fler написав:Зокрема, відділи ДРАЦС столиці за 5 місяців війни зареєстрували 9120 шлюбів. Для порівняння, в минулому році за цей же період у Києві одружилося всього 1110 пар.
25 301 за 2021 рік цифра фігурує в багатьох джерелах. Тобто понад 2 тис. в місяць. Так що ніякого росту нема. А от розлучень поменшало де-юре:
Також у РАЦСах кажуть про зменшення розлучень у їхніх бюро. Однак треба розуміти, що мільйони українців виїхали за кордон і не можуть розлучитися у РАЦС, оскільки одного з партнерів фізично немає в Україні. У таких випадках розлучення відбуваються через суд. Як кажуть адвокати, число таких справ з війною значно зросло.https://zahid.espreso.tv/viyna-yak-kata ... luchatisya
Таксссс - ну нарешті я вже знаю, що до місяця часу поїду у відпустку! Вчора ввечері сам комбат підійшов до мене і ще до одного солдата з цим питанням...
Успіх написав:Таксссс - ну нарешті я вже знаю, що до місяця часу поїду у відпустку! Вчора ввечері сам комбат підійшов до мене і ще до одного солдата з цим питанням...
Успіх написав:Таксссс - ну нарешті я вже знаю, що до місяця часу поїду у відпустку! Вчора ввечері сам комбат підійшов до мене і ще до одного солдата з цим питанням...
Я думав за місяць виженемо всіх з Херсона. Не розумію, підірвати два моста через Дніпро та скинути орків в воду. Чому мости через Дніпро не підірвані ? Без патронів орки на правому березі багато не навоюють.
Хомякоид написав:Я думав за місяць виженемо всіх з Херсона. Не розумію, підірвати два моста через Дніпро та скинути орків в воду. Чому мости через Дніпро не підірвані ? Без патронів орки на правому березі багато не навоюють
Успіх написав:Щось в голові інколи крутиться....санкції... Санкції... проти агресора.... Санкції... Перший пакет, другий.... шостий... Жорсткі станції... жорсткі!!! - Ну, звичайно, не зразу вони подіють, а от через декілька місяців - підо-рашці п#да точно прийде! Курс рубля в тар-тарари і голод! Хмммммм
Ага, а ще перемога в червні. Хто там вангував? Ця війна на багато років, на жаль, коштуватиме багато крові і поту. Херсон, маю надію, ще цієї осені звільнять. P.S. З відпусткою вітаю.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Чет 28 лип, 2022 10:39, всього редагувалось 2 разів.
Хомякоид написав:Я думав за місяць виженемо всіх з Херсона. Не розумію, підірвати два моста через Дніпро та скинути орків в воду. Чому мости через Дніпро не підірвані ? Без патронів орки на правому березі багато не навоюють
Вітаю, Успіх! Бачиш, тебе відпускають, тобто є заміна, а не як в оркостані.. По Херсону сподіваюся, що буде "пендель нашої волі". Як його реалізують - побачимо вже скоро
это prodigy по своим морским каналам вам отпуск на круизном лайнере замолвил.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 28 лип, 2022 10:41, всього редагувалось 1 раз.