ПУМБ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 364365366367368 ... 669>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПУМБ 3.3 5 78
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
13%
10
2- Погане. Некомпетентне.
18%
14
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
13
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
24
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
22%
17
Всього голосів : 78
Повідомлення Додано: Сер 01 бер, 2023 12:58

flysoulfly написав:это ПУМБовский номер 0443544393 ? :evil:

неделями звонки с него на мой финномер по несколько раз в день.
Я пару раз не выдержал (т.к.совпало, что звонили почти сразу после оплаты ВсеКартой), принял звонок. Там тишина и сразу сброс.

WTF ?
продолжается... :evil:

в ПУМБе на телефоне работают какие-то зомби
flysoulfly

Подякував: 1891 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 01 бер, 2023 15:52

Правда ли, что для того, чтобы получить по 100 грн за "Пригласи друга", надо чтоб этот друг ОБЯЗАТЕЛЬНО зарегистрировался через Дию, (при этом в Дии обязательно должна быть ID-карта или загранпаспорт)?
candidat

Подякував: 5 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 бер, 2023 16:00

lloydbanksua написав:
  копейка написав:Прошу допомогу клюба.
Є все карта 10/22, яка висить у додатку, але відсутня в Веб (написано
"Немає карток").
Відкрити у додатку дає тільки разом з новим рахунком або додаткову.
Як перевипустити замість карти, що закінчилася, нову самостійно в цьому випадку?

Йти у відділення для перевипуску карту.

Думала акуратно зробити самій.
У відділенні минулого разу випустили додаткову та ще коміс здерли, неадиквати та і листування з керівництвом не допомогло.
Зв'язуватися з ними тільки за потребою тепер є бажання, так що дякую за поради, обійдемо їх стороною.
копейка

Подякував: 428 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 бер, 2023 16:46

копейка написав:
  lloydbanksua написав:
  копейка написав:Прошу допомогу клюба.
Є все карта 10/22, яка висить у додатку, але відсутня в Веб (написано
"Немає карток").
Відкрити у додатку дає тільки разом з новим рахунком або додаткову.
Як перевипустити замість карти, що закінчилася, нову самостійно в цьому випадку?

Йти у відділення для перевипуску карту.

Думала акуратно зробити самій.
У відділенні минулого разу випустили додаткову та ще коміс здерли, неадиквати та і листування з керівництвом не допомогло.
Зв'язуватися з ними тільки за потребою тепер є бажання, так що дякую за поради, обійдемо їх стороною.

Комісія на додаткові картки з'явилася у січні місяці (перевипуску основної картки це не стосується).
lloydbanksua

Подякував: 81 раз.
Подякували: 209 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 бер, 2023 17:07

Re: ПУМБ

Этой ночью я решил открыть ВсеМожу ради акции "Получи 95 грн кэшбэка".
ВсеКарта у меня уже есть, и с ней никогда не было проблем. А вот ВсеМожу Онлайн...
Никому не советую оформление этой карты! Оно того не стоит!
В общем, я полчаса мучался с регистрацией ВсеМожу Онлайн. Ничего не вышло.
ДИЯ подписывает документ и виснет, итого произошло 6 запросов ПУМБа к моей кредитной истории. Половина отклонены, половина приняты. Причём обратно в ПУМБ Онлайн не перекидывает, а просит выбрать БРАУЗЕР - Мозиллу или Хром.
Потом верификация - в камеру посмотри, покрутись, моргни. То освещения мало, то лицо не распознано. И наконец - анкета. А там заполни все поля: ЕДРПОУ твоей работы (я его не знал никогда, зачем это нужно?) и адрес и рабочий телефон.
Другие банки никогда к меня такую инфу не спрашивали, максимум оформлен ли официально и название работы. При этом лимит давали и 10 и 50 тысяч грн.
Так что на этом я прекращаю борьбу.
От кредитки ПУМБа откажусь окончательно, теперь уже навсегда...
Sanyok77

Подякував: 24 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 бер, 2023 17:20

Re: ПУМБ

копейка написав:Є все карта 10/22, яка висить у додатку, але відсутня в Веб (написано
"Немає карток").

А що Веб-версія працює?
stuermer01

Подякував: 94 раз.
Подякували: 17 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 бер, 2023 17:33

Sanyok77 написав:Этой ночью я решил открыть ВсеМожу ради акции "Получи 95 грн кэшбэка".

ДИЯ

Потом верификация - в камеру посмотри, покрутись, моргни. То освещения мало, то лицо не распознано...

всё-таки девченки на той стороне хотели дикпик :mrgreen: но не знали как сказать это прямо
Востаннє редагувалось flysoulfly в Сер 01 бер, 2023 17:34, всього редагувалось 1 раз.
flysoulfly

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 01 бер, 2023 17:34

stuermer01 написав:
  копейка написав:Є все карта 10/22, яка висить у додатку, але відсутня в Веб (написано
"Немає карток").

А що Веб-версія працює?

Працює якщо ви хоч раз на місяць у неї заходите. Тим хто заходив рідше - пумб усім доступ позаблоковував. І тепер сидить - чекає поки хтось із тих хто заходить постійно забуде і не зайде - щоб і їх заблокувати.
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 01 бер, 2023 20:56

Sanyok77 написав:Этой ночью я решил открыть ВсеМожу ради акции "Получи 95 грн кэшбэка".
ВсеКарта у меня уже есть, и с ней никогда не было проблем. А вот ВсеМожу Онлайн...
ДИЯ подписывает документ и виснет, итого произошло 6 запросов ПУМБа к моей кредитной истории. Половина отклонены, половина приняты. Причём обратно в ПУМБ Онлайн не перекидывает, а просит выбрать БРАУЗЕР - Мозиллу или Хром.
Потом верификация - в камеру посмотри, покрутись, моргни. То освещения мало, то лицо не распознано. И наконец - анкета. А там заполни все поля: ЕДРПОУ твоей работы (я его не знал никогда, зачем это нужно?) и адрес и рабочий телефон.
Другие банки никогда к меня такую инфу не спрашивали, максимум оформлен ли официально и название работы. При этом лимит давали и 10 и 50 тысяч грн.

:D
Проделал всё один в один
Плюнул, так и не добравшись до финиша )
Востаннє редагувалось emeta в Чет 02 бер, 2023 01:44, всього редагувалось 1 раз.
emeta

Подякував: 170 раз.
Подякували: 239 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 бер, 2023 21:47

emeta написав:

:D
Проделал всё один в один
Плюнул, так так и не добравшись до финиша )

а если ВсеМожу в отделении открывать, а не через Дію - маячит такая же история успеха?
flysoulfly

Профіль

1
  #<1 ... 364365366367368 ... 669>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість