Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 17741775177617771778 ... 14819>
Повідомлення Додано: Нед 24 лип, 2022 21:23

juristkostya написав:
  Успіх написав:Ехххххх - а де тут можна "плюсики" поставити? :D
Я б тут 100500 плюсів поставив під цим дописом :D
Правда, тоді б тут багатьом "бОшку зірвало" від того, що солдат ЗСУ, який частенько буває на вогневій - підтримує Ваші погляди! :D

п.с.
І ще, щоб 2 рази не вставати)) - хотів Будівельнику написати наступне, а то він часто мені тиче, що я не на передку, а за 10км від лінії фронту і "вмикаю героя"!

Так, я частенько буваю на вогневій - а для нашої техніки - це 10-9-7км від лінії фронту. І як ми працюємо/стріляємо по орках, так і відповідно вони по нас гатят! А я теж знаходжусь, як правило, відносно недалеко нашої техніки, або й біля неї, так як помагаю підносити снаряди і запали/гільзи, допомагаю завантажити/подати в середину...
Так, я не сперечаюсь, що піхоті - в рази важче/небезпечніше... але і нам НЕ з медом, коли приходить близько "атветка"!
І то вони стріляють/вичисляють нас напевно по звуку/відстані(кажуть, що є така техніка, що вичисляє приблизний напрямок і віддаль) - бо, якщо нашу позицію засік би безпілотник, то вони б насипали і насипали б по нас з годину, а може і більше.
Тож ризики тут теж чималі!
Але ж що я вам пояснюю - вдома, на вашому дивані, мабуть, ще більш небезпечніше! :wink:

Ваша политическая позицич известна, и от того, что вы в миллионный раз попытаетесь ее оправдать, более обоснованной она не станет.

На передовой у Успіха, думаю, будуть раді військовим з більш " обоснованной" политический позицией. Есть возможности показать свою "правильную позицию" в деле, на практике.
Wisznia2021

Подякував: 1 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 лип, 2022 21:23

Читаю форум з перших днів війни бачив різні прогнози але сьогодні вирішив дати свій на вашу критику.

По перше те що зараз відбувається в Україні це спецоперація заходу по знищенню російської гідри. Після мюнхенської конференції світ зрозумів що гідра підіймає голову і її потрібно знищити!!!

НАТОвські психологи пропрацьовували х... і наживкою стала Україна.

Тому війна буде довгою. Не менше двох років а може і три.
Захід нам винен зброю! хто б що не говорив він нашими руками знищує гідру.
Білорусь вступе в війну. Але це буде початком кінця. Коли в пу дійсно закінчаться сили. Там теж працюють над поваленням режиму Лу!
Зброю будуть давати але рівно стільки щоб втримати окупанта.
Правобережну херсонщину звільнять.
Запорізьку до мелітополя. Коридор в Крим воно буде тримати. Лугандон скоріше теж прийдеться залишити тому що там не лояльне до України населення. Загнана в кут криса буде махати ядерною дубиною. Але росія буде вже не та..... Чекаю критики...
ihorsic

Подякував: 36 раз.
Подякували: 75 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 лип, 2022 21:27

ihorsic написав:НАТОвські психологи пропрацьовували х... і наживкою стала Україна.
я так не думаю.... НАТО конечно лучше, чтобы война шла в Украине а не в Прибалтике, но ещё лучше чтобы войны совсем не было, работало оба северных потока, бизнес из ЕС рубил баблишко в РФ, а Китай не усиливался дешевой нефтью.
  ihorsic написав:Загнана в кут криса буде махати ядерною дубиною.
в этом нет смысла, на каждую его эскалацию Украина получает всё более продвинутое оружие. Химарсы дали только сейчас а не в феврале. Имхо 100 химарсов полностью изменят ход войны. И все это понимают. Надо будет и крылатые ракеты дадут. Крысе нет смысла идти на эскалацию, это только ускорит падение его режима. У него реально один "рабочий" вариант - заморозить конфликт и просить о снятии санкций. Остальные ходы проигрышные.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 24 лип, 2022 21:37, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 24 лип, 2022 21:29

Puente написав:
  juristkostya написав:запад нам не должен. Наоборот, мы ему должны за помощь. И все адепты нынешней власти на примере этих политических решений могут увидеть ее качество и реальный патриотизм

Якраз Захід нам винен дуже і дуже багато . Тільки вартість відданих чомусь ( не під тиском Заходу ? ) ядерних боєголовок прикинути і в номінальній вартості і в геополітичній . Ну а до нинішньої влади по суті є тільки у адептів Порошенка . І то - не по суті і конкретно , а отак як та емігрантка озвучила .
Хто сказав , що Порошенко - це єдиний і оптимальний патріотичний президент ? Він сам ? Український де Голль чи Бен Гуріон ? Перестаньте вже нарешті одне і теж повторювати . Нові умови і нові люди . Хто що робить і скільки . Претензії до кого там - Татарова ? Що він зараз робить ? А Верховний суд що робить , чи Конституційний ? Хтось вміє краще ? А чому не зробив ?
Действительно, как может быть более предпочтителен политик, который настаивал на необходимости готовиться к войне? Ведь сама жизнь показала, что войны не случилось.....
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 лип, 2022 21:29

ihorsic написав:Читаю форум з перших днів війни бачив різні прогнози але сьогодні вирішив дати свій на вашу критику.

По перше те що зараз відбувається в Україні це спецоперація заходу по знищенню російської гідри. Після мюнхенської конференції світ зрозумів що гідра підіймає голову і її потрібно знищити!!!

