Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 174175176177178 ... 2898>
Повідомлення Додано: Чет 20 жов, 2022 08:46

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz написав:Ну, может у молодого человека мама на потоках сидит.
Тогда он утаил еще много чего.

Ха-ха, сиділа на потоці учнів в гімназії та репетиторства в гімназії. Просто 1,5 ставки х офіційна зарплата х років 40 стажу дають достатню пенсію.
І навіть з ковідом/війною репетиторство просто перейшло онлайн...
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 20 жов, 2022 10:11

Denik написав:
  rjkz написав:Ну, может у молодого человека мама на потоках сидит.
Тогда он утаил еще много чего.

Ха-ха, сиділа на потоці учнів в гімназії та репетиторства в гімназії. Просто 1,5 ставки х офіційна зарплата х років 40 стажу дають достатню пенсію.
І навіть з ковідом/війною репетиторство просто перейшло онлайн...

Не тре заливати, тут всі дорослі люди. Казочки розказуй дітям.
BIGor

Подякував: 1455 раз.
Подякували: 1860 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 20 жов, 2022 10:16

Denik написав:
  drevlyanin написав:А ви маєте впевненість, що 100% зможете залишити в Україні своїй дитині(дітям) от ту суттєву спадщину?
Я от докладаю зусиль, але впевненості нема через обставини які в нас склалися.

Так, маю 100% впевненості.

Як на мене, то це дуже самовпевнена заява. Що може пережити війну(можливо тривалу або й не одну) світові економічні кризи, епідемії і т.і.? Нерухомість, валюта, акції, золото в злитках? Все це може бути знищене, відібране, знецінитися або стати недоступним на роки а то й назавжди. Може я сліпаюватий в цьому питанні, але не бачу 100% гарантії в жодному з інструментів та їх поєднанні, хіба що ви вкладете в кожний з перерахованих актвів не менше сотні кує, причому весь цей набір потрібно мати повним комплектом в різних частинах світу. Але для цього потрібно бути долларовим мультимільйонером як мінімум. 8)
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 жов, 2022 10:18

BIGor написав:Не тре заливати, тут всі дорослі люди. Казочки розказуй дітям.

То не казочки, а реалії життя. Знайомий викладач математики в виші на репетиторстві до ЗНО після того як виростив перших 2 дітей (до 23-25 з вищою освітою в КПІ/Шевченка), купив тачку, завів собі нову сім'ю (з принаймні дитиною), чи купляв квартиру під це - не знаю... Правда він трудоголік...
Denik

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 20 жов, 2022 10:21

drevlyanin написав:Як на мене, то це дуже самовпевнена заява. Що може пережити війну(можливо тривалу або й не одну) світові економічні кризи, епідемії і т.і.?

УБД/Компенсація у випадку моєї смерті + пільги дітям до того майна що є цілком достатньо.
Герої не вмирають...
Denik

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 20 жов, 2022 10:37

Denik написав:
  drevlyanin написав:Як на мене, то це дуже самовпевнена заява. Що може пережити війну(можливо тривалу або й не одну) світові економічні кризи, епідемії і т.і.?

УБД/Компенсація у випадку моєї смерті + пільги дітям до того майна що є цілком достатньо.
Герої не вмирають...

У мене теж був ваш оптимізм років до 35-40, а потім президентом став чивокуня (після ніякого пасічника) і пішло-поїхало...
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 жов, 2022 10:58

Denik написав:

То не казочки, а реалії життя. Знайомий викладач математики в виші на репетиторстві до ЗНО після того як виростив перших 2 дітей (до 23-25 з вищою освітою в КПІ/Шевченка), купив тачку, завів собі нову сім'ю (з принаймні дитиною), чи купляв квартиру під це - не знаю... Правда він трудоголік...

Якась гнила пропаганда. Одні саксесс сторі про успішних-успіхів.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 20 жов, 2022 11:14

BIGor написав:Якась гнила пропаганда. Одні саксесс сторі про успішних-успіхів.

Трудоголізм, бо багато працював з 8 по 20 і по деяких суботах...
Denik

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 20 жов, 2022 11:27

Denik написав:
  BIGor написав:Якась гнила пропаганда. Одні саксесс сторі про успішних-успіхів.

Трудоголізм, бо багато працював з 8 по 20 і по деяких суботах...

Гнила пропаганда, я багато часу працював і по 7 днів на тиждень, і після роботи до 24 годин, і ніяких квартир і авто не маю. Так що пишіть цю пропаганду на гілках про КРЖН.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 20 жов, 2022 12:19

Denik написав:

Преподаватель в ВУЗе - это и есть типичный чел на потоке. Левак от заочников льется просто рекой: за контрольные, зачеты, экзамены. Да и со стационара копеечка капает каждую сессию.
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
  #<1 ... 174175176177178 ... 2898>
Форум:
+ Додати
    тему