Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
stm написав:Можно, но вопрос сколько лет в такой радости звёзд с неба готов человек жить.
Неизвестно. По сравнению с Украиной - день сурка. Рабочая культура - добровольно работают более интенсивно и ответственно, может быть потому что получают эмоции от процесса. Поэтому ставки зп не всегда корректно сравнивать с Украиной.
Не, мне интересен кэйс реальный. У Вас всегда что-то ломается, что-то желтеет, и это надо оплачивать. Вот если это проблемка, но не смертельная, то ок. Просто сколько выходит откладывать на "черный день" и видит ли семья себя вот в такой радости 5-10 лет. Ну и пожизненная аренда, а чё. В 20-25 лет жить втроём в одном жилье нормально и дёшево. Каждому по комнате и распределение кто идёт за пивом. А вот дальше - проблемней. Троих весёлых и озорных в трешке в 35-50 я не встречала, хотя, может идут новые времена ))) ну а про бои 2х хозяек на кухне вообще легенды ходят, а если ещё и с детьми )))
а в нас що, якось по іншому здають? здається на курсах навіть ті, що добре вчаться, вимушені платити...
Здають. Може бути нелегко, кілька спроб, але цілком реально, та й спроби не марно проходять, на помилках вчаться. Щодо того, що Болт пише, типу немає машин у МРЕО - дивно, в Києві принаймні завжди є, плюс завжди можна здавати на машині автошколи/інструктора (правда, за подачу авто треба заплатити) Ото біда, що люди самі підтримують корупцію всілякими дурницями про якісь там "українські реалії". По факту це і злочин (як зі сторони того хто платив, так і екзаменатора), так і ганьба. А ще більша ганьба розказувати нісенітниці про якісь там "реалії" і по суті тільки пропагувати копупцію
я взагалі за щоб було без корупції, якщо не помітили.
але реалії в тому, що саме цей процес організовано так, що просто тупо валять - й витрачати час на дурню - не завжди є можливість. оборотна сторона - права продають тим, хто реально не навчився.
Shaman написав:а в нас що, якось по іншому здають? здається на курсах навіть ті, що добре вчаться, вимушені платити...
Здають. Може бути нелегко, кілька спроб, але цілком реально, та й спроби не марно проходять, на помилках вчаться. Щодо того, що Болт пише, типу немає машин у МРЕО - дивно, в Києві принаймні завжди є, плюс завжди можна здавати на машині автошколи/інструктора (правда, за подачу авто треба заплатити) Ото біда, що люди самі підтримують корупцію всілякими дурницями про якісь там "українські реалії". По факту це і злочин (як зі сторони того хто платив, так і екзаменатора), так і ганьба. А ще більша ганьба розказувати нісенітниці про якісь там "реалії" і по суті тільки пропагувати копупцію
я взагалі за щоб було без корупції, якщо не помітили.
але реалії в тому, що саме цей процес організовано так, що просто тупо валять - й витрачати час на дурню - не завжди є можливість. оборотна сторона - права продають тим, хто реально не навчився.
Ніяк. Залишити цю країну для таких, як Bolt, і переїхати туди, де це не є загальною практикою. Саме кумедне, що потім ці ж самі люди обурюються, коли хтось з чиновників окрадає державу на мільйони, і бачать у цьому джерело усіх бід в країні.
akurt написав:Прочитав диспут про зарплатню в UK. Відразу зробив запит. Відразу отримав відповідь. Цитую. Батько відповідає про зарплату сина. « Точно не скажу..у них в год считают..там еще бонусы какие то..доплаты..что-то налогами не облагается..где-то я думаю тысяч 80...» От говориш людям: зверніть увагу на освіту дітей - не слухають.
80 тисяч на рік - це дуже добре навіть для Лондона. Рівень пілота якоїсь великої авіакомпанії чи менеджера напрямку.
Ніяк. Залишити цю країну для таких, як Bolt, і переїхати туди, де це не є загальною практикою. Саме кумедне, що потім ці ж самі люди обурюються, коли хтось з чиновників окрадає державу на мільйони, і бачать у цьому джерело усіх бід в країні.
це втекти.
ви гадаєте, якісь інші люди в інших країнах? так, зараз вже дещо є на рівні генів, але головне - це система, яка не дозволяє всі ці явища.
у нас можна більш-менш саме заробити гроші не крадучи й не беручи хабарі. може й не так багато, але достатньо. єдине, що масово порушується - це сплата податків - але це теж можна побороти
Gastarbaiter написав:Ніяк. Залишити цю країну для таких, як Bolt, і переїхати туди, де це не є загальною практикою. Саме кумедне, що потім ці ж самі люди обурюються, коли хтось з чиновників окрадає державу на мільйони, і бачать у цьому джерело усіх бід в країні.
є нюанс. може це про Рашу.
у нас можна більш-менш саме заробити гроші не крадучи й не беручи хабарі. може й не так багато, але достатньо. єдине, що масово порушується - це сплата податків - але це теж можна побороти
Кумовство, не таке, як в рашці?! А може, ще більше?!
ні, в нас є всі ці явища - кумовство, хабарі. але я кажу про те, що є можливість працювати та заробляти без цього.
а у відео йшла мова - що без цього це неможливо. звертаємо уваги на деталі - це можливо
ви гадаєте, якісь інші люди в інших країнах? так, зараз вже дещо є на рівні генів, але головне - це система, яка не дозволяє всі ці явища.
тому й далі намагаємось побудувати таку систему
Так, сприйняття корупції в різних країнах різне. Я, звичайно, не кажу, що у умовній "Європі" усі білі та пухнасті, але рівень інший. А щодо "втекти" - життя у людини одне і відносно коротке. Чекати десятиріччя, поки щось зміниться, немає можливості.
тому й далі намагаємось побудувати таку систему
Так, сприйняття корупції в різних країнах різне. Я, звичайно, не кажу, що у умовній "Європі" усі білі та пухнасті, але рівень інший. А щодо "втекти" - життя у людини одне і відносно коротке. Чекати десятиріччя, поки щось зміниться, немає можливості.
згоден, кожен робить свій вибір.
але не треба казати, що це єдиний вихід. варіантів багато, й треба поважати інший вибір