|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 11 лис, 2022 18:10
detroytred написав: ЛАД написав:И я не уверен, что в Херсоне, Мелитополе, Купянске, влада була встановлена тільки формально.
А на чому вона б трималася? Бо ні фінансів, ні поліцаїв, ні ресурсів утримання-розвитку пуйло не збирався надавати. На відміну від Криму. Да й навіть ОРДЛО. А ще б партизани... Про це ж Ви дискутуєте.
На чому трималося у 41-44? Багато "фінансів, поліцаїв, ресурсів утримання-розвитку" надавала Німеччина?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 11 лис, 2022 18:13
ЛАД написав:Как им удалось достаточно быстро вывести войска?
1. Вихід по факту йшов майже 2 тижні. Фактично оці 2 дні виходили ті, хто був безпосередньо на передній лінії. Решта вийшла до цього. 2. Будо ж кілька ниток. Включаючи баржі, які буксирувались. Я думаю що непрацездатної техніки буде затрофеєно чимало. Але солдати фактично могли переправитись всі. Бо і по мосту йшли, і на моторках. І били їх до речі всі ці 2 тижні. По мостам і баржам. Будівельник, я навіть не зразу зрозумів про кого ви) Бо тут ще otg крутився, і колись я до нього ставився підозріло)).
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 11 лис, 2022 18:17, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2443 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 11 лис, 2022 18:15
Hotab написав:edvardd , это вы в какой локации? +-, точно не обязательно. И на подконтрольной? 2 ЛАД, нет у меня инфо по степени дезорганизации при отходе. Но судя по тому, что особо не показывают пленных, видимо сумели организованно выйти. Но по переправам и трассам били неплохо. 2 Витальян: спасибо. Не зря я пуховик не покупал. Поеду заберу.
на подконтрольной, 4 км от Каменского, Запорожской...
-
edvardd
-
-
- Подякував: 155 раз.
- Подякували: 2902 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 11 лис, 2022 18:19
ЛАД написав:На чому трималося у 41-44? Багато "фінансів, поліцаїв, ресурсів утримання-розвитку" надавала Німеччина?
Так і влада рейху-то довго не протрималася б! На отому лише такому військовому захваті територій! А в нинішні часи тим паче. Коли владі треба втримати не отого забитого сілянина-работяги 40-х років 20 століття. Коли просто хліба за щастя було поїсти. Да ще й після Громадянської, коммі та Голодомору. Я пас. Бо мене й так багато))
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 лис, 2022 18:22
detroytred написав:Українці навіть партизанщиною не дали б стійкого встановлення рашовлади. При тому форматі, який обрав пуйло. Це Вам Віталліан доводить
добавлю херсонцы (и не только они) с 2014 ездили в Крым, по разным делам, воочию видели эти камни с неба, победобесие под песню "верните сталина". И когда РФ пришло в Херсон, ей показали средний палец. Концерт в Севастополе 2015 г кто забыл
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 11 лис, 2022 18:27, всього редагувалось 4 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 11 лис, 2022 18:24
Hotab написав:Будівельник, я навіть не зразу зрозумів про кого ви) Бо тут ще otg крутився, і колись я до нього ставився підозріло)).
В данному випадку треба було маскуватись, щоб не отримати черговий бан а по отг - так це два чоботи пара. Просто старша по віку версія - палиться постійно але маскується під совка... молодша - діє стандартно 70% нормальної інформації+30% брехні...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 11 лис, 2022 18:59
На сайтах всё чаще за последние две недели встречаю слово - переговоры. Значит ведутся какие то закулисные переговоры разных групп и нам начнут немного озвучивать некоторые условия. Это для того, что бы в обществе не было всплеска эмоций, когда про них начнут говорить низы политики, а далее и высш. руководители мировых стран.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 11 лис, 2022 19:02
ЛАД написав:Путин убрал "семибоярщину", ликвидировал власть олигархов и подгрёб всё под государство, а точнее под себя. Фактически ушёл от рыночного капитализма к государственному. Сильно ограничил демократические права граждан.
Так діяли майже усі диктатори. Чим пу відрізняється від якогось африканського диктатора? Не порівнюйте Гітлера і пу. Гітлер це глиба порівняно з пу. ЛАД написав:Путин с Украиной, к сожалению, давно бы справился, если бы не сильная поддержка Запада. Как финансовая, таки военная (поставками оружия). Если бы не западные поставки мы бы давно уже воевали лопатами (как собирался, по-моему, Кулеба). Путин, конечно, не воюет с НАТО, как пишут их СМИ, но и "нещасна" Україна" воюет не сама по себе.
І що? Британія також би не справилась з Гітлером якби не США. А слідом би і СРСР не справився з Гітлером, якби не Британія і США. Це ж не зменшує заслуг Британії і СРСР.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 лис, 2022 19:04
andrijk777 написав: Denik написав: Справа в тому, що значна частина населення Криму не має в Україні жодних прав. Придбання нерухомості з 2014 року - нікчемні, страхові виплати з 2014 роки не сплачувалися, право на пенсію матимуть лише ті, хто її отримали до 2014 і доживе до звільнення. Будь-який готель, магазин теж має бути оформлений до 2014. Так само і російські папірці про освіту стануть просто нікчемними. А дехто ще й в російській армії/силових структурах/держслужбі встигне послужити/попрацювати (бо іншої роботи замало), чим "зганьбить" всіх його +- близьких родичів. Саме усвідомлення цих факторів + російська пропаганда + неможливість заробити бодай якісь гроші у туристичному бізнесі, традиційному для Криму + бавовнобоязнь призведе до стійкого від'їзду в педерацію десь 100 тис. осіб на місяцьЦе і буде неочікуваним непосильним тягарем для економіки рф, яка позбудеться значної частини своїх нафтодоходів з грудня цього року.
Крим хочуть зробити демілітаризованою зоною, але юридично під РФ. Це я чув вже не раз. Просто з Кримом є реальна проблема - якщо провести там чесний референдум то я підозрюю що більшість проголосує за РФ. І взагалі Крим - є таким собі символом для пу. Думаю він ні при яких умовах його мирним способом не здасть.
А если в Мукачево или в Берегово референдум провести, точно в Украине они останутся? С каких делов мы ( Украина) вообще должны референдумы в Крыму проводить и что-то доказывать ?
-
serg1974
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
|