|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 20 жов, 2022 08:46
rjkz написав:Ну, может у молодого человека мама на потоках сидит. Тогда он утаил еще много чего.
Ха-ха, сиділа на потоці учнів в гімназії та репетиторства в гімназії. Просто 1,5 ставки х офіційна зарплата х років 40 стажу дають достатню пенсію. І навіть з ковідом/війною репетиторство просто перейшло онлайн...
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 20 жов, 2022 10:11
Denik написав: rjkz написав:Ну, может у молодого человека мама на потоках сидит. Тогда он утаил еще много чего.
Ха-ха, сиділа на потоці учнів в гімназії та репетиторства в гімназії. Просто 1,5 ставки х офіційна зарплата х років 40 стажу дають достатню пенсію. І навіть з ковідом/війною репетиторство просто перейшло онлайн...
Не тре заливати, тут всі дорослі люди. Казочки розказуй дітям.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1455 раз.
- Подякували: 1860 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 20 жов, 2022 10:16
Denik написав: drevlyanin написав:А ви маєте впевненість, що 100% зможете залишити в Україні своїй дитині(дітям) от ту суттєву спадщину? Я от докладаю зусиль, але впевненості нема через обставини які в нас склалися.
Так, маю 100% впевненості.
Як на мене, то це дуже самовпевнена заява. Що може пережити війну(можливо тривалу або й не одну) світові економічні кризи, епідемії і т.і.? Нерухомість, валюта, акції, золото в злитках? Все це може бути знищене, відібране, знецінитися або стати недоступним на роки а то й назавжди. Може я сліпаюватий в цьому питанні, але не бачу 100% гарантії в жодному з інструментів та їх поєднанні, хіба що ви вкладете в кожний з перерахованих актвів не менше сотні кує, причому весь цей набір потрібно мати повним комплектом в різних частинах світу. Але для цього потрібно бути долларовим мультимільйонером як мінімум. 
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 514 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 жов, 2022 10:18
BIGor написав:Не тре заливати, тут всі дорослі люди. Казочки розказуй дітям.
То не казочки, а реалії життя. Знайомий викладач математики в виші на репетиторстві до ЗНО після того як виростив перших 2 дітей (до 23-25 з вищою освітою в КПІ/Шевченка), купив тачку, завів собі нову сім'ю (з принаймні дитиною), чи купляв квартиру під це - не знаю... Правда він трудоголік...
-
Denik
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 20 жов, 2022 10:21
drevlyanin написав:Як на мене, то це дуже самовпевнена заява. Що може пережити війну(можливо тривалу або й не одну) світові економічні кризи, епідемії і т.і.?
УБД/Компенсація у випадку моєї смерті + пільги дітям до того майна що є цілком достатньо. Герої не вмирають...
-
Denik
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 20 жов, 2022 10:37
Denik написав: drevlyanin написав:Як на мене, то це дуже самовпевнена заява. Що може пережити війну(можливо тривалу або й не одну) світові економічні кризи, епідемії і т.і.?
УБД/Компенсація у випадку моєї смерті + пільги дітям до того майна що є цілком достатньо. Герої не вмирають...
У мене теж був ваш оптимізм років до 35-40, а потім президентом став чивокуня (після ніякого пасічника) і пішло-поїхало...
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 514 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 жов, 2022 10:58
Denik написав: BIGor написав:Не тре заливати, тут всі дорослі люди. Казочки розказуй дітям.
То не казочки, а реалії життя. Знайомий викладач математики в виші на репетиторстві до ЗНО після того як виростив перших 2 дітей (до 23-25 з вищою освітою в КПІ/Шевченка), купив тачку, завів собі нову сім'ю (з принаймні дитиною), чи купляв квартиру під це - не знаю... Правда він трудоголік...
Якась гнила пропаганда. Одні саксесс сторі про успішних-успіхів.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 20 жов, 2022 11:14
BIGor написав:Якась гнила пропаганда. Одні саксесс сторі про успішних-успіхів.
Трудоголізм, бо багато працював з 8 по 20 і по деяких суботах...
-
Denik
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 20 жов, 2022 11:27
Denik написав: BIGor написав:Якась гнила пропаганда. Одні саксесс сторі про успішних-успіхів.
Трудоголізм, бо багато працював з 8 по 20 і по деяких суботах...
Гнила пропаганда, я багато часу працював і по 7 днів на тиждень, і після роботи до 24 годин, і ніяких квартир і авто не маю. Так що пишіть цю пропаганду на гілках про КРЖН.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 20 жов, 2022 12:19
Denik написав: BIGor написав:Не тре заливати, тут всі дорослі люди. Казочки розказуй дітям.
Преподаватель в ВУЗе - это и есть типичный чел на потоке. Левак от заочников льется просто рекой: за контрольные, зачеты, экзамены. Да и со стационара копеечка капает каждую сессию.
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-