Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 33073308330933103311 ... 14819>
Повідомлення Додано: Вів 17 січ, 2023 11:51

vitaliian написав:
  andrijk777 написав:
  vitaliian написав:Если печатать начнется девальвация, что вместе с войной увеличивает риски краха режима. Но я не утверждаю что инфа правда, разместил может кто то в курсе дела.

А примусове замороження(конфіскація) вкладів "не увеличивает риски краха режима"? :D :D

Наоборот нищеброды будут счастливы что богатых прижучили.

Може і будуть, але ніщеброди нічого в РФ не вирішують.
А ось "багаті"(якщо власника 100К рублів можна назвати багатим) все-таки якесь слово мають. Як мінімум мають гроші і можуть цими грошима "купляти" ніщебродів. Це звичайно умовно.
Навіть у нас той же Майдан-2 зробили(організували) не ніщеброди, а "багаті"(середній клас).
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 січ, 2023 11:55

andrijk777 написав:Навіть у нас той же Майдан-2 зробили(організували) не ніщеброди, а "багаті"(середній клас).
ну вы сравнили. У нас президент наемный менеджер, а там царь.
  andrijk777 написав:але ніщеброди нічого в РФ не вирішують
зачем то власти нужно их одобрение. Наверное, чтобы не снесли. Если миллион-два нищебродов восстанет, никакой росгвардии не хватит подавить. Да ничего не решают, но их мнение слушают. Такое противоречие. Не все диктаторы сталины с гулагами.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 17 січ, 2023 11:56

sashaqbl написав:
  Дюрі-бачі написав:І прийде хтось ще гірший, як Пригожін. Суспільство хоче вождя, який буде ефективно "мочить хохлов". І змінити думку суспільство може тільки після значних економічних проблем, коли всі стануть мільйонерами і вже буде не до війни.

Я не згоден. Основній масі русскіх хохли пофігу. Вони говорять те, що від них хочуть почути(за винятком активних дібілів).
Рівень відмов у соцопитуваннях лєвади - понад 90%. Навіть без фальсифікацій уявіть собі рівень тих опитувань.
путя зараз контролює регіональні еліти, але чи зможе це робити його наступних. І чи довго він зможе контролювати при таких успіхах в зовнішній політиці?
Думаю, як він здохне - почнеться дерибан всього. Але може початися і швидше.
Маркус на початку війни сказав, що нада 100 тис. харошіх русскіх, і війна закінчиться. зараз очевидно, що він помилився.
Моя цифра 1 млн русскіх, яких не видно в тепловізорі протягом 2-3 років - це та критична маса, якої росія не витримає.

Критическая масса исчезнувших в тепловизоре русских? Разве она существует для страны, которая правится потомками головорезов и убийц царской семьи, потомками убийц миллионов своих граждан, проживающих на их территории и которые не хотели быть их рабами, потомками тех, кто не щадил ради победы и сохранения своей власти жизней своих граждан во время всех войн?

Кремль и Россия это как рабовладелец и рабы. Рабовладельца интересует только его жизнь и наплевать на рабов - бабы еще нарожают. Разве не на этом сегодня их пропаганда мобилизации основана среди матерей, отправляющих детей убивать в чужую страну? Собственное могущество кремль поддерживает и получает только покоряя народы и забирая ценные активы у них, после чего отправляя их в качестве наемников грабить дальше. Возможно это кому-то еще не стало понятным. А все потому что приучены пропагандой рассматривать события и факты ограниченно, в контексте и на протяжении небольших промежутков времени.

Если так поступать и дальше, то невозможно будет определить правильные ответы на самые важные вопросы для украинцев. Хотя попыток и вариантов ответов по ссылке много, но структурированного ответа пока нет.

Как же можно остановить агрессора? Ответ из вышеизложенного очевиден - эффективно ударить по верхушке, по кремлю. Ее нужно обезглавить. И вот тогда, как сказал их генерал Лебедев, война, закончится не через месяц, а на следующий же день. Напомню, что эта война длится с 2014 года. Слишком долго.
Востаннє редагувалось buratinyo в Вів 17 січ, 2023 12:16, всього редагувалось 3 разів.
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 січ, 2023 11:56

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vitaliian написав:Вы не понимаете что такой обмен мнений? Я транслирую разные мнения. Стараюсь выбирать такие, каких на ветке нет, чтобы было поле для дискуссии. Сам с какой-то частью согласен, с другой частью нет. Чужие мнения я обозначаю тегом
цитата/чужое мнение
иногда оно идёт без ссылки, чтобы не рекламировать вражеские источники .

Если разнообразием точек зрения я забил ваши головы, извиняюсь.

Тільки не треба сюди тягнути мнєнія ватних пропагандонов і фашистів. А так інформація буває цікавою, дякую.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 січ, 2023 12:00

sashaqbl написав:Маркус на початку війни сказав, що нада 100 тис. харошіх русскіх, і війна закінчиться. зараз очевидно, що він помилився.
Моя цифра 1 млн русскіх, яких не видно в тепловізорі протягом 2-3 років - це та критична маса, якої росія не витримає.

