Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
в червні мають бути нові данні, думаю, середньосенйорська буде $5к5, мідла біля $3
кому ты столько подарков покупаешь, в апреле на 800 грн в марте 950 в январе 750.... Неужели ты завёл питомца? Или кавалиркам... Щедрый муха...
Буквально на днях піднімали тему суб'єктивності оцінки якості життя і взагалі цінностей. От тут, згідно з легендою, роки йдуть один за одним, витрати типу 3-4% від доходів, заради якоїсь мети (умовно - життя з пасивного доходу десь на Філіппінах), і вже майже півстоліття життя минуло, висока ймовірність, що на Філіппінах світить тільки філіпінка-нянечка, що мінятиме підгузок, але в кожного своя мрія і своє розуміння щастя, хто його знає
ЛАД написав:[quote="5579262:Faceless"] ......... Порівняні цифри можна заробляти на рівні менеджменту вище середнього в купі сфер, на рівні не менеджменту (або невисоких щаблів) - і в фінансовій сфері, і в медіа, певні затребувані інженерні спеціальності, в авіагалузі (принаймі до 2022), думаю, і в аграрній теж (звісно, не якимось різноробом). Нажаль, то не масово, але такі заробітки цілком реальні, мова не про якісь долі проміле. Якщо не все погано зі здібностями, є мета і готовність до неї йти.
На Ваш взгляд, какой % людей с таким заработком (к примеру, больше 2000)? От 36 млн. и от числа работников (грубо 15 млн.?)
По Україні, думаю, більше 3%,може й більше 5%. По найбільшим містам %% в рази більший, в тому ж Києві, певен, більше 10%, може й більше 15%. Але то оцінка по ситуації до 2022,зараз вочевидь ситуація гірше, але важко сказати, наскільки
3-5% населения, т.е. 1-2 млн. людей (при населении 35 млн.) или от 15 (?) млн. работающих?[/quote]Від 15 млн працюючих (цифра теж приблизна), ніби ж домовилися за цю базу.
а я про шо? самый равноценный подарок, как раз тот, что тебе подарили. для остальных случаев нужен чек или экспертиза. Вдруг бриллианты за 800 грн не настоящие?!
в червні мають бути нові данні, думаю, середньосенйорська буде $5к5, мідла біля $3
кому ты столько подарков покупаешь, в апреле на 800 грн в марте 950 в январе 750.... Неужели ты завёл питомца? Или кавалиркам... Щедрый муха...
Згідно етики обмін подарунками є рівноцінним. Чи як там в Бігора, віталіана, Фейслеса. Ти їй останню модель айфона, а вона тобі шкарпетки.
Єдина вимога - подарунок не має викликати у людини відчуття якогось зобов'язання. Тобто, дорогі подарунки людині, не родичу, з якою немає якихось серйозних стосунків, дружби, і т.п. - недоречні. В інших випадках, якщо подарунок зроблено щиро, його вартість немає особливого значення, як і наявність чогось у відповідь.
ЛАД написав:..... 3-5% населения, т.е. 1-2 млн. людей (при населении 35 млн.) или от 15 (?) млн. работающих?
Від 15 млн працюючих (цифра теж приблизна), ніби ж домовилися за цю базу.
Т.е. от 450 до 750 тыс. человек. С такой оценкой (предположительно) могу согласиться. Это возможно. Хотя для такой оценки я, наверное, уменьшил бы нижнюю границу - не от 2 тыс. долл., а от 1,5. Но это уже не так принципиально. В любом случае количество таких достаточно обеспеченных по украинским меркам людей очень невелико.