|
|
![]() Re: ТАСКОМБАНККак так посчитали что офлайн с комисиями выгоднее? Максимум ведь 100к в гривне
![]() Якщо відділення не гальмуватиме та не буде черги - я вклався в 15 хвилин. Діло було так - я прийшов у відділення у п'ятницю (короткий день) за 15 хвилин до закриття (так сказали співробітники банку) і заявив що хочу відкрити конвертаційний, а кошти в мене в готівці. Дівчата переглянулись і сказали: "встигнемо - мерщій вносіть готівку на ощадний". В мене був відкритий депо до запитання в гривні - Ощадний він потрібний - тому відкрийте його заздалегідь. Також необхідно мати одну картку в валюті вкладу. Краще Платівку/azure. Її можна відкрити у відділенні а можна у додатку заздалегідь. В мене в доларах її не було - тому поки я копирсався коло каси у той час як одна менеджерка чаклувала над угодою, друга підбігла до мене і сказала: "Тас2ю користуєтесь? Мерщій відкривайте платівку в доларах, бо якщо відкривати будемо ми - втратимо час". Пару хвилин - і картка відкрита. Йду від каси до менеджерки - підписуємо угоди - я вільний. На порозі при виході з відділення - отпимую пуш повідомлення від Тас2ю - про відкриття депо - дівчата в 15 хвилин вклались. Отже підсумовую - йти в банк треба маючі вже відкриті Ощадний у гривні та платівку у валюті вкладу. Спочатку повідомляєте менеджера про бажання відкриття депо та уточнюєте точну суму у менеджера внесення на Ощадний (хоча вона відповідає таблиці) і вносите готівку на рахунок в мене сума була 101000 . Після цього повертаєтесь до менеджера і закінчуєте розпочате. Важливо!!! У відкритій платівці/азуре - не забудьте вимкнути GSM-інформування. Можна в Тас2ю, але надійніше заявою у відділенні. Я відключав у тас2ю - але воно саме включилось після повернення депо та стягнуло 55 центів. На щастя я мав скріни зроблені напередодні, у день закінчення депо до списання та після списання комісу, а також після того як послуга знов увімкнулось (це відбулось наступного ранку). Підтримка заявляла, що я ніколи послугу не вимикав але проти скринів суперечити не стали і комісію повернули. Отака вона Таська - вже 5 років її знаю - нічого не змінюється - так і намагається вкрасти дріб'язок. Тому будьте уважні. Краще мати письмову заяву у відділенні, на крайній випадок скріни. В принципі усе. ![]() Alien
Не маю причин Вам не вірити, але я б нікому не радив орієнтуватися на результат цієї команди Формули 1. Типова картина у ТАСі - це натрапити на дівчинку, яку вчора взяли на роботу, витратити 20 хв на те, щоб розповісти їй, які у них є продукти і що саме Вам треба відкрити, зачекати, щоб вона у себе у зошитку знайшла хоч щось схоже, самостійно керуючи процесом, внести гроші на Ощадний, почекати, поки на таке внесення дасть добро їх моніторинг (до пів години часу), почекати, поки дівча наб'є платіжку на обмін, договір, 15 разів збігає до нач. відділення, то на підпис, то за консультацією. Реалістично, я б менше години на такий похід не закладав, а то може й півтори, щоб не бути розчарованим. Якщо вдасться впоратися раніше, то вважати це бонусом, але ніколи не бачив, щоб у ТАСі хтось кудись поспішав - їм простіше сказати прийти на наступний о 9-й ранку, ніж напружуватися встигнути щось зробити. Я колись прийшов за півтори години до кінця роботи відділення, щоб закрити картку і стільки епітетів на свою адресу отримав... Процедура зайняла годину, а на моїй копії заяви на закриття написали час і ще 15 хв домалювали. І сказали, що це у порядку виключення вони мене так швидко обслужили (бо на наступний день мала знятися абонплата) і що з такими складними задачами після 15-ї більше не приходити. До того інша дівчинка взагалі відмовила у актуалізації даних, бо година на таку процедуру - це дуже мало. Що вже говорити про те, щоб щось відкрити. ![]() Re: ТАСКОМБАНККоли я відкривав акційні у 2021 році, то витрачав більше години. Відкривав заступник начальника відділення , але .... головний тормоз був у Києві. Перевіряли, зі слів хлопчини , мої дані "якось збігалися" з данними санкційного списку, напевно шли запити до НБУ. )))) Робіть висновки самі. ![]() Донатьте в застосунку Uklon і підтримуйте українських волонтMastercard разом з партнерами доєдналися до проєкту #UklonВолонтер, в рамках якого доставляється гуманітарна допомога переселенцям, їжа для тварин у притулках і ліки для людей з окупованих територій. Зробити свій внесок у добру справу може й кожен власник картки Mastercard від Таскомбанку.
Аби підтримати проєкт, потрібно: - Мати або завантажити мобільний застосунок Uklon - Зареєструватись у додатку, якщо ви не зробили цього раніше - Натиснути «Донат» внизу головного екрану та зробити внесок на будь-яку суму карткою Mastercard від Таскомбанку Детальніше про проєкт: https://news.finance.ua/ua/donat-te-kar ... volonteriv
|
|