|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 27 гру, 2022 16:30
Ferlakur написав: klug написав:Це обов'язкова умова для нарахування менеджеру бонусу за оформлення Вам картки.
Цікаво,який розмір бонусу. Можна ж і домовитись, за відкат При чому це стосується не тільки нових карт. У моєї жінки ВсеМожу давно лежить на "поліичці", в кінці минулого місяця звонила їй менеджеркиня, наполегливо просила зробити операцію від 200 грн, щоб "активувати категорії кешбеку".
Схоже, що разом з доступом до Корезоїду вони ще купили доступ до прихватівських методичок з організації роботи. ternofond написав:Поповняв карту ПУМБу через City24, гроші зайшли наступного дня. Це особливості роботи цієї платіжної системи, що гроші добу йдуть, чи просто разовий збій? Поповняв п'ятисотками на 5000 грн.
Що Сіті, що Easy зазвичай заходить одразу - навіть чек не беру, бо вже бачу на рахунку. Або термінал був без зв'язку, або реакція на 500-ки (вже давненько не чути).
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 27 гру, 2022 17:01
klug написав:або реакція на 500-ки (вже давненько не чути).
Пумбівський термінал у відділенні 500ки взагалі не приймає.
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 323 раз.
- Подякували: 322 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 гру, 2022 21:26
ternofond написав:Поповняв карту ПУМБу через City24, гроші зайшли наступного дня. Це особливості роботи цієї платіжної системи, що гроші добу йдуть, чи просто разовий збій? Поповняв п'ятисотками на 5000 грн.
У мене практично завжди поповнюється на наступний день. Але я зазвичай користуюся Easy. Ferlakur написав: Пумбівський термінал у відділенні 500ки взагалі не приймає.
У найближчому відділенні на терміналі є об'ява, що не приймає 500 і 1000 грн купюри
-
Gln_Vlrn
-
-
- Подякував: 383 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 гру, 2022 21:55
Gln_Vlrn написав: ternofond написав:Поповняв карту ПУМБу через City24, гроші зайшли наступного дня. Це особливості роботи цієї платіжної системи, що гроші добу йдуть, чи просто разовий збій? Поповняв п'ятисотками на 5000 грн.
У мене практично завжди поповнюється на наступний день. Але я зазвичай користуюся Easy. Ferlakur написав: Пумбівський термінал у відділенні 500ки взагалі не приймає.
У найближчому відділенні на терміналі є об'ява, що не приймає 500 і 1000 грн купюри
В як ви бачите поповнення по рахунку? Веб версії ж нема, де було видно.
-
lel
-
-
- Подякував: 1106 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 гру, 2022 15:56
Коллеги, кто в курсе как тут по сравнению с другими пенсионная карта? Кредлимит по ВсеМожу не порежут? Финмон не ухудшит отношение если открыть пенсион тут?
-
ВIВ
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 108 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 гру, 2022 20:34
Сегодня пытался пополнить ВсеКарту через отделение - думал сэкономить время, было 48тыс купюрами по 200грн. Оказываеться на кассе для идентификации нужно еще иметь паспорт - то что у меня карта и я знаю от нее пин-код банку и его кассе недостаточно - как жеж тогда работает монобанк и пополнения его карт через терминалы IBox банка???
Это что из тех банков, которые еще и почту голубями посылают?
Еще маразм, на кассе клиенты какие-то клиенты попались, которые более 40 минут и более залипли, причем только 1 рабочая касса в отделении, факал я теперь ПУМБ с его отделениями - будет карта, тупо на всякий случай, но в отделения и тем более в кассу этой помойки более не ногой...
Профакал почти час времени с походом в конченый ПУМБ, быстрее бы пополнил карту монобанка через терминал...
-
vpchelko
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 гру, 2022 22:43
Поповняв іменну ВсеКарту на касі відділення 10 тисяч паспорт не питали.
-
mogicanin1986
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 гру, 2022 23:12
vpchelko написав:Сегодня пытался пополнить ВсеКарту через отделение - думал сэкономить время, было 48тыс купюрами по 200грн. Оказываеться на кассе для идентификации нужно еще иметь паспорт - то что у меня карта и я знаю от нее пин-код банку и его кассе недостаточно Еще маразм, на кассе клиенты какие-то попались, которые более 40 минут и более залипли, причем только 1 рабочая касса в отделении, факал я теперь ПУМБ с его отделениями - будет карта, тупо на всякий случай, но в отделения и тем более в кассу этой помойки более не ногой... Профакал почти час времени с походом в конченый ПУМБ, быстрее бы пополнил карту монобанка через терминал...
тут давно так, карта ж не именная, наверняка. вот, кстати, подтверждает коллега: mogicanin1986 написав:Поповняв іменну ВсеКарту на касі відділення 10 тисяч паспорт не питали.
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1912 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 29 гру, 2022 13:38
Поповнення Сталевого на можливо на будь-яку суму?
-
novichok
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 315 раз.
-
-
Профіль
-
-
|