Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 105106107108109 ... 232>
Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 16:11

Ваш прогноз пане Будівельник це такий собі пустий звук, він НІЯКОЇ користі не несе. Різниця між мінімумом та максимумом 300 відсотків

1 На відміну від мене , Ви не удосужились взагалі ще нічого виставити , бажано в підписі , бажано щоб виставленне Вами протрималось хоча б місяць без кардинальних змін , а так поки що безпідставна критика і злегка заувальоване хамство
2 Моя табличка охоплює всю Україну , з мінімальною кількістю інформації , створенна для того щоб форумчанин в любому місті України міг оглянути будь яке житло і пересвідчитись чи потрапляє воно в загальну картину
3 Ще пів року тому , констатація факту що житло в Києві не впаде нижче 7 000 грн піддавалось такій шаленній обструкції , що ні одна людина з здоровою психікою і власною самоповагою її б не витримала
4 Ви хочете сказати що мінімальна і максимальна ціна в будь якому місті відрізняється одна від одної менще ніж на 300 % :?:
5 Чого Ви до мене причепилися , якщо Вам є що сказати і Ви вважаєте що це ще комусь цікаво - напишіть , а там Видно буде . Правило критикуєш - пропонуй , ще ніхто не відміняв . Тільки одна порада Ви не вправі пропонувати мені змінити мої погляди і підходи до їх освітлення , але у Вас є повне право - опублікувати свої , в противному разі Ви просто паразитуєте на чужих думках .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 16:54

Уважаемый будивельник!

Ответьте пожалуйста - почему в Киеве квадрат старой засратой и зассатой хрущебы в ж*** районе стоит в 10-20 раз дороже того же квадрата в Луганской обл. например? Откуда у Вас такие цифры в подписи?
MAXXX

Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 16:59

budivelnik написав:Моя табличка охоплює всю Україну , з мінімальною кількістю інформації , створенна для того щоб форумчанин в любому місті України міг оглянути будь яке житло і пересвідчитись чи потрапляє воно в загальну картину
.

ваша табличка это полный капец, другого слова не нахожу
райцентр от 4000/8=500 баксов за метр(такая щас в некоторых областных центрах)
да в Украине пруд пруди райцентров хде цена в два и более раз ниже
а максимальная цена в райцентре 12000/8=1500 баксов за квадрат это вобще какая то фантастика, в Киеве уже давно есть ниже
про село я вобще молчу
я видел села хде хату отдают за столько, сколько вы пишите в подписи, только за всю, а не за метр

пора ставить вопрос о вашей адекватности
может вы просто перепутали грн с баксом и метр с целым объектом?))
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 17:00

MAXXX написав:Ответьте пожалуйста - почему в Киеве квадрат старой засратой и зассатой хрущебы в ж*** районе стоит в 10-20 раз дороже того же квадрата в Луганской обл. например? Откуда у Вас такие цифры в подписи?

Потому что ещё полтора года назад было много желающих граждан и банков.
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 18:13

Уважаемый будивельник!

Ответьте пожалуйста - почему в Киеве квадрат старой засратой и зассатой хрущебы в ж*** районе стоит в 10-20 раз дороже того же квадрата в Луганской обл. например? Откуда у Вас такие цифры в подписи?

В моїй табличці мінімальна ціна в Києві від мінімальної ціні в селі відрізняється всього в 7 000 / 3 000 = 2,3 рази , що далеко не 10-20 разів
я видел села хде хату отдают за столько, сколько вы пишите в подписи, только за всю, а не за метр

День-два тому назад я писав , що є села де ціна квадрата 100 доларів , але це тому , що роботи там не має , до найближчого місця праці з зарплатою 2000 грн в місяць - 20 км .
Вся проблема в тому що перемістити нерухомість з місця де вона не потрібна в місце де її не вистарчає ( навіть з власником чи без ) - економічно не доцільно . Вартість переміщення дорожча ніж вартість будівництва . Тому надлишок житла , який знаходиться на відстані 50 км від місця де цього житла не вистарчає жодним чином не впливає на ціну житла в місці де його дефіцит .
Довго думав як це відобразити в підписі і здається придумав :D
Читайте новий варіант :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 18:14

будивельник

Да что вы все зацепились за этого будивельника. Кто вообще взял что он что-то строит или профессор экономики.
Или как в старом анекдоте:
"ты знаешь, наша Сара по специальности - строитель"
"ходит по дирибасовской и строит из себя девочку"
Возможно такие люди должны быть на форуме чтоб было о ком писать если больше не о чем.

А насчет ТЕМЫ, думаю двукратное падение мы получили, жду еще двукратного.
И какая разница поздняки или ж*** места? Ждем еще год, потом выбираем.
И шо тут обсуждать?
Наша страна совсем не в поздняках, а в другим местах. Скоро уже ВВП торчать будем. Какой блин рост? Вопрос в том стремительное падение или молниеносное?
daap

Подякував: 36 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 18:27

Кто вообще взял что он что-то строит или профессор экономики.

1 Я навіть не кандидат наук
2 Я будую
3 В практичних питаннях що стосуються будівництва , моєї інформації тут найбільше
4 Ціна в табличках є таким самим прогнозом як і Ваші емоційні викрики про двохкратне падіння яке вже відбулось і те двохкратне яке нас ще чекає .
5 Мої прогнози фігурують на сторінках цього форуму вже рік , практично в незмінному вигляді , прогнози подібні до Вашого довше кількох місяців не затримувались , зчезали разом з прогнозистом.
6 Бажаю Вам менше емоцій і більше терпіння , а також сили волі залишитись тут , в разі якщо Ваші прогнози не збудуться .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 19:32

budivelnik написав:а також сили волі

сила есть
и воля есть
а вот силы воли - нет.
:)
пардон за каламбур
:)
br-harl

Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 21:01

budivelnik написав:
Кто вообще взял что он что-то строит или профессор экономики.

1 Я навіть не кандидат наук
2] Я будую[
3 В практичних питаннях що стосуються будівництва , моєї інформації тут найбільше
.

не нужно громких слов - они сотрясают воздух, а не собеседника... (с)

строите не вы, а бригада строителей. судя по времени проводимому в инете вы и понятия не имеете что ваши строители строят и куда идут материалы. да вам и все равно, платит ведь заказчик, ушла тонна цемента - значит ушла, а то что ее и не привозили вас не сильно беспокоит, включим в стоимость метра и пусть другие голову ломают как так получилось...
если на стройке не присутствует заказчик или доверенное лицо стоимость метра будет ограничена только жадностью\нагластью строителей...
отсюда и цена метра недвижимости в украине.

четыре строителя - это бригада, три строителя - это три гада... :lol:
шутка...
Slon_Nosov

Подякував: 1085 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2010 21:14

строите не вы, а бригада строителей.

1 Є критичні процеси коли без моєї присутності на майданчику навіть собачки не мають права пчихати :D Це розбивка ,скриті роботи , закладка критичних вузлів , перехід від одного процесу до іншого і це займає не більше 10 % часу , весь інший час я особисто затрачую на спілкування з : проектантами , замовниками , АН , банкірами , чиновниками , форумчанами . :D :D :D
2 Текучки в мене не має , замовником перед бригодою є я сам ( житло я продаю вже готове ) , тому кінцевому клієнту все одно скільки й куди в мене пішло будматеріалів , адже я йому викладаю ціну продажу , без розбивки на комплектуючі і процеси .
3 Не бачу нічого дивного коли власник/замовник/директор/головний інженер/головний технолог - це всі посади які я в себе займаю , своїми руками не кладе цеглу і не зобовязаний з ранку до вечора знаходитись на майданчику. :wink:
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 105106107108109 ... 232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему