Акордбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 7475767778 ... 210>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Акордбанк 4 5 34
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
9%
3
2- Погане. Некомпетентне.
6%
2
3- Задовільне. Хотілося б краще.
12%
4
4- Добре. Як і повинно бути.
24%
8
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
50%
17
Всього голосів : 34
Повідомлення Додано: Суб 10 гру, 2022 21:50

lora написав: Пришлось на следующий день вылавливать свет в своём отделении, выслушивать менеджера какие они хорошие: с прозрачными условиями депозитов, лёгкостью забора денег без скрытых комиссий как в других банках и хоть чуток курс выше но самые беспроблемные.. но после предыдущей пробежки по их отделениям как-то не вдохновило. Конечно в начале акции 50-к они были в первых рядах по лучшим условиям, сейчас так себе - на любителя, спасибо банку за заработанные пару тысяч гривен. ждём новых акций!

Банк маленький,а условия хуже Приватовских. Это приводит к уменьшению числа клиентов и доходов банка.
iurii44

Подякував: 0 раз.
Подякували: 94 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 гру, 2022 21:58

Re: Акордбанк

Надо валить от них по оклнчанию депл
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 919 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 гру, 2022 23:31

Investor_K написав:Надо валить от них по оклнчанию депл

iurii44 написав:
  lora написав: Пришлось на следующий день вылавливать свет в своём отделении, выслушивать менеджера какие они хорошие: с прозрачными условиями депозитов, лёгкостью забора денег без скрытых комиссий как в других банках и хоть чуток курс выше но самые беспроблемные.. но после предыдущей пробежки по их отделениям как-то не вдохновило. Конечно в начале акции 50-к они были в первых рядах по лучшим условиям, сейчас так себе - на любителя,

Банк маленький,а условия хуже Приватовских. Это приводит к уменьшению числа клиентов и доходов банка.
вот именно из-за гипернаплыва таких зальотных клиентов Акорд позже и ухудшил курс...
Понаехи :mrgreen:
flysoulfly

Подякував: 1890 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 11 гру, 2022 11:28

lora написав:без сожаления с четвертого захода забрала свой конвертационный депозит и распрощалась с этим банком. Киев. Своё отделение было без электричества, то которое с генератором было без интернета и, соответственно, без связи с базой банка и тоже не обслужило, в третьем сказали что я не их клиент и может не хватить валюты (аж 1350 дол.) кому-то из ихних, поэтому "сорри, не дадим".. Пришлось на следующий день вылавливать свет в своём отделении, выслушивать менеджера какие они хорошие: с прозрачными условиями депозитов, лёгкостью забора денег без скрытых комиссий как в других банках и хоть чуток курс выше но самые беспроблемные.. но после предыдущей пробежки по их отделениям как-то не вдохновило. Конечно в начале акции 50-к они были в первых рядах по лучшим условиям, сейчас так себе - на любителя, спасибо банку за заработанные пару тысяч гривен. ждём новых акций!

а можете сказати в якому відділенні вам сказали що "ви не їч клієнт і може не хватить валюти" ?
lamal

Подякував: 82 раз.
Подякували: 73 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 гру, 2022 00:22

lamal написав:
  lora написав:без сожаления с четвертого захода забрала свой конвертационный депозит и распрощалась с этим банком. Киев. Своё отделение было без электричества, то которое с генератором было без интернета и, соответственно, без связи с базой банка и тоже не обслужило, в третьем сказали что я не их клиент и может не хватить валюты (аж 1350 дол.) кому-то из ихних, поэтому "сорри, не дадим".. Пришлось на следующий день вылавливать свет в своём отделении, выслушивать менеджера какие они хорошие: с прозрачными условиями депозитов, лёгкостью забора денег без скрытых комиссий как в других банках и хоть чуток курс выше но самые беспроблемные.. но после предыдущей пробежки по их отделениям как-то не вдохновило. Конечно в начале акции 50-к они были в первых рядах по лучшим условиям, сейчас так себе - на любителя, спасибо банку за заработанные пару тысяч гривен. ждём новых акций!

а можете сказати в якому відділенні вам сказали що "ви не їч клієнт і може не хватить валюти" ?

да в любом скажут, я в своем тоже вижу что левым со скрипом дают
cohan

Подякував: 112 раз.
Подякували: 534 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 гру, 2022 11:09

дивно , мені в трьох різних відділеннях без проблем все видавали ...
lamal

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 гру, 2022 11:38

lamal написав:дивно , мені в трьох різних відділеннях без проблем все видавали ...

Залежить від регіону. Маю три кейси 6 депозитів - всі депозити відкривались в третій декаді липня та першій декаді серпня у прифронтовому місті. Потім доля розметала власників по країні - у тому ж прифронтовому місті віддали обидва депо без проблем і без замовлення, у Франеку теж віддали обидва але треба було перебранчуватись бо не бачили рахунків іншого відділення. Замовляти сказали не треба. У Кийові - перше відділення відмовило бо не було світла, друге - бо ми місяць як відкрились ще самі не знаємо як тут що працює та й з валютою в нас не густо, третє зробило перебранчування та успішно видало обидва депо. Але перші два були невеличкими відділеннями, а третє мало якийсь статус на кшталт головного відділення на районі чи якось так. Туди порадили звертатись у другому відділенні яке щойно відкрилось. Висновок - у обласних центрах де одне максимум два відділення - проблем обмаль, хіба що щось трапиться надзвичайне. У столиці де відділень кілька десятків - є розподіл на більш- менш великі відділення які забезпечать псуються готівкою на рівні відділень решти обласних центрів України і відділення менш значущі, які забезпечуються валютою по залишковому принципу
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 13 гру, 2022 14:03

Alien дякую , я обслуговуюся в київських відділеннях (правий берег)
вчора ще касир сказала що залишились лише світлозелені , але якщо я бажаю , то вона сходить принесе мені нові з номерами попорядку )) (взяв новенькими)
lamal

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 гру, 2022 17:59

lamal написав:Alien дякую , я обслуговуюся в київських відділеннях (правий берег)
вчора ще касир сказала що залишились лише світлозелені , але якщо я бажаю , то вона сходить принесе мені нові з номерами попорядку )) (взяв новенькими)

Адреса відділення ?
lara_08

Подякував: 14 раз.
Подякували: 150 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 гру, 2022 15:33

С.ки подсунули несколько неликвидных купюр.
Открыла целую самодельную пачку с синими и зелеными. Дала синими, но оказались купюры затертые, пописанные, помятые и пробитые степлером. Я вроде и просматривал, но не заметил. Пописанную Вика не приняла.
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

#<1 ... 7475767778 ... 210>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: quadro_tony_da і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор