|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 03 лип, 2023 13:47
Sense Bank написав: vadymbanker написав:Что с ошибкой(заморозкой) приложения при нажатие иконки cash club? Пошел третий месяц заявки.. iPhone 12. Всё обновлено.
Зараз по цьому питанню я вам напишу у приватні повідомлення, для уточнення. Зоряний лорд Підтримки, Ярослав [WHITE MEDIUM STAR]️
Сообщение от вас не получил.
-
vadymbanker
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 129 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 лип, 2023 13:48
vano80 у вас может произойти также Звёздная поддержка - она не всегда звёздная 
-
Кассандра
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 234 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 03 лип, 2023 15:26
раніше знімало плату за смс і не вдавалось ніяк її відключити Навідався у відділення і там мені допомогли - підключили пуш Кілька місяців не знімали плату А 30.06.2023 знову зняли 50грн Я переглянув налаштування- а СМС знову включені При чому я їх не включав і не контролював Це якась хвороба чи шахрайство?
-
Arom
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 лип, 2023 16:07
Arom написав:раніше знімало плату за смс і не вдавалось ніяк її відключити Навідався у відділення і там мені допомогли - підключили пуш Кілька місяців не знімали плату А 30.06.2023 знову зняли 50грн Я переглянув налаштування- а СМС знову включені При чому я їх не включав і не контролював Це якась хвороба чи шахрайство?
Чи буде зніматись плата якщо push/sms по операціях на картці не активовано в налаштуваннях ?
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 лип, 2023 16:21
Ukrainian написав: Чи буде зніматись плата якщо push/sms по операціях на картці не активовано в налаштуваннях ?
Не повинно. Адже плата знімається за наявності саме підключеного смс інформування, а воно фактично вимкнене. В мене після процедури прощення 80/20 в травні 2022 Ред та Хамон - спочатку щезли в додатку, а через місяць знову активувались але вже з вимкненим інформуванням - фактично з липня 2022 і до закриття Реда в березні 2023 та до теперішнього часу по Хам.ону який все ще активний - ніяка плата за інформування не стягувалась - інформування увесь цей час - вимкнене
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 03 лип, 2023 16:23
Ukrainian написав: Arom написав:раніше знімало плату за смс і не вдавалось ніяк її відключити Навідався у відділення і там мені допомогли - підключили пуш Кілька місяців не знімали плату А 30.06.2023 знову зняли 50грн Я переглянув налаштування- а СМС знову включені При чому я їх не включав і не контролював Це якась хвороба чи шахрайство?
Чи буде зніматись плата якщо push/sms по операціях на картці не активовано в налаштуваннях ?
Ні, не буде. Але! СМС-інфо включається за замовчуванням, автоматично. Причому не зразу як активували картку, а через... деякий час. Ото клієнт активував картку, глянув, що СМС-інфо не активно і заспокоівся... А воно само до кінця дня і активується Тому рекомендую його зразу самому активувати і перейти на безкоштовні пуші. Навіть позичити у когось смарт для переналаштування на пуші, а потім видалити у Програмах Дані та Кеш і знести сам Сенс Можна таки і відключити інформування -- написати заяву у від-ні.
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 510 раз.
- Подякували: 1318 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Пон 03 лип, 2023 21:54
Amethyst написав:СМС-інфо включається за замовчуванням, автоматично. Причому не зразу як активували картку, а через... деякий час. Ото клієнт активував картку, глянув, що СМС-інфо не активно і заспокоівся... А воно само до кінця дня і активується
Дякую В мене тільки віртуальна картка зараз. Уже мабуть місяць пройшов після активації поки що смс інфо не активовано. Буду моніторити.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 04 лип, 2023 14:49
Вопрос, на счет изменений по хамелиону в августа, будут ли лимиты на СЭП платежи?
-
vpchelko
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лип, 2023 15:12
в додатку є можливість обміняти долари на євро, в касі є така можливість здійснити безпосередньо минаючи продаж доларів за гривні і купівлі євро за гривню також? Якщо поповнити доларову карту і через додаток здійснити конвертацію - можна буде отримати євро?
-
myko
-
-
- Подякував: 49 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лип, 2023 16:18
Отправил сегодня в 9-00 деньги на обанк до сих пор нет что делать не знаю.
-
Вадимка
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
|