Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 18891890189118921893 ... 14629>
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 11:07

sequence написав:
  Успіх написав:.."Чого ниєш? Вам же дали 100500 різного/крутого і ще обіцяють дати докуя всього!"..

проблема в том, что дали не 100500, а 105. И все росказни о том что чудо Хаймарсы развалили все склады БК под Донецком.... Как кто-то писал, это просто означает, что на один наш снаряд в ответ прилетит не 10, а 9 снарядов.
тому що хаймарси на хід війни по суті не можуть мати ніякого визначального значення. Вони можуть трохи загальмувати їх наступ та просування, но не більше. В нас політики, або взагалі не слухають воєнних, або на жаль в нас воєнне керівництво не зовсім компетентне. Для того, щоб хоча б вирівняти ситуацію на фронті, я вже не мрію про якийсь контрнаступ, необхідно просити не хаймарси, а артилерійські установки, яких має бути не десятки, і навіть не сотні, а тисячі, ну і відповідна кількість до них снарядів, яка має складати бодай 10-20 тисяч щоденно. Також в ідеалі не завадило б декілька десятків штурмовиків. Броня само собою, це навіть не обговорюється. Піхота в цій війні - це гарматне м'ясо, яка приречена на смерть. А те, що ми зараз отримуємо - це лише для загальмовування нашої поразки.
Востаннє редагувалось kryminalist в Сер 03 сер, 2022 11:10, всього редагувалось 1 раз.
kryminalist

Подякував: 192 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 11:08

AlexMotel написав:
  andrijk777 написав:
  AlexMotel написав:Мабуть малось на увазі гарячі фази з контрнаступами, а іноземні експерти аналізують з точки зору власного досвіду та реалій обставин.

А який у них "власний досвід"? В'єтнамська війна, яка була 60 років тому. Чи може війна в Іраку, абсолютно не схожа з нашою?
"реалій обставин" це що таке? Я думаю ми(в Україні) бачимо реалії краще ніж вони.
Ще раз повторюсь: вони аналізують в першу чергу так, як вигідно їм. Я про публічний аналіз звичайно.

Ну як який досвід,в світі ще жодного дня не було без війни,хіба мало де його набиратися,це нам так важається що війна одна - дві на сторіччя,за цей час, якщо пряма робота військового аналітика "розбор" хто куди навіщо, була кожного дня, то з роками вже мозоль натре на прогнозах :) ...якщо він блохер то ціна його з позначкою /16.
Всі подробиці війни не потрібні для аналітики, досить зрозуміти стратегію,мотиви та слабкі місця супротивників, щоб вже почав складатися пазл.
Наший пазл ще 20-30 %% до завершиного стану,але він вже взяв добрий напрямок для України.

Професійний військовий аналітик вам за безплатно нічого не проаналізує. Не будьте наївним.
Навіть більше - він може спеціально дати вам(загалу) неправильний сценарій(за чужі гроші), тому що він "професійний"(тобто працює за гроші).
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 11:08

А где всякие Гройсманы, Яценюки, Гончаруки, Гордоны? У них тоже бронь?

Почему не хватает армии в 1млн?
Грйс-мэн

Заблокований
Подякував: 321 раз.
Подякували: 171 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 11:14

kryminalist написав:.. А те, що ми зараз отримуємо - це лише для загальмовування нашої поразки.

тоже придерживаюсь такой зрадной мысли.
Перекрестился, зашел почитать вражеского вечного пессимиста Гиркина, тот тоже говорит про пролом нашей обороны с потерями кратно больше мокши.
Кто на этой войне "мясо", я затрудняюсь сказать.
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 11:18

Грйс-мэн написав:А где всякие Гройсманы, Яценюки, Гончаруки, Гордоны? У них тоже бронь?

А ви, як я розумію з окопу пишете? Чи у вас теж бронь?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 11:20

Грйс-мэн написав:..

у нас воюющая армия больше мокши, под Донецком наступает меньше народа, чем обороняется.
Огневая мощь рулит. Нам ее критически не хватает. Надеюсь, те кто с весны рассказывал нам о наступлении что-то знали, и все еще впереди.
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 11:24

kryminalist написав:В нас політики, або взагалі не слухають воєнних, або на жаль в нас воєнне керівництво не зовсім компетентне.

Не знаю как военные, но политики у нас сейчас это "сценаристы", пиарщики, и прочие "контент-мейкеры".
Никто ж не предъявляет претензии, что истории из кино - не соответствуют реальности, и вообще противоречат реальности, или невозможны (законы физики мешают, и всё такое). Такой же спрос и с нынешних политиков. Красивую картинку нарисовать - пожалуйста. Воплотить это в реальности - это немного другое
Грйс-мэн

Заблокований

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 11:24

andrijk777 написав:
  Грйс-мэн написав:А где всякие Гройсманы, Яценюки, Гончаруки, Гордоны? У них тоже бронь?

А ви, як я розумію з окопу пишете? Чи у вас теж бронь?

Я ж тоже Президент :lol:
Грйс-мэн

Заблокований

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 11:27

Запорізька атомна електростанція, яку російські військові захопили 4 березня, вийшла з-під контролю. Гендиректор Міжнародного агентства з атомної енергії Рафаель Гроссі заявив, що з кожним днем ситуація там стає все серйознішою, пише Spectrum News.

«Всі принципи ядерної безпеки були порушені. На карту поставлено надзвичайно серйозну, надзвичайно серйозну і небезпечну справу», – сказав Гроссі, нагадавши, що на початку повномасштабного вторгнення РФ біля станції були обстріли.

Зараз її контролюють росіяни, проте там все ще є українські працівники. Це призводить до конфліктів та насилля. За словами Гроссі, контакт з персоналом є, але він «неоднорідний».

Гендиректор МАГАТЕ також додав, що ланцюжок поставок обладнання та запасних частин на АЕС був перерваний: «Ми не впевнені, що станція отримує все, що їй потрібно».

https://glavcom.ua/news/situatsija-na-z ... 65274.html
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 11:27

Другий раз уточнюйте - з якого боку буде спекотно! ;)

fler написав:
  Успіх написав:Угу - про "купу" - я сам читаю...
Але ЧОМУСЬ видно лише купку? ;)

Шматок зведення:
"Всё сложно для нас в районе Снигирёвки. Трудные бои, пытаются нас утюжить на нескольких участках. Парни держутся, ситуация динамичная.
Повторюсь, по возможности уедьте с прифронтовых населенных пунктов на весь август, потому что будет жарко, а не каждый может вытерпеть обстрелы каждую ночь".
Кажуть, що вони наступатимуть 4-5 серпня.

Ну от :mrgreen:
А як же МИ :!: мали найближчим часом звільнити Херсон і аж до Дніпра(хоча б) :?:
Це ж САМ ПРЕЗИДЕНТ заявив!
Повторюсь, по возможности уедьте с прифронтовых населенных пунктов на весь август, потому что будет жарко

А можна мені у відпустку на цей весь місяць у прохолодний Львів? :mrgreen:
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 18891890189118921893 ... 14629>
Форум: