|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 24 лип, 2022 21:23
juristkostya написав: Успіх написав:Ехххххх - а де тут можна "плюсики" поставити? Я б тут 100500 плюсів поставив під цим дописом Правда, тоді б тут багатьом "бОшку зірвало" від того, що солдат ЗСУ, який частенько буває на вогневій - підтримує Ваші погляди! п.с. І ще, щоб 2 рази не вставати)) - хотів Будівельнику написати наступне, а то він часто мені тиче, що я не на передку, а за 10км від лінії фронту і "вмикаю героя"! Так, я частенько буваю на вогневій - а для нашої техніки - це 10-9-7км від лінії фронту. І як ми працюємо/стріляємо по орках, так і відповідно вони по нас гатят! А я теж знаходжусь, як правило, відносно недалеко нашої техніки, або й біля неї, так як помагаю підносити снаряди і запали/гільзи, допомагаю завантажити/подати в середину... Так, я не сперечаюсь, що піхоті - в рази важче/небезпечніше... але і нам НЕ з медом, коли приходить близько "атветка"! І то вони стріляють/вичисляють нас напевно по звуку/відстані(кажуть, що є така техніка, що вичисляє приблизний напрямок і віддаль) - бо, якщо нашу позицію засік би безпілотник, то вони б насипали і насипали б по нас з годину, а може і більше. Тож ризики тут теж чималі! Але ж що я вам пояснюю - вдома, на вашому дивані, мабуть, ще більш небезпечніше! 
Ваша политическая позицич известна, и от того, что вы в миллионный раз попытаетесь ее оправдать, более обоснованной она не станет.
На передовой у Успіха, думаю, будуть раді військовим з більш " обоснованной" политический позицией. Есть возможности показать свою "правильную позицию" в деле, на практике.
-
Wisznia2021
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 лип, 2022 21:23
Читаю форум з перших днів війни бачив різні прогнози але сьогодні вирішив дати свій на вашу критику.
По перше те що зараз відбувається в Україні це спецоперація заходу по знищенню російської гідри. Після мюнхенської конференції світ зрозумів що гідра підіймає голову і її потрібно знищити!!!
НАТОвські психологи пропрацьовували х... і наживкою стала Україна.
Тому війна буде довгою. Не менше двох років а може і три. Захід нам винен зброю! хто б що не говорив він нашими руками знищує гідру. Білорусь вступе в війну. Але це буде початком кінця. Коли в пу дійсно закінчаться сили. Там теж працюють над поваленням режиму Лу! Зброю будуть давати але рівно стільки щоб втримати окупанта. Правобережну херсонщину звільнять. Запорізьку до мелітополя. Коридор в Крим воно буде тримати. Лугандон скоріше теж прийдеться залишити тому що там не лояльне до України населення. Загнана в кут криса буде махати ядерною дубиною. Але росія буде вже не та..... Чекаю критики...
-
ihorsic
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 75 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 лип, 2022 21:27
ihorsic написав:НАТОвські психологи пропрацьовували х... і наживкою стала Україна.
я так не думаю.... НАТО конечно лучше, чтобы война шла в Украине а не в Прибалтике, но ещё лучше чтобы войны совсем не было, работало оба северных потока, бизнес из ЕС рубил баблишко в РФ, а Китай не усиливался дешевой нефтью. ihorsic написав:Загнана в кут криса буде махати ядерною дубиною.
в этом нет смысла, на каждую его эскалацию Украина получает всё более продвинутое оружие. Химарсы дали только сейчас а не в феврале. Имхо 100 химарсов полностью изменят ход войны. И все это понимают. Надо будет и крылатые ракеты дадут. Крысе нет смысла идти на эскалацию, это только ускорит падение его режима. У него реально один "рабочий" вариант - заморозить конфликт и просить о снятии санкций. Остальные ходы проигрышные.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 24 лип, 2022 21:37, всього редагувалось 3 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 24 лип, 2022 21:29
Puente написав: juristkostya написав:запад нам не должен. Наоборот, мы ему должны за помощь. И все адепты нынешней власти на примере этих политических решений могут увидеть ее качество и реальный патриотизм
Якраз Захід нам винен дуже і дуже багато . Тільки вартість відданих чомусь ( не під тиском Заходу ? ) ядерних боєголовок прикинути і в номінальній вартості і в геополітичній . Ну а до нинішньої влади по суті є тільки у адептів Порошенка . І то - не по суті і конкретно , а отак як та емігрантка озвучила . Хто сказав , що Порошенко - це єдиний і оптимальний патріотичний президент ? Він сам ? Український де Голль чи Бен Гуріон ? Перестаньте вже нарешті одне і теж повторювати . Нові умови і нові люди . Хто що робить і скільки . Претензії до кого там - Татарова ? Що він зараз робить ? А Верховний суд що робить , чи Конституційний ? Хтось вміє краще ? А чому не зробив ?
Действительно, как может быть более предпочтителен политик, который настаивал на необходимости готовиться к войне? Ведь сама жизнь показала, что войны не случилось.....
-
juristkostya
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 лип, 2022 21:29
ihorsic написав:Читаю форум з перших днів війни бачив різні прогнози але сьогодні вирішив дати свій на вашу критику. По перше те що зараз відбувається в Україні це спецоперація заходу по знищенню російської гідри. Після мюнхенської конференції світ зрозумів що гідра підіймає голову і її потрібно знищити!!! НАТОвські психологи пропрацьовували х... і наживкою стала Україна. Тому війна буде довгою. Не менше двох років а може і три. Захід нам винен зброю! хто б що не говорив він нашими руками знищує гідру. Білорусь вступе в війну. Але це буде початком кінця. Коли в пу дійсно закінчаться сили. Там теж працюють над поваленням режиму Лу! Зброю будуть давати але рівно стільки щоб втримати окупанта. Правобережну херсонщину звільнять. Запорізьку до мелітополя. Коридор в Крим воно буде тримати. Лугандон скоріше теж прийдеться залишити тому що там не лояльне до України населення. Загнана в кут криса буде махати ядерною дубиною. Але росія буде вже не та..... Чекаю критики...
Я теж давно читаю форум, але як і що буде невідомо. Я за мир і процвітання України, але реальність показує, що нас чекають важкі часи (по екомоміці насамперед), і очікування про те що нас засиплять коштами (сотнями мільярдів), не зовсім реальні.
-
wizard1989
-
-
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 лип, 2022 21:30
Wisznia2021 написав: juristkostya написав: Успіх написав:Ехххххх - а де тут можна "плюсики" поставити? Я б тут 100500 плюсів поставив під цим дописом Правда, тоді б тут багатьом "бОшку зірвало" від того, що солдат ЗСУ, який частенько буває на вогневій - підтримує Ваші погляди! п.с. І ще, щоб 2 рази не вставати)) - хотів Будівельнику написати наступне, а то він часто мені тиче, що я не на передку, а за 10км від лінії фронту і "вмикаю героя"! Так, я частенько буваю на вогневій - а для нашої техніки - це 10-9-7км від лінії фронту. І як ми працюємо/стріляємо по орках, так і відповідно вони по нас гатят! А я теж знаходжусь, як правило, відносно недалеко нашої техніки, або й біля неї, так як помагаю підносити снаряди і запали/гільзи, допомагаю завантажити/подати в середину... Так, я не сперечаюсь, що піхоті - в рази важче/небезпечніше... але і нам НЕ з медом, коли приходить близько "атветка"! І то вони стріляють/вичисляють нас напевно по звуку/відстані(кажуть, що є така техніка, що вичисляє приблизний напрямок і віддаль) - бо, якщо нашу позицію засік би безпілотник, то вони б насипали і насипали б по нас з годину, а може і більше. Тож ризики тут теж чималі! Але ж що я вам пояснюю - вдома, на вашому дивані, мабуть, ще більш небезпечніше! 
Ваша политическая позицич известна, и от того, что вы в миллионный раз попытаетесь ее оправдать, более обоснованной она не станет.
На передовой у Успіха, думаю, будуть раді військовим з більш " обоснованной" политический позицией. Есть возможности показать свою "правильную позицию" в деле, на практике.
Там позиция не поможет, а вот "минус 8 диоптрий" точно помешают
-
juristkostya
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 лип, 2022 21:38
vitaliian написав: otg написав: Kudrjavuy написав:Ибо, с "нашей стороны" даже не рассматривается пункт "Парада Перемоги під жовто-блакитними стягами по красній площі".
Кем не рассматривается?  Ваш колаж мыслей меня натолкнул на мысль, может орки хотят сдаться и что б Украина оккупировала оркостан. Ведь время от времени у них проскакивали заявления о объединение со столицей в Киеве. Может это и есть их гениальный план?
я об этом писал когда они в первые дни массово подставлялись под джавелины и байрактары. Кто то (Патрушев, Ковальчук?) решил(и) сместить крысу через его фиаско в войне. Потом он героически выведет войска как из Афгана и получит ГранПри на выборах. Это логично потому что приемника нет и рейтингового кандидата тоже нет. Элита нервничает. Но для этого нужно чтобы их тупой нарот не поддерживал СВО. Расчет же был на гробы и недовольства. А он при*** поддерживает. Гробы есть недовольства нет. Значит мало гробов, нужна мобилизация.
1. Никогда не смешивайте Геббельсовщину с реальностью. 2. По поводу "Столицы" и объединения это к лукашенко - ибо его Идея была занять трон. 3. Сложите весь объём информации, с коей Вы сталкивались и... - "протопчите в ней дорогу" - Вы, прозреете.
-
Kudrjavuy
-
-
- Подякував: 746 раз.
- Подякували: 887 раз.
-
-
Профіль
-
-
:Schmit Ще раз: не конструктивно жити минулим. У вас є можливість все виправити, в т.ч на передовой у Успіха, думаю, будуть раді військовим з більш " обоснованной" политический позицией. Есть возможности показать свою "правильную позицию" в деле, на практике. Те, що було вже не виправити, робіть майбутнє
-
Wisznia2021
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
vitaliian написав:Имхо 100 химарсов полностью изменят ход войны. И все это понимают.
А яку кількість нам обіцяють? На осінь, чи під ялинку?))) Чи це засекретили?
-
Успіх
-
-
- Подякував: 278 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 24 лип, 2022 21:41
Wisznia2021 написав:Ще раз: не конструктивно жити минулим. У вас є можливість все виправити, в т.ч на передовой у Успіха, думаю, будуть раді військовим з більш " обоснованной" политический позицией. Есть возможности показать свою "правильную позицию" в деле, на практике. Те, що було вже не виправити, робіть майбутнє
Ещё раз: 1. Ошибки требуют обсуждения и анализа. 2. Политические ошибки требуют политических же выводов. Иначе, мы обречены ходить по кругу и каждый раз заливать ошибки новой кровью
-
juristkostya
-
-
-
-
Профіль
-
-
|