|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 25 лип, 2022 16:29
andrijk777 написав:otg Ядерної зброї вони(ті що приймають рішення) не бояться. Це мулька для їх виборців.
Вони це Захід? Бояться та ще як. Вони мають не те воспитание. Вони не "бункерний". Зараз меньше говорять, але подивіться на початку війни. Вони тільки й говорили що не хочуть втягуватись у війну, щоб вона не переросла в 3 світову.
-
otg
-
-
- Заблокований
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2022 16:34
Успіх написав:Я розумію, що в тилу теж не з медом - нема роботи/зарплати впали, але... - але ХОДІТЬ ДО НАС лизати мід!)))
у вас состояние близкое к истерике...я вас таким вижу впервые. Это вас так форум злит или что то другое?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 25 лип, 2022 16:36, всього редагувалось 3 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 25 лип, 2022 16:34
sashaqbl написав:Попри плач Долярчика і Бобюей - деякі підрозділи вже проводять ротацію
То ХОДІТЬ ДО НАС - будете сміятись! Чи то тільки весело з вашого дивану?
-
Успіх
-
-
- Подякував: 278 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 25 лип, 2022 16:35
Успіх написав: otg написав:Ще раз Як що змінити обстреляних невмотивованих, на необстреляних невмотивованих сітуація на позиції зміниться в худшу сторону.
Я писав, що не дуже зміниться ситуація! Так як обстріляні/невмотивовані лише краще будуть зберігати своє життя, а виконувати накази/роботу будуть НЕ краще, за новачків/необстріляних! otg написав:Це тільки Успіх вірить що там десь в тилу куча мотивованих нічого не роблять, як тільки мріють змінити його на позиції.
Ні, але просто ЯКОГО КУЯ я маю знаходитись частенько на вогневій невідомо скільки місяців(а через 2 дні вже буде П'ЯТЬ МІСЯЦІВ, як я не можу обняти своїх батьків/дітей/дружину) - а десь в моєму рідному Львові, чи десь в Тернополі - мають собі жити звичайним життям "парубки моторні", які куй забили на оборону України, а сидять собі бухають/дівчат щіпають???! Давайте просто якось ПО ЧЕРЗІ?! Давайте якось мінятись місцем?! А не так, що одні потягують у Львівських пабах холодне пиво, а інші - регулярно падають обличчям в землю і рахують прильоти! Я розумію, що в тилу теж не з медом - нема роботи/зарплати впали, але... - але ХОДІТЬ ДО НАС лизати мід!)))
Опонент просто постійно піднює предмет розмови. Тепер з'явилися немотивовані необстріляні. Коли ж очевидно, що мова йшла про рівень мотивації звичайних мобілізованих. І Ви чітко вказали, що цей рівень з часом (тобто без ротацій) падає... Навіть до рівня аватарів, пофігістів, дахопоїхавших.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2022 16:37
detroytred написав:Вау! Після кількох уточнень стосовно обстріляних - що мова про немотивованих (обстріляних), нарешті саме про них почали. Але раптом у Вас з'явилися немотивовані необстріляні замість раніше просто необстріляних. Так не дискутують... Ви тепер перейшли вже до іншого предмету - відсутністі мотивованих необстріляних у тилу в війську, на гражданці. Аргументації такої відсутності з Вашого боку ноль. Є бажання напишіть. Тільки уточнюю для Вас спеціально -- мова про рівень мотивації не аля захмарний, а такий же, як у отоючих Bobua - тобто мобілізували, пішов служити. Таких за віконцем ще достатньо. А деякі кажуть навіть про відмови військоматів бажаючим.
Ви реально плаваєте в облаках.  Закінчились вмотивовані вже давно. Зараз зловили десь якось, пішов служити. Де його мотивація? Ще десь на задворках є підрозділи які готують на передову. Ще з них щось можливо підібрати і то. В того ноги болять, в того спина. Ви просто зовсім не знаєте сітуації. Самі не пробовали вмотивовано в військомат?
-
otg
-
-
- Заблокований
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2022 16:39
vitaliian написав: Успіх написав:Я розумію, що в тилу теж не з медом - нема роботи/зарплати впали, але... - але ХОДІТЬ ДО НАС лизати мід!)))
у вас состояние близкое к истерике...я вас таким вижу впервые.
Я впевнений, що Ви не уявляєте, що криється за кожною не те що реченням, а навіть деяким окремим словом в Успіха. Істерики не бачу й близько. Навіщо вигадувати? Просто спробуйте зрозуміти усе, що витікає з отих його оповідань. Він і 10 частини не пише))
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2022 16:39
Успіх написав:То ХОДІТЬ ДО НАС - будете сміятись! Чи то тільки весело з вашого дивану? Щойно прийде повістка - піду. Від військомату не ховаюсь. Але наразі займаюсь тим, що в мене виходить трошки краще - заробляю гроші і волонтерю. Вибачте, якщо мій тон вас образив, але наразі точно знаю, від людей, яким давали автівки, що їх вже пару тижнів, як зняли з дуже гарячого напрямку. Значно гарячішого ніж у вас. Два бата. Але, можливо, невдовзі дійде черга й до Вас.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Пон 25 лип, 2022 16:42, всього редагувалось 1 раз.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2022 16:40
Ви живете одним днем, ситуацією, що є назараз, а треба мислити далі і ширше. Як сказав коли рашка ослабне - може там мусульмани почнуть русню різати скрізь за вбитого юнака десь у підворотні скінхедами, або застреленого міською поліцією на ринку. Я прихильник хвильової теорії речей. Усі має циклічність - як розквіт, так і занепад, як позитивний перебіг подій, так і негативний. Питання у тому, що якась ж*** у будь якому місці, країні, людини, планети, фондовому або фінансовому ринках - це питання часу, і ти маєш бути готовим до цього. Якщо ми переборемо в собі 73% і зможемо озброїтись, то не факт, що через 20 років, коли мусліми будуть різати русню з ними не вдасться домовитися, що ми допоможемо якось, а вони віддадуть нам наші території, а Крим наприклад забере собі Турція, погодивши це з нами. Різні можут виникнути в майбутньому розклади, але вже зараз мені очевидно - русня кількісно вимирає, її пєсєнка спєта, її амбіції вже не відповідають їх потенціалу, те що робить Путін - це агонія. Русня більше нічого не рішає, але поки що покоління русні що народилося в СССР, чисельно витягує.
Востаннє редагувалось Zebra в Пон 25 лип, 2022 16:41, всього редагувалось 1 раз.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 25 лип, 2022 16:41
detroytred написав:......... Ви знов в категорії "обстріляний" впустили характеристики -- немотивований (пофігіст, аватар або дах поїхав трохи - на своїй хвилі). Мова про них. Третій раз уточнювати вже не буду.
Що таке пофігісти зрозуміло, а ось що таке аватари?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 25 лип, 2022 16:44
ЛАД написав:Що таке пофігісти зрозуміло, а ось що таке аватари?
ті, що бухають.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-