Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 802803804805806 ... 3437>
Сообщение Добавлено: Сб 10 июн, 2023 18:34

Faceless писал(а):
  Shaman писал(а):
  Faceless писал(а):Хто там прям найперший не знаю, але до бенефісу Еппл був такий Блекберрі, довгий час тримався як #1 серед бізнес-смартфонів, але Еппл їх фактично поховала. До речі нещодавно фільм в прокаті був. Ну і про Нокію не варто забувати.

blackberry це ще був не повноцінний смартфон. навіть, хоча б те, що скільки там було кнопок? вся клавіатура? :D а де тепер Нокіа зі своїми телефонами по 1 куо?

першим смартфон в тому вигляді, як ми зараз звикли - саме Apple

Те, до чого "ви звикли" - лише результал розвитку галузі, до чого зокрема приклався і Еппл, але це геть не означає, що до того то були не смартфони.
В мене була Нокія 3230, яка з'явилася на пару років раніше за перший айфон, і була повноцінним собі смартфоном.
Повна qwerty клавіатура то була можна сказати фішка для смартів (коммунікаторів) бізнес сегменту, до появи сенсорних екранів то давало певну перевагу.
То ж не варто ваше суб'єктивне уявлення про те. якими мають бути смарти, викладати як якусь "першопрохідність" Епл в цьому плані. Вони по суті взяли потроху найкраще в інших (в того ж Блекбері), додали шикарний маркетинг (тут вони дійсно красені) і вийшла цукерочка (як мінімум в сенсі успішності продукту).
На цьому пропоную завершити офтоп

ваша думка помилкова, моя думка правильна - дискусія завершена :D

добре, якщо смартфон більш широке поняття, то сформулюємо - Apple перша презентувала смартфон з сенсорним екраном - що дуже швидко прибрало з ринка кнопкові смартфони. бо великий екран дозволив повноцінно використовувати інет, дивитися відео та інше. чи Apple був єдиний, чи просто встиг першим - не знаю, не цікавився. це не маркетинг - це ідея продукту, й вона була революційна, як й планшет, що дозволило зняти вершки. потім корейці, потім китайці підтягнулися.

й ще одне. Apple на відміну від Андроїд смартфонів практикує ідею закритого пулу програм. різні бізнес-моделі. як на мене, більше переваг має модель відкритого коду, як Андроїд. Але для преміум товарів можливо ідея ексклюзивності може й має сенс.

я користуюсь Самсунгом. китайці якось не вразили.
ось на цьому оффтоп можна припинити 8)
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 10 июн, 2023 19:52

Wisznia2021 писал(а):
  San писал(а):
  Wisznia2021 писал(а):rjkz

Ви рассуждаете с точки зрения, що " всім людям конче необхідно а Америку!!" Варианты даже не обсуждаются. Я уже писала, что мне неприятен их образ жизни, впечатление, что в стране очень много ленивых и поэтому - тупых и необразованных людей.

Ну тупые (с, задорнов, русский наратив).
Это страна с лучшими вузами и с самыми технологическими компаниями: хоть айфон, хоть военка, которая сейчас помогает Украине отбиваться от рашизма

Невнимательно читаете: я писала " ленивые и поэтому тупые и необразованные". В приведенном вами образчике вроде по- другому сказано, хотя я не его кумир, могу ошибиться. Смысл в том, что деградация общества " на лицо". Но я понимаю, что это везде сейчас. " лучшие вузы и военка"?- ну, не знаю, в плане военки восхищает Израиль. Но я не специалист.
Но дело не в том, сколько будет тонуть Титаник- не мой образ жизни, " не моё" во многих смыслах.
Сорри(я девочка)- а айфон- реально крутое изобретение или результат рекламной компании?

Вы в курсе, что израильский "Железный купол" имеет американское финансирование?
Вы в курсе, что ракеты для него - американские?
Вы может не в курсе, но, фактически, Железный купол сбивает куда как менее технологичные ракеты, нежели по Украине фигачат с болот и которые сбивает таки американский Patriot. И баллистику и крылатые и гиперсверхсуперпупер звуковые Анало-Говнетные. Все.На сегодняшний день - лучшая система ПРО в мире.
Ф-35, на сегоднящний день, лучщий в мире истребитель-бомбардировшик, страны стоят в очереди на его покупку.
Вы в курсе, что от ращистских ракет Европа и Северная америка прикрыты также американскими системами ПРО?
Я ничего не имею против израильских достижений в оборонке, но как-то странно опускать американскую. :)
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Сб 10 июн, 2023 20:01

Wisznia2021 писал(а):До речі, про Америку: Америка така крута, ще й тому, що має можливість за рахунок великих зарплат працевлаштувати найкращі мізки всього світу (українців в тому числі). Вони ж не самі для себе всі ті кадри викохували.

Да, они привлекают со всего мира мозги.
Насчет "не сами их викохують" - Вы в курсе, что Альберт Эйнштейн (по моему мнению - Величайший ученый и гуманист, может лучший представитель Человечества за его историю) преподавал в Принстонском университете, Лига Плюща? Принстон, штат Нью-Джерси, США? Вот так просто, заходишь в аудиторию, достаешь конспект, заходит Эйнштейн и начинает тебя "викохувати".
Да и вообще, Лига Плюща - это в основном американские ВУЗы.
Не знаю, чем они Вам не угодили.
В одном Бостоне такая концентрация альма матеров самого высокого в мире уровня, что как-то странно, слышать, что кого-то "не выкохуют".
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Сб 10 июн, 2023 20:22

rjkz писал(а):
  Wisznia2021 писал(а):До речі, про Америку: Америка така крута, ще й тому, що має можливість за рахунок великих зарплат працевлаштувати найкращі мізки всього світу (українців в тому числі). Вони ж не самі для себе всі ті кадри викохували.

Да, они привлекают со всего мира мозги.
Насчет "не сами их викохують" - Вы в курсе, что Альберт Эйнштейн (по моему мнению - Величайший ученый и гуманист, может лучший представитель Человечества за его историю) преподавал в Принстонском университете, Лига Плюща? Принстон, штат Нью-Джерси, США? Вот так просто, заходишь в аудиторию, достаешь конспект, заходит Эйнштейн и начинает тебя "викохувати".
Да и вообще, Лига Плюща - это в основном американские ВУЗы.
Не знаю, чем они Вам не угодили.
В одном Бостоне такая концентрация альма матеров самого высокого в мире уровня, что как-то странно, слышать, что кого-то "не выкохуют".

Ви би Піфагора ще згадали.
Тут писали, що в США було самий смак емігрувати в 90і.

З іншого боку ВВП Польщі росте вражаюче.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Сб 10 июн, 2023 20:34

Это всегда так: лучше эмигрировать было вчера: моложе, больше времени устроить жизнь и добиться результатов, меньше укоренился/прирос к текущему месту. Через 5-10 лет будут говорить , что надо было в 20-х гг
San

С нами с: 08.04.08
Благодарил (а): 2331 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 10 июн, 2023 20:38

San писал(а):Это всегда так: лучше эмигрировать было вчера: моложе, больше времени устроить жизнь и добиться результатов, меньше укоренился/прирос к текущему месту. Через 5-10 лет будут говорить , что надо было в 20-х гг

Але не в США
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Сб 10 июн, 2023 20:42

Re: Еміграція, заробітчанство

Bolt писал(а):Хуавей рулить. В мене 4 роки відтарабанив поки в Іонічному морі не втопив. Зара Р40 lite юзаю, вже з два роки. Санкції обходяться за допомогою G-space. 😎

Палітєсь, таваріщ.
finuser521

С нами с: 29.06.22
Благодарил (а): 23 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 10 июн, 2023 20:43

Ну тут каждому своё: кому в Европу за социалом и комфортом, кому в США реализовывать свой потенциал, а кому в Тай/Филиппины за секс-розвагами и дешевизной
San

С нами с: 08.04.08
Благодарил (а): 2331 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 10 июн, 2023 21:12

San писал(а):Ну тут каждому своё: кому в Европу за социалом и комфортом, кому в США реализовывать свой потенциал, а кому в Тай/Филиппины за секс-розвагами и дешевизной

США зараз приблизно в стані СРСР в епоху розвинутого соціалізму і товарищем Льонєю
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Сб 10 июн, 2023 21:20

Re: Еміграція, заробітчанство

flyman писал(а):
  San писал(а):Ну тут каждому своё: кому в Европу за социалом и комфортом, кому в США реализовывать свой потенциал, а кому в Тай/Филиппины за секс-розвагами и дешевизной

США зараз приблизно в стані СРСР в епоху розвинутого соціалізму і товарищем Льонєю

Назвіть хоч щось спільне.
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
  #<1 ... 802803804805806 ... 3437>
Форум:
+ Добавить
    тему