|
Акордбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 21 кві, 2023 06:38
Да, как ни странно, мне тоже карту выдали на кассе.
-
mogicanin1986
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 кві, 2023 07:29
Искатель написав: lamal написав:ой , а мені телефонували , запропонували дебозит під 19відсотків )) , а я їм сказав , що ви не хочете мені кредліміт на картку відкрити , то й я вам не позичу ггроші під 19%
У мене була та ж ситуація. Дуже запрошували до відділення. Я сказав: "Відкрию при умові, якщо дасте мінімальний кредитний ліміт". Сьогодні запланована зустріч, подивимося, що з цього вийде.
Нічого не вийшло. Причина: "У вас забагато кредитних карток". Фініш. На етапі попереднього прескорингу комп'ютер блокує - і все. Кажуть: "Можна ще спробувати через 3 місяці". Я: "А що зміниться? Прескоринг так само відбракує". Вони: "Ну, так..."
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1065 раз.
- Подякували: 4871 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: П'ят 21 кві, 2023 07:29
emeta написав:зачем тут выпрашивать кредлимит то? Кишмишь интересный? Вроде ничего сверхестественного
Уже спортивный азарт. Получится получить или нет. Первый банк, который так нагло бортанул с кредлимитом. Вопрос принципа.
-
Искатель
-
-
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: П'ят 21 кві, 2023 07:30
emeta написав:Днепропетровская область-прифронотовая Даже с конвертом, "новыми грошами", белой зарплатой и чистой историей не насыпают
В моем перечне нет белой зарплаты. Все остальное - аналогично. Но бракует же не поэтому!
-
Искатель
-
-
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: П'ят 21 кві, 2023 07:41
ingtrans написав: Искатель написав:Но бракует же не поэтому!
А если выполнить перечень основных требований, то забракует поэтому 
Я настойчивый  Сказал: нанесу денег - а потом все сразу заберу  Чтобы знали... На самом деле, уже реально стало интересно: получится или нет. Тот случай, когда просто клинит и хочется добиться результата.
-
Искатель
-
-
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: П'ят 21 кві, 2023 07:46
ingtrans написав: Искатель написав:Тот случай, когда просто клинит и хочется добиться результата.
Надо работать над собой 
Там временами реально интересные предложения по кешбэку. Очень интересные. Хочется  Ну, посмотрим. Если б все тут сказали: "в военное время не дают кредлимит", я бы успокоился. А так - целых два случая на форум было. Хочу быть третьим 
-
Искатель
-
-
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: П'ят 21 кві, 2023 08:07
Искатель написав: ingtrans написав: Искатель написав:Но бракует же не поэтому!
А если выполнить перечень основных требований, то забракует поэтому 
Я настойчивый  Сказал: нанесу денег - а потом все сразу заберу  Чтобы знали... На самом деле, уже реально стало интересно: получится или нет. Тот случай, когда просто клинит и хочется добиться результата.
Искатель. Я от принципиально от Вас денег в виде подарка не возьму. И не уговаривайте. Ну разве что будут доки о чистой зарплате. И то если подарите мне не более миллиона гривен. И то подумаю. Хотя, скорее нет, чем да. )))
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 916 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 кві, 2023 08:39
Искатель написав:Сказал: нанесу денег - а потом все сразу заберу
Там нужни обороти и безбожние трати. Они должни увидеть, что чел транжира и подставить ему кредитное плечо.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
|