Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 519520521522523 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Пт 31 мар, 2023 08:24

Чукча2 писал(а):А в Украине деньги с неба падают, вообще не надо працювати

Часом буває і так, що падають.
Просто, як правільно сказав один емігрант про Канаду:,, В Україні ти знаешь, хто кому Кум, сват, брат, а в Канаді ні. Дома ти оточений певним колом найомств, яке дозволяє значно економити кошти, ну наприклад, йду до знайомого стоматолога, який поставить пломбу вдвічі дешевше ніж в приватній клініці, маю механіка на гаражах, який відкапіталив мені двіжок, теж думаю, якщо не вдвічі, то в півтора раза дешевше, причому, скоріш за все і якісніше ніж у офіціалів, які крім ТО за шалені гроші більше нічого не вміють робити.А за кордоном ти попадеш скоріш за все, враховуючи незнання місцевої мови в середовище, такі самих емігрантів, які приїхали раніше, не факт, що вони не захочуть за рахунок тебе поправити своє матеріальне становище.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пт 31 мар, 2023 08:32

Re: Еміграція, заробітчанство

BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):я не проти еміграції, але треба розуміти - це дуже тяжка праця роками, й тільки потім - вже такі чудові історії про досягнення - але не у всіх

А на батьківщині всі виходить працюють на пів-сили і всі досягають саксесу?
В мене взагалі не вийшло ніякої різниці. Що в Україні тяжко працював, що за кордоном.
Тільки, судячи з ваших дописів, сума доходу залишилася, як і в Україні, але податки стали вище.
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Пт 31 мар, 2023 12:15

Faceless писал(а):
BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):я не проти еміграції, але треба розуміти - це дуже тяжка праця роками, й тільки потім - вже такі чудові історії про досягнення - але не у всіх

В мене взагалі не вийшло ніякої різниці. Що в Україні тяжко працював, що за кордоном.
Тільки, судячи з ваших дописів, сума доходу залишилася, як і в Україні, але податки стали вище.

На руки +- те ж саме виходить. В Україні ще через 36,6 курс втрачалося від 25% до 10% від брутто ЗП, а тут ЗП трохи більша, воно і компенсувало збільшення податків.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 31 мар, 2023 12:18

Re: Еміграція, заробітчанство

Bolt писал(а):маю механіка на гаражах, який відкапіталив мені двіжок, теж думаю, якщо не вдвічі, то в півтора раза дешевше, причому, скоріш за все і якісніше ніж у офіціалів, які крім ТО за шалені гроші більше нічого не вміють робити.

А механік Ваш всі податки по повній платить? Бо офіціали платять, тому і дорожче.
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 31 мар, 2023 12:43

BIGor писал(а):

все одно не зрозуміли. :(

до всіх труднощів, які напевне є всюди, додається - проблеми з мовою, проблеми з розумінням місцевих реалій, можливо проблеми з наявністю освіти, головне - час, якого в тебе менше для досягнень, бо умовно ти починаєш з початку. для людей, які нічого не досягли - останнє неактуально.

а так все теж саме ;)
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 31 мар, 2023 12:57

BIGor писал(а):На руки +- те ж саме виходить.

Отож і питається: а нашо його в такі ситуації тоді їхать? Якщо у нас спокойніше.

Війна не при чом, у нас спокойніше жить.
042013

Заблокирован
С нами с: 22.07.18
Благодарил (а): 644 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 31 мар, 2023 13:02

042013 писал(а):

Отож і питається: а нашо його в такі ситуації тоді їхать? Якщо у нас спокойніше.

мобілізація 8)
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 31 мар, 2023 13:33

042013 писал(а):

У чому воно "спокойніше"? Є багато речей, які, жиючи в Україні, сприймаєш як норму. І тільки поживши в іншій країні розумієш, що то була не "норма", а "п...дець". Але це усе суб'єктивне. Якщо хтось звик викидати сміття з балкона та паркуватися впритул до дверей під'їзда, то йому в більш цивілізованій країні буде некомфортно і "неспокойніше".
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 31 мар, 2023 13:48

Shaman писал(а):
  BIGor писал(а):

все одно не зрозуміли. :(

до всіх труднощів, які напевне є всюди, додається - проблеми з мовою, проблеми з розумінням місцевих реалій, можливо проблеми з наявністю освіти, головне - час, якого в тебе менше для досягнень, бо умовно ти починаєш з початку. для людей, які нічого не досягли - останнє неактуально.

а так все теж саме ;)

Просто пишете якийсь набір слів. Які проблеми? Можете пояснити з якими проблемами стикнулись закордоном? В мене по тестам польська В1, розуміння місцевих реалій? Ріллі? Ну це вже зовсім угандошенні не можуть зрозуміти, що в інших країнах інші свята :D
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 31 мар, 2023 13:49

042013 писал(а):

В смислі "спокійніше жить"? По яким критеріям можете розписати?
BIGor

2
2
  #<1 ... 519520521522523 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама