|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 20 тра, 2023 17:52
Shaman написав: Gastarbaiter написав: Shaman написав:це втекти. ви гадаєте, якісь інші люди в інших країнах? так, зараз вже дещо є на рівні генів, але головне - це система, яка не дозволяє всі ці явища. тому й далі намагаємось побудувати таку систему 
Так, сприйняття корупції в різних країнах різне. Я, звичайно, не кажу, що у умовній "Європі" усі білі та пухнасті, але рівень інший. А щодо "втекти" - життя у людини одне і відносно коротке. Чекати десятиріччя, поки щось зміниться, немає можливості.
згоден, кожен робить свій вибір. але не треба казати, що це єдиний вихід. варіантів багато, й треба поважати інший вибір 
підкажіть, як "втекти", щоб не стати віденьсим в"язнем, не як Бігор, а "по чесноку", без блата, кумів, куплених довідок, відряджень на мазі, хімії ... жду отвєта як соловєй лєта.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 20 тра, 2023 17:54
BIGor написав: gonchik74 написав: BIGor написав:Ага, а в Україні всі купляють кожен рік по квартирі, ага. Я щось за 18 років так і не зміг купити в такій "класній" Україні житло. Хоча збирали вдвох, і не останні професії.
То так хотів. У мене в полі зору немає знайомих, котрі хотіли би і не могли. Навіть самотня молода мама змогла за допомогою рідні. Орендують пару сімей. Ну як орендують - живуть за комуналь в хатах, котрі залишили родичі/знайомі, що емігрували ( ще до війни, тру емігранти).
Я вже великий щоб казкам вірити, особливо про самотніх молодих мам. В мене зі знайомих тільки одиниці змогли купити. Ті що раніше емігрували - майже всі купили.
В мене зі знайомих більшість купили власне житло. То ж в кожного своє коло знайомих
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 20 тра, 2023 18:00
BIGor написав: stm написав:Ну и пожизненная аренда, а чё.
Ага, а в Україні всі купляють кожен рік по квартирі, ага. Я щось за 18 років так і не зміг купити в такій "класній" Україні житло. Хоча збирали вдвох, і не останні професії.
Хто заважав купувати в умовні Жмеринці чи Шепетівці? Зараз би продав і купив в Києві.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 20 тра, 2023 18:04
Faceless написав:В мене зі знайомих більшість купили власне житло. То ж в кожного своє коло знайомих
В кожного своє життя. Комусь і в Україні шоколадно жити, я не маю нічого проти. Але пропаганда "не купив тому що типу не хотів" це повна лажа.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1455 раз.
- Подякували: 1862 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 20 тра, 2023 18:07
BIGor написав: Faceless написав:В мене зі знайомих більшість купили власне житло. То ж в кожного своє коло знайомих
В кожного своє життя. Комусь і в Україні шоколадно жити, я не маю нічого проти. Але пропаганда "не купив тому що типу не хотів" це повна лажа.
Це якраз сувора правда життя. Ваші забаганки не зійшлися з вашими заощадженнями, ось і все. Може, десь в Польщі зійдуться. Це не привід пропагувати еміграцію і розказувати, як все в Україні погано
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 20 тра, 2023 18:08
flyman написав: BIGor написав: stm написав:Ну и пожизненная аренда, а чё.
Ага, а в Україні всі купляють кожен рік по квартирі, ага. Я щось за 18 років так і не зміг купити в такій "класній" Україні житло. Хоча збирали вдвох, і не останні професії.
Хто заважав купувати в умовні Жмеринці чи Шепетівці? Зараз би продав і купив в Києві.
Тобто ти вчиш іноземні мови, програмування, потім довго працюєш в київській галері - але спроможний купити тільки хату в Жмеринці?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1455 раз.
- Подякували: 1862 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 20 тра, 2023 18:15
BIGor написав: stm написав:Ну и пожизненная аренда, а чё.
Від імені маленької частини України просимо у вас вибачення. Вибачте цю країну, якщо можете. Ви варті набагато кращого життя.
Востаннє редагувалось airmax78 в Суб 20 тра, 2023 18:16, всього редагувалось 1 раз.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 20 тра, 2023 18:15
rjkzКоламбия был бесплатно? Аренда в НЙ первых, не самых просторных аппаратов легко далась? Работу сразу на 40-50$ час выдали ещё и спросили не желает ли кто из Украины, а то мест свободных валом, можно без языка? Бигор, вот счастлив просто снимать не в Киеве. Вроде как ничего и не изменилось, но обида сразу прошла )
Востаннє редагувалось stm в Суб 20 тра, 2023 18:20, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 тра, 2023 18:16
rjkz написав: Shaman написав: Faceless написав:Вам обом
а в нас що, якось по іншому здають? здається на курсах навіть ті, що добре вчаться, вимушені платити...
Та ладно! Я еще в 90-е с первого раза сдал правила и со второго вождение. А за курсы платить надо - они, что, бесплатно учить должны? Жена незадолго до отъезда, если мне память не изменяет, с первого раза сдала и теорию и вождение. Правда, помимо тех часов, что входили в оплату на курсах, еще дополнительно несколько занятий взяли.
якщо так й є, що вчишся та здаєш - то питань нема, дуже добре. але щось відчуваю зараз почнуть доводити що по-іншому не можна. платити - я мав на увазі, що оплачуються не тільки заняття, а й екзамен.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 20 тра, 2023 18:17
BIGor написав:. Я щось за 18 років так і не зміг купити в такій "класній" Україні житло. Хоча збирали вдвох, і не останні професії.
BIGor написав:Люди не від хорошого життя емігрують - пора вже це зрозуміти.
от дорогих квартир эмигрируют туда, где квартиры ещё дороже. Вы ничего не перепутали?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2