Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Shaman написав:в умовний Краків чи в умовний Берлін на так ж зп взагалі нема сенсу переїжджати...
Дано: мале містечко, дороги розбиті, з розваг лише кафе "Смерека", найближчий басейн чи тенісний корт за 100 км у обласному центрі, головбух на підприємстві із з/п у пару тис. дол. Питання: чи є сенс переїжджати у обл. центр на таку ж з/п?
Чи є сенс, маючи, наприклад, 300-400 доларів у якійсь Уганді, їхати вантажником на склад АТБ у Броварах?
ви розумієте, що трохи викривляєте приклад. тоді - у себе в містечку - 30 т грн. в обласному центрі - 2 куе. на 2 куе звісно є сенс. на ті ж 30 т грн - питання.
Shaman написав:ви розумієте, що трохи викривляєте приклад. тоді - у себе в містечку - 30 т грн. в обласному центрі - 2 куе. на 2 куе звісно є сенс. на ті ж 30 т грн - питання.
Ні. Приклад з життя: був на підприємстві (іноземна компанія побудувала фабрику) у маленькому містечку, головбух мала дуже високу з/п, бо інакше неможливо було нікого кваліфікованого туди заманити. Про перееїзд вже вигадав, але у центрі десь так і заробляли теж. До речі, її зам їздила щодня на роботу з цього облцентру. Тож є сенс чи ні?
Shaman написав:ви розумієте, що трохи викривляєте приклад. тоді - у себе в містечку - 30 т грн. в обласному центрі - 2 куе. на 2 куе звісно є сенс. на ті ж 30 т грн - питання.
Ні. Приклад з життя: був на підприємстві (іноземна компанія побудувала фабрику) у маленькому містечку, головбух мала дуже високу з/п, бо інакше неможливо було нікого кваліфікованого туди заманити. Про перееїзд вже вигадав, але у центрі десь так і заробляли теж. До речі, її зам їздила щодня на роботу з цього облцентру. Тож є сенс чи ні?
Вище є «приклад з життя». Ось мій приклад з життя - прямо зараз. Зараз в San Francisco 10-37 ранку, мене згідно з персональним запрошенням пропустили в Bill Graham Civic Auditorium +1 415-624-8900 https://maps.google.com?q=Bill%20Graham ... ps&g_st=ic
Тут проходить випуск магістрів та докторів філософії одного з відомих університетів. Величезна зала, виступ ректора, на сцені - всі викладачі. Показують відео про роботи випускників… Дивишся і розумієш: зараз кожен отримає квиток у світле майбутнє…
akurt написав:Вище є «приклад з життя». Ось мій приклад з життя - прямо зараз. Зараз в San Francisco 10-37 ранку, мене згідно з персональним запрошенням пропустили в Bill Graham Civic Auditorium…
BIGor написав:....... Дуже авторитетно сказали, а хоча б якісь аргументи привести? Наприклад менше шансів що вб'ьють в замовному вбивстві, чи щедра пенсія, чи швидкість приїзду поліції?
Для рядового человека вероятность замовного вбивства исчезающе мала. Насчёт приезда полиции ничего не могу сказать. Пенсии "там" выше. За счёт более высоких зарплат. И соответствуют более высокому уровню жизни вообще. Но. 4000 долл. в Украине очень высокая зарплата. В США весьма средняя. При доходе 4 тыс. в Украине Вы можете обеспечить себе хорошую пенсию сами.
А чого порівнювати з США? Давайте ще з Бахрейном порівнювати Порівнюйте з середнього розвитку країнами - Іспанія, Польща, Болгарія чи Туреччина - всюди з 4 кує буде краще. А про пенсію - смішно кажете, кожні 5 років банківські кризи і обнулення вкладів, з нерухомістю теж можна попасти, після війни обкладуть податками лендлорів 100% чи знову демографічна криза чи падіння цін на КРЖН, а в когось "пенсія" по Вашему лишилась в Маріуполі чи на тій же Салтівці. Пора вже зрозуміти що в розвинених країнах податки люди не даремно платять - гляньте скільки зброї купляла до війни Польща і скільки до війни купляла Україна.
BIGor написав:Дуже авторитетно сказали, а хоча б якісь аргументи привести? Наприклад менше шансів що вб'ьють в замовному вбивстві, чи щедра пенсія, чи швидкість приїзду поліції?
взагалі малось на увазі, що якщо переїжджати, то має сенс очікувати на зростання зп.
навіть з зп 3 куе на місяць - це вести доволі скромне життя, якщо не сказати бідне, з тими ж самими проблемами.
З кує мало? По Кракову середня - 5500 зл. наруки десь, а з 13500 зл. доволі бідне і скромне життя? Ви серйозно?
BIGor написав:....... Дуже авторитетно сказали, а хоча б якісь аргументи привести? Наприклад менше шансів що вб'ьють в замовному вбивстві, чи щедра пенсія, чи швидкість приїзду поліції?
Для рядового человека вероятность замовного вбивства исчезающе мала. Насчёт приезда полиции ничего не могу сказать. Пенсии "там" выше. За счёт более высоких зарплат. И соответствуют более высокому уровню жизни вообще. Но. 4000 долл. в Украине очень высокая зарплата. В США весьма средняя. При доходе 4 тыс. в Украине Вы можете обеспечить себе хорошую пенсию сами.
До останнього твердження я б додав « поки що»)
Это можно и нужно добавлять почти ко всем постам на форуме. Мы говорим о сегодняшнем дне. Что будет завтра неизвестно.
akurt написав:Вище є «приклад з життя». Ось мій приклад з життя - прямо зараз. Зараз в San Francisco 10-37 ранку, мене згідно з персональним запрошенням пропустили в Bill Graham Civic Auditorium…
Норм уровень!
Вулиці перед будівлею перекрито поліцією. Перед будинком багато охорони, але всі дуже чемні. В залі наверталися сльози: згадував свій випускний. Останнім вручали дипломи магістрів MD Art in Graphic design. Потім попросили всю залу встати та випускники по червоній дорожці виходили на вулицю. Ну реально здавалося, що весь світ - перед ними!