НАТОвські психологи пропрацьовували х... і наживкою стала Україна.

Тому війна буде довгою. Не менше двох років а може і три.
Захід нам винен зброю! хто б що не говорив він нашими руками знищує гідру.
Білорусь вступе в війну. Але це буде початком кінця. Коли в пу дійсно закінчаться сили. Там теж працюють над поваленням режиму Лу!
Зброю будуть давати але рівно стільки щоб втримати окупанта.
Правобережну херсонщину звільнять.
Запорізьку до мелітополя. Коридор в Крим воно буде тримати. Лугандон скоріше теж прийдеться залишити тому що там не лояльне до України населення. Загнана в кут криса буде махати ядерною дубиною. Але росія буде вже не та..... Чекаю критики...

Я теж давно читаю форум, але як і що буде невідомо. Я за мир і процвітання України, але реальність показує, що нас чекають важкі часи (по екомоміці насамперед), і очікування про те що нас засиплять коштами (сотнями мільярдів), не зовсім реальні.
wizard1989

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 лип, 2022 21:30

Wisznia2021 написав:
  juristkostya написав:
  Успіх написав:Ехххххх - а де тут можна "плюсики" поставити? :D
Я б тут 100500 плюсів поставив під цим дописом :D
Правда, тоді б тут багатьом "бОшку зірвало" від того, що солдат ЗСУ, який частенько буває на вогневій - підтримує Ваші погляди! :D

п.с.
І ще, щоб 2 рази не вставати)) - хотів Будівельнику написати наступне, а то він часто мені тиче, що я не на передку, а за 10км від лінії фронту і "вмикаю героя"!

Так, я частенько буваю на вогневій - а для нашої техніки - це 10-9-7км від лінії фронту. І як ми працюємо/стріляємо по орках, так і відповідно вони по нас гатят! А я теж знаходжусь, як правило, відносно недалеко нашої техніки, або й біля неї, так як помагаю підносити снаряди і запали/гільзи, допомагаю завантажити/подати в середину...
Так, я не сперечаюсь, що піхоті - в рази важче/небезпечніше... але і нам НЕ з медом, коли приходить близько "атветка"!
І то вони стріляють/вичисляють нас напевно по звуку/відстані(кажуть, що є така техніка, що вичисляє приблизний напрямок і віддаль) - бо, якщо нашу позицію засік би безпілотник, то вони б насипали і насипали б по нас з годину, а може і більше.
Тож ризики тут теж чималі!
Але ж що я вам пояснюю - вдома, на вашому дивані, мабуть, ще більш небезпечніше! :wink:

Ваша политическая позицич известна, и от того, что вы в миллионный раз попытаетесь ее оправдать, более обоснованной она не станет.

На передовой у Успіха, думаю, будуть раді військовим з більш " обоснованной" политический позицией. Есть возможности показать свою "правильную позицию" в деле, на практике.

Там позиция не поможет, а вот "минус 8 диоптрий" точно помешают
juristkostya

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 лип, 2022 21:38

vitaliian написав:
  otg написав:
  Kudrjavuy написав:Ибо, с "нашей стороны" даже не рассматривается пункт "Парада Перемоги під жовто-блакитними стягами по красній площі".
Кем не рассматривается? :) Ваш колаж мыслей меня натолкнул на мысль, может орки хотят сдаться и что б Украина оккупировала оркостан. Ведь время от времени у них проскакивали заявления о объединение со столицей в Киеве. Может это и есть их гениальный план?

я об этом писал когда они в первые дни массово подставлялись под джавелины и байрактары. Кто то (Патрушев, Ковальчук?) решил(и) сместить крысу через его фиаско в войне. Потом он героически выведет войска как из Афгана и получит ГранПри на выборах. Это логично потому что приемника нет и рейтингового кандидата тоже нет. Элита нервничает. Но для этого нужно чтобы их тупой нарот не поддерживал СВО. Расчет же был на гробы и недовольства. А он при*** поддерживает. Гробы есть недовольства нет. Значит мало гробов, нужна мобилизация.

1. Никогда не смешивайте Геббельсовщину с реальностью.
2. По поводу "Столицы" и объединения это к лукашенко - ибо его Идея была занять трон.
3. Сложите весь объём информации, с коей Вы сталкивались и... - "протопчите в ней дорогу" - Вы, прозреете.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

:Schmit
Ще раз: не конструктивно жити минулим. У вас є можливість все виправити, в т.ч на передовой у Успіха, думаю, будуть раді військовим з більш " обоснованной" политический позицией. Есть возможности показать свою "правильную позицию" в деле, на практике.
Те, що було вже не виправити, робіть майбутнє
Wisznia2021

Подякував: 1 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vitaliian написав:Имхо 100 химарсов полностью изменят ход войны. И все это понимают.

А яку кількість нам обіцяють?
На осінь, чи під ялинку?)))
Чи це засекретили?
Успіх

Подякував: 278 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 24 лип, 2022 21:41

Wisznia2021 написав:Ще раз: не конструктивно жити минулим. У вас є можливість все виправити, в т.ч на передовой у Успіха, думаю, будуть раді військовим з більш " обоснованной" политический позицией. Есть возможности показать свою "правильную позицию" в деле, на практике.
Те, що було вже не виправити, робіть майбутнє

Ещё раз:
1. Ошибки требуют обсуждения и анализа.
2. Политические ошибки требуют политических же выводов. Иначе, мы обречены ходить по кругу и каждый раз заливать ошибки новой кровью
juristkostya

Профіль

#<1 ... 17741775177617771778 ... 14819>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор