|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 30 лип, 2022 12:08
Bobua написав:Зараз військо колгоспне, на жаль... Від початку, і аж до передових позицій. Колгосп не працює, це вже доведено ХХст., і Айн Ренд гарно описала, але навіть йдучи на абс.нуль -- вояки несуть їжу й воду колгоспним методом. Замість кожен для себе. А потім виявляється, що води замало. А пити хочеться. А "дурників", які би взяли і на себе, і на "хитреньких" -- от саме цього разу йшло замало... Упс. А у масштабі всієї країни вже померли десятки тисяч "мирних" людей, цілком придатних до війська, але яким, мабуть, теж здавалось, що "колгосп великий -- впорається і без них". Зв'язані, закатовані, вбиті в "Бучах" по всій країні на півночі, сході, півдні... Про що вони думали в останні миті життя? Десятки чи сотні чи більше тисяч людей втратили активи (житло, авто, частково вже і гроші). Про що вони думають нині? І цікаво, все-таки -- наскільки меншими могли би бути втрати, якби люди не сподівались на колгосп, а самі боролись би за свої життя і майно. Кожен -- в міру своїх можливостей і уявлень. Якби міста та ін.скупчення людей розосередились, якби вся країна посилено брязкала би зброєю, якби путлєрят обстрілювали би повсюди й безперервно, а вони й не знали би куди вдарити у відповідь -- цікаво, як би все тоді склалось?
Для того що таке сталось потрібно чітке усвідомлення що за москалів буде значно гірше. Ось у фінів це усвідомлення було. Ось фіни залишили Виборг усі. Ще раз: Коли руські зайшли в Виборг він був повністю пустий. Сєверодонецьк був залишений хоча б на 50%? Ні. Хоча часу було більш ніж достатньо. Умовний пересічний херсонець не буде вести активного супротиву, його ціль перечекати, пережити. Чи це менталітет такий, чи пристосування людей, я не знаю. *Ненависть до москалів є тільки на Західній Україні, тільки там би був "тотальний супротив".
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 лип, 2022 12:18
andrijk777 написав:Ось фіни залишили Виборг усі. Ще раз: Коли руські зайшли в Виборг він був повністю пустий. Сєверодонецьк був залишений хоча б на 50%? Ні. Хоча часу було більш ніж достатньо. Умовний пересічний херсонець не буде вести активного супротиву, його ціль перечекати, пережити.
А Ирпень, Буча и Мариуполь почему не были пустые?
-
Грйс-мэн
-
-
- Заблокований
- Подякував: 321 раз.
- Подякували: 171 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 30 лип, 2022 12:47
5929966 написав:Щиро бажаю тобі на вогневій сил та везіння. Як і всім нашим хлопцям. Нема різници хто за кого голосував, на щастя є такі як ти хто захищає нашу країну! Слава героям, Слава Україні!
Щиро дякую!!! Мав сьогодні ввечері їхати, але... мене не внесли в список "хто їде". Вже щось раз так було, то був поїхав через 2 дні. А як буде цього разу - то побачимо... Гарного дня!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 30 лип, 2022 13:07
Schmit написав:Варто послухати і подумати.
Послухав. Нажаль фактів мало. Більше загальні фрази. Багато води, яка і так усім(мені точно) відома. Зрозуміло, що військовий хвалить військових, винуваті політики. Але військові повинні думати тільки про війну, а політики повинні думати про добробут населення в першу чергу. Солонін задавав гострі питання, відповіді нажаль були дуже розмиті. Хоча деякі речі він прояснив.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Суб 30 лип, 2022 13:16, всього редагувалось 1 раз.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 лип, 2022 13:11
Грйс-мэн написав: andrijk777 написав:Ось фіни залишили Виборг усі. Ще раз: Коли руські зайшли в Виборг він був повністю пустий. Сєверодонецьк був залишений хоча б на 50%? Ні. Хоча часу було більш ніж достатньо. Умовний пересічний херсонець не буде вести активного супротиву, його ціль перечекати, пережити.
А Ирпень, Буча и Мариуполь почему не были пустые?
Ірпінь, Буча - очевидно чому, туди удару ніхто не очікував. Маріуполь - це ж я і питаю. Чому??? Напевно потрібно питати маріупольців. *Я думаю тому що люблять путіна(не сарказм). Довіряють його словам, що він не буде вбивати своїх.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 лип, 2022 13:17
andrijk777 написав:Маріуполь - це ж я і питаю. Чому??? Напевно потрібно питати маріупольців. *Я думаю тому що люблять путіна(не сарказм). Довіряють його словам, що він не буде вбивати своїх.
А может потому что поверили "Мариуполь не-сда-дим, прописью"? И прочие "2-3 недели" и "ракеты заканчиваются"? Ну и мер, который сам тайно свалил, и месяц транслировал подобные меседжи, пока не стало невозможным скрывать его отсутствие в городе
-
Грйс-мэн
-
-
- Заблокований
- Подякував: 321 раз.
- Подякували: 171 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 30 лип, 2022 13:21
Грйс-мэн написав: andrijk777 написав:Маріуполь - це ж я і питаю. Чому??? Напевно потрібно питати маріупольців. *Я думаю тому що люблять путіна(не сарказм). Довіряють його словам, що він не буде вбивати своїх.
А может потому что поверили "Мариуполь не-сда-дим, прописью"? И прочие "2-3 недели" и "ракеты заканчиваются"? Ну и мер, который сам тайно свалил, и месяц транслировал подобные меседжи, пока не стало невозможным скрывать его отсутствие в городе
Чиї це слова, я не знаю. А до чого тут мер? А мера хто їм обирав, Пушкін?
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 лип, 2022 13:23
prodigy написав: fler написав:Шо серйозно? Я(народ) маю переглядати відоси з Кривоносом, Арестовичем тощо і дивлячись у минуле, шукати помилки на основі їх експертних думок?  Чи може Зе і його команда має ці відоси дивитися? Повірте, там у них наверху все відомо, причому трохи наперед. Помилки, про які тут постійно згадують, давно проаналізовані, висновки зроблені, заходи вжито (нам не все відомо).
це велике перебільшення...помилки є і будуть якщо вам не цікава тема помилок(а тут взагалі тхне зрадою людей на керівних посадах), то просто промовчіть 5 місяців триматись за Баканова, за Демченко привести в парламент таких посміховиськ (покидьків) як Тищенко, Безугла, Третьякова, Бужанський, Дубинский, Гетьманцев, Герус, той же Юзик з кварталу95 (Корявченков Юрій)
prodigy, звісно, помилки ще є і ще будуть нові. Я проти того, щоб на кожній гілці форуму розводили політичний срач. Чому не йдуть обсудити політиків на політичну гілку? Отож. Тут цікаво обговорювати якісь здобутки/втрати типу: "Результати вогневого контролю основних транспортних шляхів на окупованих територіях свідчать, що рух залізничним мостом через річку Дніпро неможливий." Це, напр., вчорашня робота на напрямку Мико-Херсон.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 лип, 2022 14:00
andrijk777 написав: Bobua написав:Зараз військо колгоспне, на жаль... Від початку, і аж до передових позицій. Колгосп не працює, це вже доведено ХХст., і Айн Ренд гарно описала, але навіть йдучи на абс.нуль -- вояки несуть їжу й воду колгоспним методом. Замість кожен для себе. А потім виявляється, що води замало. А пити хочеться. А "дурників", які би взяли і на себе, і на "хитреньких" -- от саме цього разу йшло замало... Упс. А у масштабі всієї країни вже померли десятки тисяч "мирних" людей, цілком придатних до війська, але яким, мабуть, теж здавалось, що "колгосп великий -- впорається і без них". Зв'язані, закатовані, вбиті в "Бучах" по всій країні на півночі, сході, півдні... Про що вони думали в останні миті життя? Десятки чи сотні чи більше тисяч людей втратили активи (житло, авто, частково вже і гроші). Про що вони думають нині? І цікаво, все-таки -- наскільки меншими могли би бути втрати, якби люди не сподівались на колгосп, а самі боролись би за свої життя і майно. Кожен -- в міру своїх можливостей і уявлень. Якби міста та ін.скупчення людей розосередились, якби вся країна посилено брязкала би зброєю, якби путлєрят обстрілювали би повсюди й безперервно, а вони й не знали би куди вдарити у відповідь -- цікаво, як би все тоді склалось?
Для того що таке сталось потрібно чітке усвідомлення що за москалів буде значно гірше. Ось у фінів це усвідомлення було. Ось фіни залишили Виборг усі. Ще раз: Коли руські зайшли в Виборг він був повністю пустий. Сєверодонецьк був залишений хоча б на 50%? Ні. Хоча часу було більш ніж достатньо. Умовний пересічний херсонець не буде вести активного супротиву, його ціль перечекати, пережити. Чи це менталітет такий, чи пристосування людей, я не знаю. *Ненависть до москалів є тільки на Західній Україні, тільки там би був "тотальний супротив".
Але ж вже 8 років видно, на прикладі Донбасу, що "буде значно гірше". І тому вже сам факт того, що 150тис. якихось лайнюків вже понад 5міс терорять ~45млн жителів великої країни -- от це дивує. І от саме тому, мабуть, Путлєр і казав, що "ще насправді й не починав..."  Я написав 45млн, бо так ділити зручно. 45млн/0.15млн =300 жителів в Україні проти одного окупанта... І хай навіть і не 300, а лише 240 (240*150т=36млн), і лише половина працездатні-дієздатні, але ж, все одно, це аж 120 людей! От як оце от все могло би тривати аж 5міс, якби 120 людей засіли у підвалах чи у викопаних ямах і стріляли, не всі разом, позмінно, хай 30 людей одночасно -- стріляли би в напрямку однієї штуки окупантського непотребу. Важко зібрати всіх захисників в одне місце? А як щодо Києва? Скільки там млн людей жило? Їм хіба далеко було до Бучі, аби вона не сама перемелювала потік зайвохромосомних...? Але ситуація з недопризовом(?) і недоротаціями(!) і сам той факт, що воювати на Донбас люди приїхали аж за тисячу км, з протилежного кінця країни -- ось це лякає. А якби Путлєр посунув сюди не 150тис, а 300, чи 450тис шт непотребу??? Невже так само би сиділи, стежили би за просуванняя окупації, і чекали би потім, коли прийдуть, заберуть і вже потягнуть силою в якийсь підвал. Катувати. А можна ж було у лютому-березні самостійно, на більш-менш власних умовах, піти в той же підвал. Або в сусідній -- зручніший. Зі зброєю в руках. І відстрілюватись. Дивує, що вибір між цими двома "пігулками" виявився аж такий складним для ~11х людей зі 120... Що, що, що ж тут вибирати...?
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 30 лип, 2022 14:11
detroytred написав:Bobua Цікаво було б почути Ваші роздуми, чому управлінці роблять так, як є, а не інакше. Від вищих до низових. Наприклад, та ж організація доставки їжі-води на нуль в руках командира підрозділу (низового управлінця). Чому він робить так, а не інакше?
Та ні. Їжу й воду люди несуть самі, коли йдуть на своє чергування. І, чомусь, обирають колгоспний метод (нести одразу "на всіх"). Хоча кожен міг би вибрати щось для себе з наявних наразі кучугур їжі-води. А якби "низовий" їм коробку не зібрав, то взагалі х.з. що було би..
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1