Почитайте про ірано-іракську війну, для диктаторських режимів не існує крмтичних цифр.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 січ, 2023 12:00

Дюрі-бачі написав:До речі ще один аргумент щодо бажання воювати - реакція на різдвяне перемир'я: не було масової радості, а от незадоволення шефом було.

Від воєнкорів?
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 січ, 2023 12:09

detroytred написав:
  Wisznia2021 написав:
  Bobua написав:
Комусь давали розрахунк.аркуші (щомісячні)? На яких і справді все розписано. Коли, куди, скільки...

Іх можна в бухгалтерії запросити. Якщо не напряму, то мабуть через свого командира. Я не розумію, де у військових бухгалтерія знаходиться, тому не подскажу.

_______________________*__________
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0745-18#Text

Стаття 8 Закону.
Усе вказано)))
8. Грошове забезпечення виплачується в межах асигнувань, передбачених у кошторисі військової частини на грошове забезпечення військовослужбовців.
Грошове забезпечення виплачується:
щомісячні основні та додаткові види - В ПОТОЧНОМУ МІСЯЦІ ЗА МИНУЛИЙ;
одноразові додаткові види - в місяці видання наказу про виплату або в наступному після місяця, в якому наказом оголошено про виплату (з урахуванням вимог Бюджетного кодексу України).
.

О.
У мене згідно Закону

В цьому платять за минулий.

От я призваний у березні -- у березні виплат не було. Взагалі.
У квітні були на фронті -- а отримували як за березень (тил).

detroytred написав:Ви у зв'язку з пораненням взнайте відносно сплати отих 100 тис., бо

"Крім цього, на додаткову винагороду в розмірі 100000
гривень також можуть претендувати військовослужбовці, які перебувають на стаціонарному лікуванні в закладах охорони здоров'я через поранення, перебувають у відпустці для лікування після тяжкого поранення за висновком (постановою) військово-лікарської (лікарсько-експертної, медичної) комісії, захоплені в полон (крім тих, які добровільно здалися в полон), є заручниками або безвісно відсутні, а також військовослужбовці, які загинули."
https://uz.ligazakon.ua/magazine_article/EA016000

Так.
Поки був у лікарнях-санаторії -- то були ті +100т.
ВЛК в тилах не робили ("бо кістки ж цілі", а пошкодження нерва їх чомусь не зацікавило...), реабілітації не робили, відпустки не дали...
А щойно повернувся з милицями "в частину" (а у нас її нема, тому на бамбас") -- виплати зменшились.
Економні люди...
Але дивно, що не лишили в тилу "за власний рахунок". Там міг би реабілітовуватись. Хоча б за власний рахунок...
Але ж ні. Тримають тут, годують. Ніц не вимагають. Аж дивно що у таких турботливих людей і от є проблеми з мобілізацією. Незбагненно...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 177 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 17 січ, 2023 12:11

lapay написав:Почитайте про ірано-іракську війну, для диктаторських режимів не існує крмтичних цифр.

Для диктаторських режимів вони тех є. Тільки більші, і їх важче визначити. Ірано-іракська війна зрештою закінчилась тим, що обидва диктаторських режими відмовилися від своїх планів...
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 січ, 2023 12:17

vitaliian написав:зачем то власти нужно их одобрение. Наверное, чтобы не снесли. Если миллион-два нищебродов восстанет, никакой росгвардии не хватит подавить. Да ничего не решают, но их мнение слушают. Такое противоречие. Не все диктаторы сталины с гулагами.

Це все невірно після 24.02.
Ніякого "одобрения" путіну вже не потрібно. Все.
Якщо "востанут" їх розстріляють з кулеметів, і це не жарт а реальність. Хватить росгвардии з головою, її навіть забагато. Тим більше ніякий мільйон-два не востанет, це ваші фантазії.
путін вже далеко від сталіна не втік, просто часи дещо інші.

І взагалі збудьте про "революцію знизу" в РФ. Не буде цього ніколи.
Може бути тільки "революція зверху" і ці верхи "куплять" низи для масовки щоб це було схоже на "революцію".
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 січ, 2023 12:19

sashaqbl написав:Для диктаторських режимів вони тех є. Тільки більші, і їх важче визначити. Ірано-іракська війна зрештою закінчилась тим, що обидва диктаторських режими відмовилися від своїх планів...

Для таких режимів нема інтегральних критичних втрат: можна хоч 50 років бити по 100к москалів - будуть постачати нових. Проте є критичні втрати моментальні: якщо знищити 100к москалів за день - це буде невідновна втрата для армії. Моя оцінка що критичний рівень для москалів зараз: 50к / місяць.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 33073308330933103311 ... 14819>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість