Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 26322633263426352636 ... 14651>
Повідомлення Додано: П'ят 11 лис, 2022 11:41

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:З першими твердженнями згоден. Аксіоми))
А з останнім ні. От не бачу я з боку рашистів й пуйла прояву пошуку варіанту дійсно закінчення війни.
Ні на які поступки вони не йдуть.

Чому-ж. Спроби виблагати перемовини, очевидний посил західним партнерам України про готовність до переговорів (очевидно для нас не вигідних). Звичайно, путіну хочеться виторгувати максимум. Інше діло, що нам це зараз ні до чого. Як на мене надії путіна зараз на:
- Європа втомиться допомагати і виставить Україні умови - перемовляйтесь, або ми припинемо допомогу (навряд чи вигорить, забагато було заяв про "Ми з Україною скільки буде треба");
- Китай про щось домовиться з США (також малоймовірно, Китай для себе преференсій хоче, на мацкву їм точно насрати);
- Станеться перелом в війні за рахунок чмобіків або помилок командування ЗСУ (а вдруг українці ломануться як навіжені в Херсон і нарвуться на контратаку, чи щось подібне);
- Прилетять марсіани і допоможуть росії :))

Загалом, чекати, авось щось вигорить. путін в цунгцвангу, будь-які його активні дії можуть прикорити програш. Затягування часу і надія на те що якийсь із варіантів спрацює.
abvertaras

Подякував: 26 раз.
Подякували: 92 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лис, 2022 11:53

Howl написав:
  vitaliian написав:Алеппо им простили? Расчет на то, что простят и Мариуполь с Херсоном.
Всему есть предел терпения и когда-то это терпение лопнет.

С Хусейном и Бен Ладеном как то быстро разобрались. А с РФ, Сирией, Северной Кореей тянут котов за хвост. Ещё Иран добавился. Начиная с Обамы в США длится эпоха слабых президентов.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 11 лис, 2022 12:02

Denik написав:
  vitaliian написав:я о том и говорю что планов по оккупации не было иначе надо было всю инфраструктуру завозить с РФ. И группировки в 200 тыс свинорыл на границах для полноценной оккупации изначально было недостаточно. Это война не за территории. Поэтому после оккупации возник бардак, законов нет, правового статуса нет, жители оставались гражданами Украины, ходила гривна, на улицах пели "батько наш Бандера", а оккупанты с глазами по 5 копеек не понимали что вапще происходит.

Плани по окупації якраз були. Не розуміли сили опору, яка буде на окупованих територіях і скільки треба ресурсів (поліцейських в тому числі) для підтримання якогось окупаційного режиму. Сподівалися як і в Криму 90% побудувати на колаборантах.
А тепер для РФ це дасть неочікуваний ефект. Потік міграції буду не лише з Херсонщини, а й з усіх окупованих територій + частково прикордонних територій самої педерації.
Справа в тому, що значна частина населення Криму не має в Україні жодних прав. Придбання нерухомості з 2014 року - нікчемні, страхові виплати з 2014 роки не сплачувалися, право на пенсію матимуть лише ті, хто її отримали до 2014 і доживе до звільнення. Будь-який готель, магазин теж має бути оформлений до 2014. Так само і російські папірці про освіту стануть просто нікчемними. А дехто ще й в російській армії/силових структурах/держслужбі встигне послужити/попрацювати (бо іншої роботи замало), чим "зганьбить" всіх його +- близьких родичів.
Саме усвідомлення цих факторів + російська пропаганда + неможливість заробити бодай якісь гроші у туристичному бізнесі, традиційному для Криму + бавовнобоязнь призведе до стійкого від'їзду в педерацію десь 100 тис. осіб на місяць
Це і буде неочікуваним непосильним тягарем для економіки рф, яка позбудеться значної частини своїх нафтодоходів з грудня цього року.

значна частина населення Криму вийшла з громадянства України як Коломойський?
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 11 лис, 2022 12:15

Denik написав:
Справа в тому, що значна частина населення Криму не має в Україні жодних прав. Придбання нерухомості з 2014 року - нікчемні, страхові виплати з 2014 роки не сплачувалися, право на пенсію матимуть лише ті, хто її отримали до 2014 і доживе до звільнення. Будь-який готель, магазин теж має бути оформлений до 2014. Так само і російські папірці про освіту стануть просто нікчемними. А дехто ще й в російській армії/силових структурах/держслужбі встигне послужити/попрацювати (бо іншої роботи замало), чим "зганьбить" всіх його +- близьких родичів.
Саме усвідомлення цих факторів + російська пропаганда + неможливість заробити бодай якісь гроші у туристичному бізнесі, традиційному для Криму + бавовнобоязнь призведе до стійкого від'їзду в педерацію десь 100 тис. осіб на місяць
Це і буде неочікуваним непосильним тягарем для економіки рф, яка позбудеться значної частини своїх нафтодоходів з грудня цього року.

Крим хочуть зробити демілітаризованою зоною, але юридично під РФ. Це я чув вже не раз.
Просто з Кримом є реальна проблема - якщо провести там чесний референдум то я підозрюю що більшість проголосує за РФ.
І взагалі Крим - є таким собі символом для пу. Думаю він ні при яких умовах його мирним способом не здасть.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лис, 2022 12:21

andrijk777 написав:Крим хочуть зробити демілітаризованою зоною, але юридично під РФ. Це я чув вже не раз.
Просто з Кримом є реальна проблема - якщо провести там чесний референдум то я підозрюю що більшість проголосує за РФ.
І взагалі Крим - є таким собі символом для пу. Думаю він ні при яких умовах його мирним способом не здасть.

Если честный, то при наличии пункта о автономии и\или независимости, то будет большинство за него. Ну а как власть потом будет торговать этой независимостью, вопрос уже вторичный.
alex_dvornichenko

Подякував: 43 раз.
Подякували: 126 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лис, 2022 12:23

andrijk777 написав:Просто з Кримом є реальна проблема - якщо провести там чесний референдум то я підозрюю що більшість проголосує за РФ.

Референдум в даному випадку не може бути легітимним. Тут має працювати міжнародне право і міжнародно визнані кордони. Поясню на прикладі:
Держава "А" окупує територію держави "Б", депортує з неї 60% жителів, натомість завозить 60% своїх громадян і потім проводить референдум. Очевидно, мінімум 60% будуть за державу "А".
Крим вже 8 років в окупації. Хто має право голосувати на цьому референдумі? Ті кого вигнали зі своїх домівок? Ті, хто незаконно в'їхав і зайняв їх помешкання? Окупаційні війська? Референдум за таких умов неможливий і опиратися на голосування не можна. Росія своїми псевдореферендумами 2022 зробила собі тільки ще гірше, нівелювавши їх і без того сумнівну легітимність.
abvertaras

Подякував: 26 раз.
Подякували: 92 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лис, 2022 12:33

andrijk777 написав:Просто з Кримом є реальна проблема - якщо провести там чесний референдум то я підозрюю що більшість проголосує за РФ
понаехи проголосуют. У местных РФ в печенках сидит со своими запретами. К тому же за Крымом закреплены чеченские смотрящие (читай рэкет) не все там радужно, как на картинке. РФ бандитская страна. Там невозможно вести бизнес без бандитской крыши. А кто не хочет платить тому или дтп или уголовное дело шьют.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 11 лис, 2022 12:37, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 11 лис, 2022 12:37

abvertaras написав:
  andrijk777 написав:Просто з Кримом є реальна проблема - якщо провести там чесний референдум то я підозрюю що більшість проголосує за РФ.

Референдум в даному випадку не може бути легітимним. Тут має працювати міжнародне право і міжнародно визнані кордони. Поясню на прикладі:
Держава "А" окупує територію держави "Б", депортує з неї 60% жителів, натомість завозить 60% своїх громадян і потім проводить референдум. Очевидно, мінімум 60% будуть за державу "А".
Крим вже 8 років в окупації. Хто має право голосувати на цьому референдумі? Ті кого вигнали зі своїх домівок? Ті, хто незаконно в'їхав і зайняв їх помешкання? Окупаційні війська? Референдум за таких умов неможливий і опиратися на голосування не можна. Росія своїми псевдореферендумами 2022 зробила собі тільки ще гірше, нівелювавши їх і без того сумнівну легітимність.

Це все зрозуміло, погоджуюся.
АЛЕ!
Якщо мова йде про мирну здачу Криму(а про це я вже чув не раз і не з боку РФ) то РФ може заспівати те що сказав я. І її змушені будуть слухати. Інакше просто не буде "мирної здачі Криму". :D
Якщо Крим буде звільнятись воєнним шляхом то звісно він стає українським без жодних умов.
Востаннє редагувалось andrijk777 в П'ят 11 лис, 2022 12:45, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лис, 2022 12:44

andrijk777 написав:Якщо мова йде про мирну передачу(здачу) Криму то РФ може заспівати те що сказав я.
Якщо Крим буде захоплювати воєнним шляхом то звісно він стає українським без жодних умов.

Росія потрохи морально дозріває до військової поразки. Вони вивели війська з Херсона і, відповідно, відмовились від планів щодо Миколаєва та Одеси. Принаймні на найближчі кілька років.
Здача Херсона(який вже є згідно їхніх документів, частиною Росії) - не призвела до застосування ЯЗ.
Звісно, вони ще пробуватимуть наступати на лівому березі, але якщо військова та економічна ситуація розвиватиметься в тому ж напрямку - то не виключено, що наступної осені ми побачимо евакуацію російських військ з Криму.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лис, 2022 12:45

abvertaras написав:Референдум в даному випадку не може бути легітимним. Тут має працювати міжнародне право і міжнародно визнані кордони

У фюрера мізків не вистачить щось оригінальне видумати. В Україну він заліз по прикладу Югославії, типу, як НАТО, захищав від "геноциду", потім визнав "республіки", як Захід визнав Косово. Те, що Київ проти, так Бєлград теж був і є проти. Навіть блекаут вже був, на окремо взятому півострові, в 2015 році. Ми теж тоді раділи.
Найбільша наша зовнішньополітична помилка, за останній час - це визнання Ічкерії. Ми не визнаємо Косово, і не можна було визнавати Ічкерію, як би нам не хотілось підтримати чеченський народ в окупації.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

#<1 ... 26322633263426352636 ... 14651>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: pesikot і 1 гість