Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 578579580581582 ... 1059>
Повідомлення Додано: Вів 02 сер, 2022 21:06

fox767676 написав:
  akurt написав:Для мене сами цікавим в найближчі місяці будуть дані про купівлю нерухомості на березі Середземного моря громадянами Болгарії

Це випадково не "нові болгари" родом з підмосков'я ? :)
Цілком логічно, після погіршення сполучення росії з Європою

Та не зовсім з підмосков"я, хоча теж тих вистачає.
До цього дня вказані вище особи серед всіх туристів в Туреччину були на місці три, німці на місці 1 та болгари на місці 2.

Щойно оприлюднили дані про туристичний потік саме в Анталію за 7 місяців 2022 року:
Місце 1: громадяни Німеччини - 1 363 526 туристів;
Місце 2: громадяни РФ - 1 275 353 туристів.
Місце 3 громадяни Великої Британії - 617 440 туристів;

В ТОП-10 увійшли:
- Польща 392 135 (авіарейси з усіх міст Польщі);
- Нідерланди 236 115;
- Казахстан 212 461;
- Румунія 155 626 (авіарейси з усіх міст Румунії);
- Ізраїль 138 562 (весь час дуже дешеві авіаквитки);
- Данія 125 263 (здивували реально);
- Чехія 119 736 туристів (одні з найдешевших квитків з Анталіі весь травень-липень були саме в Прагу. Наші люди активно користувалися: після приземлення - о 20-18 щоденний умовно-безкоштовний потяг на Львів та Київ).
Відмічають, що кількість іноземних туристів, які прибули до Анталії повітряним транспортом, за 7 місяців 2022 року зросла на 97 відсотків порівняно з тим же періодом попереднього року та досягла 6 688 506 туристів.

(за даними Управління культури і туризму провінції Анталія).
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonomi/a ... i-7282503/
akurt

Подякував: 4002 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 02 сер, 2022 21:17

akurt написав:
  stm написав:
  akurt написав:Поросятина... кілька в томатному соусі... султани... спів муедзіна... курс ліра/долар...
Дитячій белькіт...

Эх, пошел клиент на нерест к Акурту )))

Это ж ваша компашка безработных все писала и писала, что нет счастья в жизни без поросятины.

Есть ценное доя вас предложение: стать риэлтором.
Два тезиса:
1. Риэлтор - это человек, который торгует информацией.
2. Лучший реэлтор - тот, который несет чепуху и то, что не соответствует действительности.
Тут Вам - надо отдать должное: годами несете полную ахинею - нет равных...

Кстати: продажа по доверенности недвижимости разрешена.
А я вам поверил. Слава Богу, не успел передать нашему украинцу дезинформацию от вас.

Бывает ))) На неделю опоздала со знаниями. До этого нельзя было, да и сейчас не каждый согласиться, особенно в регионах близ активных боевых действий. Хорошо что у Вас работа кипит, а то болезней запрещающих есть рыбу целый год я не знаю ;)
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 сер, 2022 21:43

akurt написав:

Щойно оприлюднили дані про туристичний потік саме в Анталію за 7 місяців 2022 року:
Місце 1: громадяни Німеччини - 1 363 526 туристів;
Місце 2: громадяни рф - 1 275 353 туристів.

(за даними Управління культури і туризму провінції Анталія).
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonomi/a ... i-7282503/

Не плохой вариант Анталия, Турция взагали - но вот этот ежегодный свинособачий биомусор в количестве 1 млн+ ... если Цивилизация (Европа, США, Канада, Австралия, Япония...) закручивает болты для кацапов в плане авиаперелётов, виз (полагаю в скором времени, будет окончательный запрет на выдачу. Кое-кто конечно просачиваться будет, но это далеко не то количество коленоразогнутого тагила, которое добирается до турецкого берега), то Турция и вашим и нашим, подигрывает русне и авиаперелёты предоставляет и ВНЖ и т.п. Поэтому с Турцией нужно вести себя по турецки - оунли бизнес - купил-продал, купил-продал. Но жить в мусульманской стране, вообще на любителя, а жить в мусульманской стране где чуть более чем дохрена ип@нутого беглого московитского быдла с недвижмостью и на олинклюзиве - это вобще извращение. Субъективно, на мой взгляд.
pirat-d

Подякував: 106 раз.
Подякували: 122 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 06:14

pirat-d написав: Но жить в мусульманской стране, вообще на любителя, а жить в мусульманской стране где чуть более чем дохрена @б@нутого беглого московитского быдла с недвижмостью и на олинклюзиве - это вобще извращение. Субъективно, на мой взгляд.

Ваши рассуждения о социальных проблемах справедливы и интересны. Имеют под собой основания.
Две ремарки:
Первая: Турция является второй (после Азербайджана) в мире страной, где мусульманская религия была отделена от государства. Это произошло почти уж 100 (!!!) лет назад - в 1928 году и благодаря реформам Кемаля Ататюрка - в Конституцию был внесён принцип светскости.
Потому называть Турцию "мусульманской страной" абсолютно неверно.

Вторая: поддерживаю ваше мнение про All inclusive - хотя мне раньше нравился этот режим в отелях в Египте.
Последний раз был по спецпропуску в отеле 5 звезд в Турции - ну сперва кухня впечатлила, мы были весь день. На обед уже только суп (чорбу) попробовали. На ужин даже уже не смотрели ни на люля-кебабы, ни на всякие там коктейли и виски (я был как всегда за рулем).
Я тогда сказал: "Так "отдыхать" - надо иметь много здоровья".
Востаннє редагувалось akurt в Сер 03 сер, 2022 14:15, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 08:40

akurt та нема у Франції стільки русні...от не треба вигадувати. Так алжирці, мароканці інші народи колоній - є, і то багато з них вже народились у Франції і нормальні члени суспільства. Недавно знайомі жили місяць - інфа з перших рук - жодного лишньохромосомного не побачено, калінку-малінку - не почуто.
Ну і давайте трохи подумаємо - французька мова доволі складна (навіть якщо знаєте англійську), не думаю щоб росіяни могли її вивчити - з тим що вони і українську не розуміють і польську. А французи не такі, щоб зразу при розмові переходити на англійську.
BIGor

Подякував: 1455 раз.
Подякували: 1861 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 11:12

На тему:
  BIGor написав:akurt .от не треба вигадувати. Так .

Ну про Францию Вам краще знати: у Вас там родичів нема. Тому знання точні.
А мої свати живуть в Тулузі (громадяни Франції), то дійсно все погано знають.
Сват працює мером району вже третій термін. Повторю: мером.
Сваха зараз працює в якісь соціальній організації, то дійсно ні з ким НЕ спілкуються, нічого НЕ знають, нічого НЕ бачуть...
І я дійсно НЕ отримую від них інформацію, спілкуючись точно через день.
Мені слово "вигадувати" можете не писати. НІКОЛИ НІЧОГО НЕ ВИГАДУЮ.
Ніколи та нічого.
ТУТ ТИХ, ХТО ВИГАДУЄ - на Фінансовому форумі (де, здавалось би, принципово не можна вигадувати!!) - десятки.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 12:28

akurt написав:На тему:
  BIGor написав:akurt .от не треба вигадувати. Так .

Ну про Францию Вам краще знати: у Вас там родичів нема. Тому знання точні.
А мої свати живуть в Тулузі (громадяни Франції), то дійсно все погано знають.
Сват працює мером району вже третій термін. Повторю: мером.
Сваха зараз працює в якісь соціальній організації, то дійсно ні з ким НЕ спілкуються, нічого НЕ знають, нічого НЕ бачуть...
І я дійсно НЕ отримую від них інформацію, спілкуючись точно через день.
Мені слово "вигадувати" можете не писати. НІКОЛИ НІЧОГО НЕ ВИГАДУЮ.
Ніколи та нічого.
ТУТ ТИХ, ХТО ВИГАДУЄ - на Фінансовому форумі (де, здавалось би, принципово не можна вигадувати!!) - десятки.

У Вас є рідні, і в мене були рідні там недавно, а я був до війни. То кажете що я і мої рідні брешемо? Яка "Калінка-малінка"? Ну що за прикол. Немає там руснявих, а щоб знайти - треба думаю дуже-дуже постаратись. Ще і в Тулузі - що вони там літаки роблять? Не з того місця руки щоб таким займатись...
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 12:40

BIGor написав:У Вас є рідні, і в мене були рідні там недавно, а я був до війни. То кажете що я і мої рідні брешемо? Яка "Калінка-малінка"? Ну що за прикол. Немає там руснявих, а щоб знайти - треба думаю дуже-дуже постаратись. Ще і в Тулузі - що вони там літаки роблять? Не з того місця руки щоб таким займатись...

Наведіть цитату, де я написав слово "бреше".
Вказаних осіб - мабуть - немає на стільцях перед Лувром.
А "Калінку-малінку" грають по 10 разів за вечір, тільки не на стільцях перед Лувром.
Сват "естет" - любить ввечері замовити яке-небудь цікаве блюдо та сидіти з бокалом вина врожаю 1972 року.
Неможливо сидіти, стає противно. Це при тому, що сваха організувала "Українську залу" в Тулузі.
Виїжджають смачно повечеряти в Іспанію.
Літаки збирають в Тулузі французи, а не безрукі. І не будьте наївним - вказані вами особи не їдуть у Францію, щоби збирати літаки.
Нагадайте, де я застосував слово "бреше" або "брешуть".
Або - цитую - "не треба вигадувати".
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 13:06

akurt написав:
  BIGor написав:У Вас є рідні, і в мене були рідні там недавно, а я був до війни. То кажете що я і мої рідні брешемо? Яка "Калінка-малінка"? Ну що за прикол. Немає там руснявих, а щоб знайти - треба думаю дуже-дуже постаратись. Ще і в Тулузі - що вони там літаки роблять? Не з того місця руки щоб таким займатись...

Наведіть цитату, де я написав слово "бреше".
Вказаних осіб - мабуть - немає на стільцях перед Лувром.
А "Калінку-малінку" грають по 10 разів за вечір, тільки не на стільцях перед Лувром.
Сват "естет" - любить ввечері замовити яке-небудь цікаве блюдо та сидіти з бокалом вина врожаю 1972 року.
Неможливо сидіти, стає противно. Це при тому, що сваха організувала "Українську залу" в Тулузі.
Виїжджають смачно повечеряти в Іспанію.
Літаки збирають в Тулузі французи, а не безрукі. І не будьте наївним - вказані вами особи не їдуть у Францію, щоби збирати літаки.
Нагадайте, де я застосував слово "бреше" або "брешуть".
Або - цитую - "не треба вигадувати".

Ну тоді Вам набрехали. Навіть якщо відкинути моє субєктивне перебування у Франції - і звернутись до статистики - то ніде нема руських хоч в якихось кількостях -
https://www.ined.fr/en/everything_about ... ts-france/
n 2018, there were 6.5 million immigrants living in France—9.7% of the total population (of 67 million). 4.1 million were foreign nationals and 2.4 million, or 37%, had acquired French citizenship.

The composition of the immigrant population in France is changing. The proportion of immigrants born in Spain or Italy who came to France long ago and are now in old age is continuously falling, while immigrants born in North Africa, who are younger and came more recently, now make up a considerable share of the immigrant population. In 2018, 13% of immigrants in France were born in Algeria; 11.9% in Morocco; 9.2% in Portugal; 4.4% in Tunisia; 4.3% in Italy; 3.8% in Turkey; and 3.7% in Spain.

Тобто найменшої категорії - іспанців серед населення Франції - 3.7% від 9.7% - 0,35% - тобто на концерті з 300 жителями Франції - є шанс зустріти 1-го іспанця. А про руських взагалі не йдеться. Шанс перестріти руського у Франції (в не туристичних місцях) - такий самий шо і зустріти інопланетну расу в космосі.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 13:20

Добре, чого я буду сперечатися - громадяни Франції - мої свати - мені брешуть.
Нехай будЕ.

З ціього диспуту є користь: учасникам Фінансового форуму варто вкладатися в нерухомість у Франції, бо там немає русні.
Можу дати невелику фінансову "наводку":
Сват народився та виріс у батьківському будинку - стіни з натуральноко каміння (мабуть, бреше)- на березі Ла Маншу.
Будинок виставили на продаж 3 роки тому за 90 000 євро.
Ось там - крім туманів, як сказав сват, русні точно не було (мабуть, бреше).
Знайшовся покупець за 80 000 євро - віддали.
Бо сказав: "Я в тому будинку в 2 поверхи (перший поверх гараж майстерня та різні приміщення) жити не можу вже - крім туманів нічого не бачив".

Купили собі НА ПІВДНІ ФРАНЦІЇ в січні 2021 року за 140 000 євро двоповерховий будинок - стіни з натурального каміння, чудові дубові сходи на другий поверх (мабуть, бреше). Будинок після капітального ремонту Продавцем.
Ще й мають невеличкий клаптик землі. Сваха сказала, що хочуть завести курочок. Мабуть, теж бреше. Але я вирішив, що жартує. Побачимо.

Всі брешуть.
Але це не заважає вкладатися в нерухомість у Франції. Хтось же повинен бути чесним.
Ну хоч хтось...

P.S. Цифри всі правдиві. Будинок куплено в кредит на 24 роки. Суму першого внеску чув, але не пам"ятаю, а брехати не хочу. Точніше, не вмію.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 03 сер, 2022 13:30, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
  #<1 ... 578579580581582 ... 1059>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей