Кому попало дают что попало. Особенным - синие
|
|
![]() Долар за межами США не є грошовою одиницею, а виступає в якості товару. Тому й вимоги до нього такі ж самі як і до будь якого товару,тобто, чим він новіше, тим краще, якщо ви цього не знали. а на УФ детекторі не перевіряли долари на грибок чи надписи чи щоб не світилися з других причин? І перевіряйте, щоб не було дефектів у виді випадкової перфорації 100 доларових банкнот, які дуже часто трапляються посередині банкнот поряд з тим місцем, де синя 3D стрічка "вшита". Це гарно видно на просвіт ліхтариком смартфона. Скажу так: якість 100 доларових банкнот 2017 року випуску дуже низька. Треба ще перевіряти на відповідність розмірів банкнот встановленим вимогам: +- 1,5 мм. Якщо більше відхиленя, то така банкнота підлягає інкасації. Я вирізав з цупкого паперу шаблон по встановленим розмірам доларової банкноти і таким чином перевіряю кожну доларову банкноту. тобто, в мене це ціла процедура. А сірі 100 доларові банкноти я категорично не купую. Кажуть в Європі сірі 100 доларові купюри в банках не міняють / не приймають. Немає проблем лише з синіми 100 доларовими купюрами 2017 року випуску, бо навіть долари 2013 року там вважаються вже старими. Але, імхо, у валютчиків можна їх поміняти по меншому курсу. З євро навіть не звязуюся після 2011 року, коли євро з кросскурсу до долара з 1,54 скотилося до 1,08. І там теж, не той підпис, не приймуть євро - таке чув. А 500 євро взагалі ніхто приймати не хоче. Чув ще таке, що в США входу в основному 20 доларові банкноти, а 100 доларових мало хто бачив, а якщо вони в тебе є, то тебе вважають мафіозі. І це не жарт. І навіть один американський високопосадовець пропонував у якості боротьби з наркоторгівлею і зброєю заборонити ходіння 100 доларових банкнот у всьому світі. Це також не жарт. Натомість гривня показала дива стійкості, незважаючи на війну. У той час, як інші нац. валюти дешевшають, гривня укріплюється. Тому я вирішив зав'язати із скирдуванням доларів взагалі. бо те, що доларовий друкарський верстат безперестанку друкує долари, добром не закінчиться. Повторюся: такі трабли тільки в касах відділень банків. Валютники на базарі, імхо любі беруть, аби в гарному стані. Востаннє редагувалось Yuri_61 в Пон 01 тра, 2023 21:20, всього редагувалось 2 разів.
![]() Я понял, что лучше жить без денег. Утром бак и бутылки, вечером боярышник. На этой ветке уже можно писать книгу про грибок, плесень, капли крови, размер по шаблону, синия, красные в горошек.
с 90года на руках постоянно крутится валюта у меня и никогда не имел проблем с покупками и на сдачу у.е.
![]() Re: Клуб 100К - ТеребенькиХацкевыч - бывший игрок и тренер Динамо Киев
![]() Re: Клуб 100К - ТеребенькиГоспода, помогите посчитать. А то кроме насмешек ничего на объяснили.
19% дохода депозита - сколько процентов после уплаты налогов?
|
|