Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
klug написав:Усі варіанти у кращому випадку ненадійні. 3-й, можливо, найбільш дієвий, але і найбільш геморний.
Щось не так з якимись чинниками, якщо відразу ліміт не надали. Так що основна умова щоб його отримати це якось їх поліпшити. Від варіантів лише залежить коли банк буде їх переглядати.
Маю суб'єктивне враження, що у значній частині випадків основним чинником виступає не той день циклу у ТАСки.
wtf написав:если verycard открылась без кл как его в дальнейшем получить?
Можливо як вар'янт натаскати в тасю грошей на депозити?
По моим наблюдениям это как раз может сработать в обратную сторону, т.е. ухудшить шансы на получение кл. Лучше попробовать поиграться с конвертационными вкладами
Поделитесь, пожалуйста, ссылкой на файл, где описывается программа начисления кешбэков по всем картам. На старый у меня ссылка была (там, где еще на свои давался), а новый я на сайте никак найти не могу.
Обратил внимание, что Тася начала крысятничать. На одну операцию по Пудре не начислила кешбэк(а там 100% аптека была), сегодня - на одну операцию по продуктам с Большой пятеркой (даже перезвонил, уточнил там МСС-код). Вот хочу глянуть в файлик, может, какие-то коды исключили?
А взагалі на сайті заходите в будь яку картку там вкладка Документи а в ній "Діюча редакція офіційних умов бонусної програми Заощаджуй на покупках з Таскомбанк"
Искатель написав:На одну операцию по Пудре не начислила кешбэк(а там 100% аптека была), сегодня - на одну операцию по продуктам с Большой пятеркой (даже перезвонил, уточнил там МСС-код).
Через пару дн. после покупки, када таки проведется оп-я по картсчету можно сгенерить Выписку и ТОЧНО увидеть МСС оп-и и начислен ли по ней КБ
А взагалі на сайті заходите в будь яку картку там вкладка Документи а в ній "Діюча редакція офіційних умов бонусної програми Заощаджуй на покупках з Таскомбанк"
Красно дякую за підказку! МСС у переліку є. Отже, буду виясняти. Якраз написав у Вайбері. Причому, хто не слідкує за цим, впевнений, що і не зверне увагу, що десь щось не нарахувалося. Я взагалі випадково звернув увагу: сьогодні нова торгова точка була, і я гадав, чи там код фастфуду, чи продуктів...Тому перепитав.
Искатель написав:На одну операцию по Пудре не начислила кешбэк(а там 100% аптека была), сегодня - на одну операцию по продуктам с Большой пятеркой (даже перезвонил, уточнил там МСС-код).
Через пару дн. после покупки, када таки проведется оп-я по картсчету можно сгенерить Выписку и ТОЧНО увидеть МСС оп-и и начислен ли по ней КБ
Друже, Вы, как всегда, выше всяческих похвал! Сгенерировал выписку (кстати, не нашел, как это делается в мобильном приложении, сделал в веб-версии) - и увидел, что в недавно открывшейся аптеке по соседству МСС 5399 ("Маркетплейсы").Т.е. подлянка не от Таси, а от аптеки. Вычеркнул ее из списка А вот с сегодняшним неначислением по Б5 надо будет разбираться. Но это уже потом, когда пройдет по счету. Спасибо еще раз! И +1 в Вашу карму.