Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
[quote="5460741:pavyak"]Как без комиссии вывести с ТАСи на Спорт? В TAC2U рисует комиссию.[/quote] Прежде всего надо вводить номер карты спорта (ручками по циферке или копипастом) а не переводить на привязанную в т2ю карту спорта (у меня рисовало комисию в этом случае). Кроме того уточните с какой карты переводите. С пластинки точно не было комиссии. С других карт - надо смотреть тарифы конкретных карт
pavyak написав:Как без комиссии вывести с ТАСи на Спорт? В TAC2U рисует комиссию.
Прежде всего надо вводить номер карты спорта (ручками по циферке или копипастом) а не переводить на привязанную в т2ю карту спорта (у меня рисовало комисию в этом случае). Кроме того уточните с какой карты переводите. С пластинки точно не было комиссии. С других карт - надо смотреть тарифы конкретных карт
alibob написав:Нагадайте, будь ласка, оплата комуни чужими прив'язаними картками все ще без комісу? Чи вже покращили?
Комісію ТАС2Ю видно до оплати. Додаткову комісію може брати емітент за Р2Р.
Дякую. Сплатив 11 комун платежів без комісу. Електрика, вода, газ, гаряча вода. За Волю-кабель малювало коміс. АЛЕ три платежі пішли за хибними айбанами, побачив в квиташках. ДО сплати реквізити отримувача не видно. Написав банку ємейл с проханням виправити свої помилки і повернути мої кошти. За Р2Р не зрозумів, це ж ніби оплата, не переказ.
Alibob айбаны могут быть и правильными хотя и не такими как у вас. У организаций сейчас гораздо больше чем один счёт. У моего провайдера их то ли 9 то ли 10. Поэтому если платить через приват горит один айбан, через пейхаб другой, а через портмоне третий. Там надо просто смотреть дошли ли деньги. Лучше конечно это делать на тестовой гривеньке. И если она дошла тогда уже грузить по полной