Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 651652653654655 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Сб 06 май, 2023 14:45

vladimir07 писал(а):
  Bolt писал(а):Пы. Сы. Тоже в некотором роде мувингом занимаюсь. Скупаю старые стиралки, телики, компы. Поскольку сам работаю, то иногда прям в квартире, где беру стиралку, немного разбираю её, снимаю бетонные противовесы, а без них она раза в два легче. Вчера фартовый день был, чувак отдавал телик, приехал по факту ещё 4 материки одтал и ДДРок ещё накидал. Короче за пол часа работы, и пусть дома ещё час пораскидывать думаю на 600 грн получится, чисто на вес.

Суть занятия разобрать старую технику на компоненты и продать по частям/запчастям годное ?

якщо пральні машини, то просто на брухт - як оплата за вивезти :)
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 06 май, 2023 14:50

vladimir07 писал(а):
  Bolt писал(а):Пы. Сы. Тоже в некотором роде мувингом занимаюсь. Скупаю старые стиралки, телики, компы. Поскольку сам работаю, то иногда прям в квартире, где беру стиралку, немного разбираю её, снимаю бетонные противовесы, а без них она раза в два легче. Вчера фартовый день был, чувак отдавал телик, приехал по факту ещё 4 материки одтал и ДДРок ещё накидал. Короче за пол часа работы, и пусть дома ещё час пораскидывать думаю на 600 грн получится, чисто на вес.

Суть занятия разобрать старую технику на компоненты и продать по частям/запчастям годное ?

На лом. Если условный движок от стиралки продают на ОЛХ по 250, а разобрать на цветмет 150.То я лучше разберу и сдам на скуп. (Имел опыт: продавал гену от Сьеры, дважды возвращали :первый раз чел взял, а у него не подошла (объем движка другой, другое крепление), а второй чел сказал, что мол он выдаёт 14, 3, вместо 14, 7.какая разница, у нас норм заряжал.) Платы на вес. Кто-то и продаёт как детали, я не хочу заморачиваться. Хотя недавно продал транс с купленного за 50 грн телика за 250.И иголку с Ноты купленной за 150грн, за 100-ку и там ещё 7 КМ-ок оказалось(коплю пока, цена 97 до 75 грн/грам упала) не говоря про 840-е и полевички. 💪
На жизнь не заработаешь, но на пиво вполне. Ну и как хоби вместо тупого залипания в телефончик сойдет.В некоторой степени воспринимаю даже как спорт...😎Опередить на ОЛХ конкуренцию и первому прискакать на место(кто-то резервирует товар за первым позвонившим даже на пару дней , а кто-то хочет отдать быстрее.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 06 май, 2023 16:46

Більша частина українських біженців шкільного віку залишаються поза системою польської освіти

Кількість українських дітей біженців, які навчаються в польських школах, постійно зменшується і з жовтня 2022 року скоротилась на 10 тисяч. Про це йдеться в дослідженні фонду «Центр громадянської освіти», з посиланням на Rzeczpospolita.

За даними освітньої інформаційної системи Польщі, лише 22% дітей середнього шкільного віку серед українських біженців навчаються в польських школах, що свідчить про те, що 56% біженців не мають доступу до освіти в Польщі.

За останні півроку 10 тисяч, або понад 8% українських учнів середніх шкіл вибули із системи освіти Польщі.

Автори дослідження вказують на кілька причин відтоку українських учнів із польських шкіл. Одна з них – повернення українських сімей додому. Але, наголошують вони, багато українців не можуть впоратися в польській школі, мають проблеми з адаптацією або бояться подальшого навчання в польських університетах.

«Частина дітей навчається у двох системах – польській стаціонарній та українській онлайн. Для таких дітей це дуже складно», – пояснює Наталія Кравець, голова фонду «Український освітній центр».

«Тому деякі з них кидають польську школу. Вони вірять, що війна скоро закінчиться і вони повернуться в Україну. Вони не хочуть відставати. Але тоді вони втрачають контакт зі своїми однолітками», – додала вона.

Також вона зауважила, що було б добре, якби українські діти мали можливість вчитися польської та англійської мов, ходити на майстер-класи в польські школи та отримувати психологічну підтримку, адже багато з них відчувають велику втрату, з якою важко справлятись.

Водночас ідеться в дослідженні «Центру громадянської освіти», форми підтримки українських учнів у школах Польщі зменшуються. Скорочується кількість підготовчих класів, де зараз навчаються лише 11% українських школярів. При цьому дані свідчать, що учні середніх шкіл, які відвідують підготовчі класи, найменше кидають навчання.

У Польщі за приблизними оцінками перебувають до 3,5 мільйона українців, з яких до 1,3 мільйона прибули до країни після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.
https://www.rp.pl/cudzoziemcy/art384308 ... kich-szkol
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Сб 06 май, 2023 17:19

Багато поставлені на шпагат, хоча треба визначатися, де ти.
Ось стаття трохи в тему
https://aninjusticemag.com/immigration-why-moving-back-to-india-is-so-hard-6186fb531f28
Якщо коротко: кидаєш все ідеш в азиль починаєш з нуля, щось досягаєш, і бац, знову взад і знову з нуля, питання а напоркуа такі танці? А ще якщо діти, то як бути їм? Дабл пейн ін асс
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Сб 06 май, 2023 18:06

В виборчій недавно була статейка на рахунок навчання наших дітей і Польщі. Було в тч, що польські діти починають вороже ставитись до наших дітей бо викладачі завищують нашим оцінки. І тут є декілька варіантів, або таким чином вчителі хочуть заохотити наших дітей, або за винятком польської мови, наші діти мали кращу підготовку отриману в українській школі, можливо суміш першого з другим.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 06 май, 2023 18:23

Там може бути інше.
Зараз спілкуюся з батьками хлопця, який проходить дипломування в Клайпедському морському університеті (Литва).
Там вони проходять тренажери руху судна в морі.
Це дуже сучасне обладнання - я особисто якось дивився в іншому університеті - моделюється рух судна на великих екранах - студент стоїть на капітанському мостику та керує судном. І я стояв, але звісно, ніякі кнопки або важелі не натискав.
Це нелегко: той хлопець спочатку два рази втопив судно та один раз викликав пожежу в машинному відділенні: давав невірні команди в машинне відділення.
Для того і тренажер: вчити.
Так ось: там студент набирає бали за шкалою в 100 балів.
Литовські студенти ще жодного разу не набрали більше 69-ти балів.
А наші українські студенти вже набирають по 97-98.
Це викликало підозру та звинувачення в тому, що вони навчилися обманювати компьютерну систему тренажера. Хоча це не так.
Там інше: наші ведуть справжню боротьбу за виживання тому стараються більше за інших. Можливо, лінивих…
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 06 май, 2023 19:06

Bolt писал(а):В виборчій недавно була статейка на рахунок навчання наших дітей і Польщі. Було в тч, що польські діти починають вороже ставитись до наших дітей бо викладачі завищують нашим оцінки. І тут є декілька варіантів, або таким чином вчителі хочуть заохотити наших дітей, або за винятком польської мови, наші діти мали кращу підготовку отриману в українській школі, можливо суміш першого з другим.

Это нормально, дети есть дети.
А тут все еще и на польский менталитет наложилось.
antey1969
1

С нами с: 30.11.11
Благодарил (а): 1701 раз.

2
2
1
Сообщение Добавлено: Сб 06 май, 2023 19:53

Дуже цікава тема навчання наших дітей за кордоном, якщо це не ракламування своїх послуг.
Wisznia2021

С нами с: 24.01.22
Благодарил (а): 1 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 06 май, 2023 19:57

ПРИГАДАЛОСЯ

Со мною мне всё ясно - зовут меня Трофим Как трудно стать хорошим, как тяжко быть плохим. Я ж никому не нужен, я бедный и больной И люди повернулись ко мне своей спиной. Ой-ой-ой! Отец и мать в могиле от горя я кричу: "Как жаль, что не еврей я - в Америку хочу! Пришлите мне, евреи, ваш вызов на ОВИР Пришлите поскорее мне тошен Армавир".
Investor_K

С нами с: 21.12.09
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 06 май, 2023 19:58

Почула інфу, що школи в Україні з нового ( навчального?) року будуть навчати тільки дітей, які знаходяться в Україні. Це казала одна наша українка- біженка- мати двох дітей(5-6 класи). Як це перевірити- не знаю, можливо, скоро щось почуємо. Можливо, таке новшество саме в їх регіоні( Волинь), бо дійсно, щоб навчати всіх дітей треба більше вчителів і грошей їм на зарплату. Як би, - можна зрозуміти.
Wisznia2021

С нами с: 24.01.22
Благодарил (а): 1 раз.

#<1 ... 651652653654655 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама