Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 579580581582583 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Ср 03 авг, 2022 12:29

akurt писал(а):Добре, чого я буду сперечатися - громадяни Франції - мої свати - мені брешуть.
Нехай будЕ.

З ціього диспуту є користь: украінцям варто вкладатися в нерухомість у Франції, бо там немає русні.
Можу дати невелику фінансову "наводку":
Сват народився та виріс у батьківському будинку - стіни з натуральноко каміння (мабуть, бреше)- на березі Ла Маншу.
Будинок виставили на продаж 3 роки тому за 90 000 євро.
Ось там - крім туманів, як сказав сват, русні точно не було (мабуть, бреше).
Знайшовся покупець за 80 000 євро - віддали.
Бо сказав: "Я в тому будинку в 2 поверхи (перший поверх гараж майстерня та різні приміщення) жити не можу вже - крім туманів нічого не бачив".

Купили собі в Тулузі в січні 2021 року за 140 000 євро двоповерховий будинок - стіни з натурального каменя, чудові дубові сходи на другий поверх (мабуть, бреше). Будинок після капітального ремонту Продавцем.
Ще й мають невеличкий клаптик землі. Сваха сказала, що хочуть завести курочок. Мабуть, теж бреше. Але я вирішив, що жартує. Побачимо.
Всі брешуть.
Але це не заважає вкладатися в нерухомість у Франції. Хтось же повинен бути чесним.
Ну хоч хтось...

P.S. Цифри всі правдиві. Будинок куплено в кредит на 24 роки.

Та він Вам задвигає :D , якби так пагано жилось (через русню) то давно вже б звалили. А будиночок за 140 000 євро - доволі дешево.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Ср 03 авг, 2022 12:36

BIGor писал(а):Та він Вам задвигає :D , якби так пагано жилось (через русню) то давно вже б звалили. А будиночок за 140 000 євро - доволі дешево.

Тиждень тому я їм сказав, що зустрів дані Євростату про подорожчання житла у Франції на 7%.
Сказали, що точно не знають, не цікавилися, можливо.

Порадьте, пане BIGor, куди саме втекти громадянам Франції із Франції "від русні".
До цих пір завжди і регулярно втікали та втікають на берег Середземного моря.
Я вашу пораду передам сватам: сват не буде подавати Заяву про чергову участь у виборах у Франції (один раз навіть був прийнятий президентом у складі делегації мерів міст в президентському палаці).
А сваха звільниться з роботи, на яку тільки не так давно влаштувалася.
Також закриє організовану нею "Українську залу" в Тулузі.
Гарна порада - то завжди корисно.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 03 авг, 2022 13:39

BIGor писал(а):akurt та нема у Франції стільки русні...от не треба вигадувати. Так алжирці, мароканці інші народи колоній - є, і то багато з них вже народились у Франції і нормальні члени суспільства. Недавно знайомі жили місяць - інфа з перших рук - жодного лишньохромосомного не побачено, калінку-малінку - не почуто.
Ну і давайте трохи подумаємо - французька мова доволі складна (навіть якщо знаєте англійську), не думаю щоб росіяни могли її вивчити - з тим що вони і українську не розуміють і польську. А французи не такі, щоб зразу при розмові переходити на англійську.

акурт сказав що повно, значить повно їх в Франції, інше діло то Туреччина, днем з вогнем не знайдеш, дубель пусто
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 03 авг, 2022 14:22

flyman писал(а):акурт сказав що повно, значить повно їх в Франції, інше діло то Туреччина, днем з вогнем не знайдеш, дубель пусто

akurt НЕ говорив, що - цитую дурню - "днем з вогнем не знайдеш".
Це дезінформація від вас.
Я говорив, що ведуть себе тихо, особливо - крім базарю - особливо не зустрінеш.
По понеділках їх багато у відділеннях банків - не знаю точно, що робюлять, чув, що в них тільки якісь картки "МИР".
На пляжах є. А ось переважна кількість авто в Анталії все ж з українськими номерами - і я теж говорив, що з російськими зустрічаєш, але зрідка.
Говорили наші люди, що якісь проблеми у них з перетином Грузії. А інакше на авто вони не можуть в"їхати.
В Міграційній службі та в митниці, куди зараз вирушаю у справах, на 6...7 українців - 1 з РФ.
На території великих ЖК - як на днях сказали наші люди: 6 авто українських - 2 з РФ - потім знову 6 авто з України - знову 2 з РФ. На моїй парковці бачу 1 авто з РФ.

Тому не несіть дурню у цю хату, залишайте у своїй.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 03 авг, 2022 14:48

akurt писал(а):
  flyman писал(а):акурт сказав що повно, значить повно їх в Франції, інше діло то Туреччина, днем з вогнем не знайдеш, дубель пусто

akurt НЕ говорив, що - цитую дурню - "днем з вогнем не знайдеш".
Це дезінформація від вас.
Я говорив, що ведуть себе тихо, особливо - крім базарю - особливо не зустрінеш.
По понеділках їх багато у відділеннях банків - не знаю точно, що робюлять, чув, що в них тільки якісь картки "МИР".
На пляжах є. А ось переважна кількість авто в Анталії все ж з українськими номерами - і я теж говорив, що з російськими зустрічаєш, але зрідка.
Говорили наші люди, що якісь проблеми у них з перетином Грузії. А інакше на авто вони не можуть в"їхати.
В Міграційній службі та в митниці, куди зараз вирушаю у справах, на 6...7 українців - 1 з РФ.
На території великих ЖК - як на днях сказали наші люди: 6 авто українських - 2 з РФ - потім знову 6 авто з України - знову 2 з РФ. На моїй парковці бачу 1 авто з РФ.

Тому не несіть дурню у цю хату, залишайте у своїй.

Я казав про Францію, що акурт казав.
Про Туреччину я не казав, що акурт казав.
Тільки написав, що інша справа.
Читайте уважно.
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 03 авг, 2022 15:31

Для горе-фахівця з питань Туреччини, який за останні 1/2 сторіччя не був в Туреччині.
Парковка біля митниці:
- авто української реєстрації - 2 (два);
- авто російської реєстрації - 0 (нуль);
- авто реєстрації Нідерландів - 2 (два);
- авто реєстрації Білорусі - 1 (вперше бачу авто з Білорусі);
- авто реєстрації США (New York) - 1 (одне). Вперше бачу і авто з США. Цікаво, як сюди попало?

Якщо в найближчі роки пан Флайман виїде із свого села за 74 км від Києва, та відвідає Туреччину, разом під’їдемо в митницю, де я заробляю в ці хвилини гроші, та знову порахуємо скільки там тих, про кого він так завзято поширює дезінформацію. Ще й від мого імені.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 03 авг, 2022 21:05

akurt писал(а):Для горе-фахівця з питань Туреччини, який за останні 1/2 сторіччя не був в Туреччині.
Парковка біля митниці:
- авто української реєстрації - 2 (два);
- авто російської реєстрації - 0 (нуль);
- авто реєстрації Нідерландів - 2 (два);
- авто реєстрації Білорусі - 1 (вперше бачу авто з Білорусі);
- авто реєстрації США (New York) - 1 (одне). Вперше бачу і авто з США. Цікаво, як сюди попало?

Якщо в найближчі роки пан Флайман виїде із свого села за 74 км від Києва, та відвідає Туреччину, разом під’їдемо в митницю, де я заробляю в ці хвилини гроші, та знову порахуємо скільки там тих, про кого він так завзято поширює дезінформацію. Ще й від мого імені.

https://stooq.pl/n/?f=1502646
В Португалії бракує 50тис. працівників у сфері туризму.
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Чт 04 авг, 2022 05:34

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Лечу в отпуск в Турцию в первый раз. Город Каш. Смогу сюда отписываться о стоимости кефира :) интересно?
Понаехал

С нами с: 22.05.16
Благодарил (а): 79 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 04 авг, 2022 06:38

flyman писал(а):https://stooq.pl/n/?f=1502646
В Португалії бракує 50тис. працівників у сфері туризму.

То Ви після війни - куди будете їхати?
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Чт 04 авг, 2022 07:45

Та ні, там цікавіше: пан Флайман планував переїхати в Португалію, але з Нового року збільшили поріг інвестицій в Португалії на 150 000 євро. Троохи не встиг.
Тепер теж проблема, бо за даними офіційних джерел:
"Що стосується працівників галузі, то в 2021 р. брутто-місячна заробітна плата на одного працюючого працівника (з урахуванням економіки в цілому) збільшилася на 3,5% порівняно з 2020 р., що відповідає 1362 євро (порівняно з 1315 євро в 2020 р. та 1277 євро у 2019 р.)."
https://jornaleconomico.pt/noticias/num ... mia-913746

Так ще й середня... це ж у початківця 362 євро.
А оренда житла - 800.
Проблема.
Вихід тільки один: писати менше дурниць на форумах.
Последний раз редактировалось akurt Чт 04 авг, 2022 08:45, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
  #<1 ... 579580581582583 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор