Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
...мало справжніх мужиків, які можуть сміливо визнати, що вони були не праві/помилялись!
ну как будет - так и будет) Скажу лично за себя - предполагал что будут такие качели с отдачей - поэтому не парюсь.... На крайняк свифтом на другой банк кину либо евро на карту укр банка, а в европе уже обналичат или на бинанс - есть схемки. Нафига об этом каждый день упоминать?
В двох банках у які телефонував я + в одному який зателефонував мені, в яких розміщено 12 вкладів моєї сім'ї які завершуються в найближчі 5 днів усі три підтвердили можливість отримання вкладу валютою в день закінчення вкладу або наступного робочого дня (частина вкладів закінчується у суботу та неділю). При цьому оскільки члени моєї сім'ї зараз територіально знаходяться у трьох різних регіонах України - усі три банки підтвердили можливість забрати вклади у відповідному місті (один банк при цьому оговорив умову, що сьогодні завтра треба написати заяву про переведення депозитних рахунків у відповідне місто). Отже особисто я поки приводів до паніки не бачу взагалі. Все буде Україна!
Alien написав:В двох банках у які телефонував я + в одному який зателефонував мені, в яких розміщено 12 вкладів моєї сім'ї які завершуються в найближчі 5 днів усі три підтвердили можливість отримання вкладу валютою в день закінчення вкладу або наступного робочого дня (частина вкладів закінчується у суботу та неділю). При цьому оскільки члени моєї сім'ї зараз територіально знаходяться у трьох різних регіонах України - усі три банки підтвердили можливість забрати вклади у відповідному місті (один банк при цьому оговорив умову, що сьогодні завтра треба написати заяву про переведення депозитних рахунків у відповідне місто). Отже особисто я поки приводів до паніки не бачу взагалі. Все буде Україна!
Dobrofey написав:В пирамиде первые всегда бабки получают, на том она и зиждется )) Посмотрим, когда дойдет очередь вложившихся в сентябре.
Вибачте а де ж ви тут бачите піраміду? В піраміді якраз перші отримують гроші за рахунок коштів тих хто прийшов пізніше. Мені завжди здавалось що банки працюють трохи за іншої схеми
Dobrofey написав:В пирамиде первые всегда бабки получают, на том она и зиждется )) Посмотрим, когда дойдет очередь вложившихся в сентябре.
Вибачте а де ж ви тут бачите піраміду? В піраміді якраз перші отримують гроші за рахунок коштів тих хто прийшов пізніше. Мені завжди здавалось що банки працюють трохи за іншої схеми
Річних скільки виходить після конвертації рахували?
BIGor написав:Річних скільки виходить після конвертації рахували?
частный предприниматель продал свою валютную выручку по курсу НБУ, и полученную гривну вложил в конверт депо по курсу НБУ + 1% это где-то минус 4% годовых
J написав:частный предприниматель продал свою валютную выручку по курсу НБУ, и полученную гривну вложил в конверт депо по курсу НБУ + 1% это где-то минус 4% годовых
Почему 4, если был 1? Это на количество кварталов в году не умножается.
Річних скільки виходить після конвертації рахували?