|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 10 жов, 2022 11:02
dr_morgenstern написав:Напомните, плз, досрочный перевыпуск Всекарты (по инициативе клиента) - бесплатный?
Вітаємо! Так, перевипуск безкоштовний.
-
PUMB
-
- Представник банку
-
- Подякував: 797 раз.
- Подякували: 218 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 жов, 2022 07:38
Вітаю, форуме.Підкажіть будь ласка, : надіслав доки, встановлено статус військовослужбовця,відсотки за кредиткою"Все можу" не нараховуються з 19.09., але мін. платіж кажуть вноси без врахування стопу нарахування, а потім ми зробимо перерахунок. В Моно, все чітко без наступного місяця. Представник ПУМБ прокоментуте.Чому я маю переплачувати?
-
Rodal
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 жов, 2022 09:37
Rodal написав:Вітаю, форуме.Підкажіть будь ласка, : надіслав доки, встановлено статус військовослужбовця,відсотки за кредиткою"Все можу" не нараховуються з 19.09., але мін. платіж кажуть вноси без врахування стопу нарахування, а потім ми зробимо перерахунок. В Моно, все чітко без наступного місяця. Представник ПУМБ прокоментуте.Чому я маю переплачувати?
Вітаємо! Напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення Ваші ПІБ, ІПН та номер телефону, ми перевіримо інформацію.
-
PUMB
-
- Представник банку
-
- Подякував: 797 раз.
- Подякували: 218 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 жов, 2022 09:57
PUMB написав:Уточніть, будь ласка, яке питання Вас цікавить?
Мой вопрос тоже пропустили User253 написав:PUMB, пропустили мой вопрос: User253 написав:PUMB, а когда можно будет перевыпустить, или выпустить дополнительную цифровую карту к кредитке, аналогично дебетке?
Ещё дополню: желательно с выбором платёжной системы ?
-
User253
-
-
- Заблокований
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 жов, 2022 10:08
Кто знает когда планируется открытия в Пумбе возможности оформить баксовый депозит за гривны через приложение? (для Андроида)
-
Sergion
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 жов, 2022 10:21
root форумчанин бажає наступити на свої персональні граблі...не заважайте йому )
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1