Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 21552156215721582159 ... 18339>
Сообщение Добавлено: Вт 30 авг, 2022 13:13

andrijk777 писал(а):
  _Mykola_ писал(а):Збори фондів Притули та "Повернись живим" вже становлять мільярди доларів, без цього нашому війську було б набагато гірше.

Ну-ну-ну, полегше. Не доларів, а гривень.
В грошовому вираженні це копійки у порівнянні з військовим бюджетом.
Плюс цих фондів в тому що вони закривають точкові проблеми і гарячі проблеми. Але в порівнянні з державним фінансуванням(допомогою з-за кордону) це мізер.

Але цей "мізер" вже зберіг ну ДУЖЕЕЕ багато життів.
_Mykola_

С нами с: 09.02.09
Благодарил (а): 689 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 30 авг, 2022 13:49

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Перепрошую. Він загнався.
Последний раз редактировалось sashaqbl Вт 30 авг, 2022 14:01, всего редактировалось 1 раз.
sashaqbl

С нами с: 31.10.19
Благодарил (а): 2 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 30 авг, 2022 13:52

_Mykola_ писал(а): Так таке було уточнення За власним бажанням. :roll:

Тим більше - значить ці висококваліфіковані люди бачать, що кваліфікований піхотинець державі потрібніший, ніж кваліфікований айтішник.
sashaqbl

Сообщение Добавлено: Вт 30 авг, 2022 13:54

sashaqbl писал(а):
  _hunter писал(а):Ну так ровно та же теория ровно так же намекает, что при непопадании на фронт одного человека (да даже двух ) его ровно так же уникнути можно будет

але при відкритті кордонів для всіх хитрожопих ситуація в корені зміниться.

Я правильно ваше виденье мира понимаю? -- по-вашему в Украине живет процентов 5 (ну максимум 10) настоящих светлых патриотов -- навроде sashaqbl. И процентов 80 хитрожопих ? :roll:
_hunter

С нами с: 22.03.15
Благодарил (а): 15 раз.

2
Сообщение Добавлено: Вт 30 авг, 2022 13:55

_Mykola_ писал(а):Але цей "мізер" вже зберіг ну ДУЖЕЕЕ багато життів.

Я про це вже писав вище. Так, "Повернися живим" і "Фонд Притули" як правило використовують гроші ефективніше, ніж держава. Але не варто переоцінювати їх - вони працюють тільки тоді, коли на передовій є достатньо бійців, які цю волонтерку зможуть використати. Коли ці бійці озброєні і оснащені.
Це як моторне масло, яке несе користь, коли є працюючий автомобіль, але не саме по собі...
Последний раз редактировалось sashaqbl Вт 30 авг, 2022 14:11, всего редактировалось 1 раз.
sashaqbl

Сообщение Добавлено: Вт 30 авг, 2022 14:08

andrijk777 писал(а):
  _Mykola_ писал(а):Збори фондів Притули та "Повернись живим" вже становлять мільярди доларів, без цього нашому війську було б набагато гірше.

Ну-ну-ну, полегше. Не доларів, а гривень.
В грошовому вираженні це копійки у порівнянні з військовим бюджетом.
Плюс цих фондів в тому що вони закривають точкові проблеми і гарячі проблеми. Але в порівнянні з державним фінансуванням(допомогою з-за кордону) це мізер.

Ефективність використання грошей кратна.
Гроші, що йдуть безпоседеньо на рахунки МО - будут використані неефективно, з відкатами, через людей Татарова-Ермака.
Zebra

Заблокирован
С нами с: 21.09.12
Благодарил (а): 1885 раз.

2
Сообщение Добавлено: Вт 30 авг, 2022 14:09

_hunter писал(а):Я правильно ваше виденье мира понимаю? -- по-вашему в Украине живет процентов 5 (ну максимум 10) настоящих светлых патриотов -- навроде sashaqbl. И процентов 80 хитрожопих ?

Ні. Але коли свалять перші 5%, наступні 5% які за нормальних умов не задумувались би свалювати, подивляться на хантера і теж свалять. І так далі... На жаль, дурний приклад заразний, і кожен задумається, якого я фіга буду гинути, якщо можу свалити, як хантер...
sashaqbl

Сообщение Добавлено: Вт 30 авг, 2022 14:14

sashaqbl писал(а):
  _hunter писал(а):Я правильно ваше виденье мира понимаю? -- по-вашему в Украине живет процентов 5 (ну максимум 10) настоящих светлых патриотов -- навроде sashaqbl. И процентов 80 хитрожопих ?

Ні. Але коли свалять перші 5%, наступні 5% які за нормальних умов не задумувались би свалювати, подивляться на хантера і теж свалять. І так далі... На жаль, дурний приклад заразний, і кожен задумається, якого я фіга буду гинути, якщо можу свалити, як хантер...

ну це так, я наприклад не збираюся на фронт, тільки якщо буде оцеплен район і _усіх_ як у ЛДНР не запакують, тільки тоді я згоден, разом з усіма, а так я краще свою срачку сховаю і буду тихенько донатити.

А ті хто втекли, особливо батальон Монако та їх отприски, і усі інші, якщо не покажуть свої донати, мають бути позбавлені майна та громадянства.

Вгазані не розумію дурнів, що добровільно йдуть на фронт, коли влада замість закупки військової техніки та зброї, клала асфальт. Треба було добровільно цю владу до війни доброволити, а не гинути за дурнів, і самому бути дурнем.
Zebra

Заблокирован
С нами с: 21.09.12
Благодарил (а): 1885 раз.

2
Сообщение Добавлено: Вт 30 авг, 2022 14:24

sashaqbl писал(а):

Т.е. я вас правильно понял? -- весь ваш светлый патриотизм и Родина превыше всего -- заканчиваются на анектоте "но у соседа будет в два раза больше"? :lol:
_hunter

С нами с: 22.03.15
Благодарил (а): 15 раз.

2
Сообщение Добавлено: Вт 30 авг, 2022 14:31

_hunter писал(а):Т.е. я вас правильно понял? -- весь ваш светлый патриотизм и Родина превыше всего -- заканчиваются на анектоте "но у соседа будет в два раза больше"?

це не мій особистий патріотизм, це психологія.
sashaqbl

#<1 ... 21552156215721582159 ... 18339>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: sashaqbl + гостей: 1