Дюрі-бачі написав:vitaliiangel зараз вже платять близько 3000$, але черги були тільки поки так платили в ТРО і не мали права відправити за межі Закарпаття
Дюрі-бачі написав:vitaliiangel зараз вже платять близько 3000$, але черги були тільки поки так платили в ТРО і не мали права відправити за межі Закарпаття
vitaliiangel написав:за 2700-5400 и без иностранцев перед военкоматами были бы очереди!
Так цифра 2700 танцює з самого початку, а пів року тому, то ще й трохи збільшилась на передку!(але позменшувалась в "задку") І я тут бачу причину саме в НЕ чітких правилах гри - а саме: якщо ти вирішив піти на передок, то яким терміном це обмежується? Якщо ти погоджуєшся лише на рік, чи півтора?(а не на безстроковість/до перемоги!)
vitaliiangel написав:Проблема В ДЕНЬГАХ. И другую формулу я тоже вывел, с которой тут пытались спорить, в 21м веке "война" это война экономик и технологий. Мясо (извините) без вооружения ничего не решает. Нужна техника, броня, авиация, арта, дроны, спутники. Всё это стоит денег и очень не малых. Которых нет ни у нас ни на рф. Так что даже найми 200тыс африканцев, погоды они не сделают. Результат войны напрямую зависит от Западной помощи
Знову ж таки - якщо нам дають зброю/техніку/різне... і гроші в тому ж числі - то чому і людей ми не можемо запросити/чи купити умовних африканців на ці кошти? Нам же і так не дають це все "просто так"... - то чому ми не можемо набрати/купити/орендувати і найманців? - і так після перемоги будемо розраховуватись зерном, е/е, чи ще чимось...(нехай заморожені кошти педерації захід собі теж привласнить) і т.д. До чого я ще веду - якщо нам за півтора роки не надали належної кількості зброї/ техніки, щоб ми змогли до цього часу завершити війну і війна "накльовується" затяжною - то давайте тоді для затяжної війни наймемо умовних африканців, а не будемо продовжувати підставляти свій народ для знищення?! Бо чи так - чи так умовні африканці з'являється у нас найближчими роками... - або зараз у ролі найманців, або потім у ролі населення...(бо скільки ще українців поляже у затяжній війні?)
vitaliiangel написав:реши кейс, дезертировал наёмник в свою Африку, как к нему применить наказание? Послать в Африку группу захвата? Сколько это стоит? Местные законы захват не разрешат и с точки зрения международного права этот наемник никаких преступлений не совершал. Поработал неделю, передумал и вернулся.
Ну, дизертирів думаю буде не так і багато... - умовному африканцю ще треба спочатку добратись до кордону і перетнути його! А поліція/військові ще 100500раз його перевірять документи, поки добереться він до кордону)) Ще в контракті можна прописати, що оплата буде приходити з затримкою в 1міс. чи взагалі, протягом року оплачується половина зарплатні, а після кінця терміну/контракту - виплачується все решту в повному обсязі!
vitaliiangel написав:не столько проще сколько дешевле. Стараются экономить. Одеяла на всех нехватает.
Ну тут же смішно)) Можна ж ЗАРАЗ/НА МОМЕНТІ постаратись зекономити на ремонті доріг/барабанів)) на зарплатах депутатів/суддів/прокурорів і т.п. Просто нема бажання!(чи як там кажуть - "політичної волі") Але ЧОМУСЬ(?) вирішили зекономити на своєму народові/солдатах...
Можна ж ЗАРАЗ/НА МОМЕНТІ постаратись зекономити на ремонті доріг/барабанів)) на зарплатах депутатів/суддів/прокурорів і т.п.
вся ВР з останнім прибиральником і кочегаром обходиться державі 2.5-3 млрд грн на рік (згідно держбюджету) . На оборону в Україні в 2023 році сплановано з бюджету 1200 млрд. Плюс партнери зброєю.
Ну, вже хоч не тільки я намагаюсь донести, що такій людині на ТАКІЙ посаді - не треба було таляпати язиком, як Арестович!!!
Але ми ще 28днів зачекаємо!
А раптом хоч півКроку вступимо у Крим до кінця літа/за 28днів?
То мене одного так підбішує "прогноз з ухмилкою на обличчі" пан Б з папкою на столі? Бо бачу всі щось про нього мовчите... - а він то ж не Арестович! На такій посаді НЕ можна так таляпати язиком, як тут на форумі!
Успіх написав:До чого я ще веду - якщо нам за півтора роки не надали належної кількості зброї/ техніки, щоб ми змогли до цього часу завершити війну і війна "накльовується" затяжною - то давайте тоді для затяжної війни наймемо умовних африканців, а не будемо продовжувати підставляти свій народ для знищення?!
а африканцы типа согласны на уничтожение? Ответ почему я дал выше, если африканцы разбегутся фронт посыпется. А им что, их жен не будут насиловать а жильё грабить. Здесь есть два решения: закончить войну быстро или заморозить. Быстро означает на условиях пуйла. А на заморозку он видимо не согласен. Они ж видят наши ресурсы и свои. Зачем им заморозка, ему мяса даже своего не жалко.
Вообще на рф не считают трагедией 100-200тыс погибших сограждан (это к вопросу что считать нормой). Я с 2014г. видел как они деградируют. Потом подписался на канал https://t.me/mnogonazi (не реклама) и вапще окуел. Они уже деградировали до варварства.
Успіх написав:Ну, дизертирів думаю буде не так і багато... - умовному африканцю ще треба спочатку добратись до кордону і перетнути його! А поліція/військові ще 100500раз його перевірять документи, поки добереться він до кордону))
это к каждому африканцу нужно приставить по полицейскому? Имхо если человек едет хз куда срубить баблишка, это чувак рисковый и полицейские если он передумает его 100% не остановят.
Успіх написав:Ще в контракті можна прописати, що оплата буде приходити з затримкою в 1міс. чи взагалі, протягом року оплачується половина зарплатні, а після кінця терміну/контракту - виплачується все решту в повному обсязі!
ну вы ваще африканцев за лохов держите. Кто на такое подпишется? Только нищеброд в стадии отчаяния. Ехать в чужую страну рисковать жизнью на кабальных условиях. Много фантастики сам знаешь где (этажом выше).
Успіх написав:Можна ж ЗАРАЗ/НА МОМЕНТІ постаратись зекономити на ремонті доріг/барабанів)) на зарплатах депутатів/суддів/прокурорів і т.п. Просто нема бажання!(чи як там кажуть - "політичної волі") Але ЧОМУСЬ(?) вирішили зекономити на своєму народові/солдатах...
порядок расходов другой. Если у тебя долг 100млн, ты будешь экономить на кофе с шоколадкой? это точно поможет?
Успіх написав:Бо бачу всі щось про нього мовчите... - а він то ж не Арестович! На такій посаді НЕ можна так таляпати язиком, як тут на форумі!
если он скажет правду все окуеют и остатки экономики рухнет. Это лучше? Вся инфа на поверхности. Не надо ничё спрашивать у Буданова.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 04 сер, 2023 10:37, всього редагувалось 4 разів.