Более 231 тысячи человек, по данным Минобороны, приняты на службу по контракту в России в период с 1 января по 3 августа 2023 года. Об этом заявил замглавы Совбеза РФ Дмитрий Медведев на совещании по вопросам доукомплектования Вооруженных Сил.
Вибачайте, що пишу з робочого місця... - але, якщо я свою роботу виконую і маю можливість підглянути сюди - то чому не черканути пару слів?
prodigy написав:краще витратьте час на дітей, вони нічого не зрозуміють, але через роки-гарні моменти життя родини будуть спливати у спогадах
Та спілкуємось і так, і по відео. Але теж все має бути вміру - бо іноді, можна ще більше "розстроїтись"/засумувати... Буває, що і сльози на очі находять... - особливо, коли спілкуюсь з молодшим(4,5р) От його фрази: - Татооо, Таточкоооо! - А ти вже всіх там орків побив? - А коли приїдеш? - Приїжджай негайно!!! - А як вбити царя орків? - Приїжджай швидко, ми будемо бавитись(називає ігри) і нам буде весело І ще купу різних фраз видає... + обіймає телефон і дружина каже, що він хоче залізти через телефон до мене...
Тож, потрібно і сюди заходити, щоб не розслаблятись)) і розуміти, що мене не тільки люблять рідні, а ще й ненавидять якісь невідомі форумчани
Успіх написав:Вибачайте, що пишу з робочого місця... - але, якщо я свою роботу виконую і маю можливість підглянути сюди - то чому не черканути пару слів?
никого не должно интересовать откуда ты пишешь, хоть из постели любовницы.
ЛАД написав:Путин пытался у нас разыграть примерно такое же ("защита Донбасса" или "защита русскоязычных"). Не вышло.
всмысле не вышло? ордло не были оккупированы? или вы про 2022 год?
в 2014 как раз вышло, мне все мои русские друзья тогда рассказывали как они "защищают донбасс" от бандеровцев. То есть зашло - поверили. В 2022 концепцию сменили, выбрали неудачную "денацификацию", в которую даже на рф мало кто поверил. В итоге они уже воюют с нато.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 04 сер, 2023 08:01, всього редагувалось 4 разів.
Denik Нажаль, грошей на все ще є із запасом, а в москалів при владі досить грамотні економісти, які починають завчасно економити. Я сам ще недавно вважав економічну перемогу найймовірнішою, але для цього треба було щоб вони економити почали після виборів
Denik написав:Ви не бачите головного за сьогодні. Курс долара до рубля сьогодні пробив вже 95. Не вистачить грошей у хуйла до його "виборів" воювати в такому темпі .
Не меліть дурниць. Там в липні продано більше нових автівок, ніж у нас буде продано за рік. Рубль просто девальвує, менше почнуть купувати нових автівок. Але кількість мобіків і ВПК від цього не зменшиться.
Скільки? Для підтримання авторинку ім потрібно продавати близько 200 тис. авто на місяць.
Denik написав:Ви не бачите головного за сьогодні. Курс долара до рубля сьогодні пробив вже 95. Не вистачить грошей у хуйла до його "виборів" воювати в такому темпі .
Не меліть дурниць. Там в липні продано більше нових автівок, ніж у нас буде продано за рік. Рубль просто девальвує, менше почнуть купувати нових автівок. Але кількість мобіків і ВПК від цього не зменшиться.
Дюрі-бачі написав:Denik Нажаль, грошей на все ще є із запасом, а в москалів при владі досить грамотні економісти, які починають завчасно економити. Я сам ще недавно вважав економічну перемогу найймовірнішою, але для цього треба було щоб вони економити почали після виборів
Успіх написав:А циганчука з будь-якої бідної країни залучати виключно до війська!(на контракт)
к иностранцам нет возможности применить строгость закона, например если он дезертирует. Будем их по африкам искать? Это ж не колхоз, дело добровольное. Захотел он через месяц домой, дальше что?
Я не знаю, чому тема про контрактну армію пішла трохи не в то русло)) Я ж, наче, чітко все написав? Підписуєш контракт, де чітко визначені обов'язки і покарання за невиконання наказу!(будь ти англійцем, чи з племені тумба-юмба) Як і чітко визначена зарплатня і термін перебування (мінімум рік) Не знаю, чому тут приплели 500баксів?(ну куди ж без будівельника ) Якщо для професіоналів арти зарплатня була б ~ 2700$, а для профі піхоти/ССО ~ 5400$! А для тилових робіт, то і наші з сіл би пішли, знаючи, що будуть виключно в глибокому тилу із зарплатнею ~800$(а хочете 1600$ - ласкаво просимо за 20-30км від лінії фронту) - але все чітко по контракту , який ти обрав і уважно прочитав/вивчив перед підписанням!
Я ж все чітко розписав і ще казав, що цифри можуть бути інші(але НЕ зменшувати їх) >>>>>
Успіх написав:На мою думку має бути контрактна армія! Кількість якої має бути розрахована з урахуванням кількості населення і загальної площі країни(в мирний час) Наприклад, розрахували, що в Україні має бути 300К(цифри умовні) військових - з яких 100К - професіонали і 200К типу рови копати/кабани носити/картоплю чистити)) А у разі війни - можна залучати на контракт солдат(а не тільки зброю/техніку/боєприпаси) з будь-якої країни! Тобто треба ще добрати 200К професіоналів і 300К звичайних? - даємо запрос по всіх країнах)) і оплачуємо, наприклад(тут цифри можуть бути інші) - 30Кгрн - звичайним - 60Кгрн - тим, що трохи щось вміють і знаходяться на відстані від лінії фронту, де вже частенько прилітає - 100К - професіонали в арті! - 200К - професіонали в піхоті/ССО!
Бо чому можна 100500 зброї/техніки/боєприпасів і т.п. залучати з інших країн, а людей, які хочуть(це їхня стихія) воювати/або заробити грошенят - не можемо? Чому якийсь умовний "циганчук"(підставте тут якогось чоловіка з будь-якої бідної країни) - не захоче піти заробити грошенят, або відвести душу у "своєму покликані/своїй стихії/у своїй улюбленій справі"???
Звичайно, що тоді можна запроваджувати і різні жорстокіші способи "все для війни")) - типу "збирати гроші/фінансову вигоду" з населення... будь то заморозити депозити Успіха, обкласти військовим-додатковим податком смарт-квартиру Успіха і підвали Флая... ну і далі по списку всіх форумчан ))) Змусити сплачувати податок "на війну" чоловіків, які за кордоном - заморозивши все їхнє рухоме/нерухоме майно в Україні і з умовою "все продати з молотка", якщо будуть ухилятися від податку, або не повернуться в Україну))
Але загальна суть в тому - що умовний Флай, чи чоловік Флер - мали б 100500ту гарантію, що їх би примусово ніхто б не виловлював до війська))
Так як військо/армія - виключно за контрактом!
Жорстоко? Можливо... - але, справедливо!
Тож - все це і зараз можна впроваджувати... Поступово. Набираючи на контракт нові бригади, а "старі" бригади поступово розформовуючи...
Але - кому це потрібно? Простіше ж загнаних коней(в стійло?) ганяти батогом по колу/змушувати крутити "жорна війни"...
Щось мені згадалась назва старого фільму - "Загнаних коней пристрілюють, чи не так?"
Успіх написав:Якщо для професіоналів арти зарплатня була б ~ 2700$, а для профі піхоти/ССО ~ 5400$!
за 2700-5400 и без иностранцев перед военкоматами были бы очереди! Я давно (еще в 2022) нарисовал формулу, либо платим достойно 200тыс армии (тыловое обеспечение не считаем), либо кормим в тюрьмах 200-500 тыс уклонистов (хз сколько их, такой статистики нет). Ни на то ни на другое денег нет.
Проблема В ДЕНЬГАХ. И другую формулу я тоже вывел, с которой тут пытались спорить, в 21м веке "война" это война экономик и технологий. Мясо (извините) без вооружения ничего не решает. Нужна техника, броня, авиация, арта, дроны, спутники. Всё это стоит денег и очень не малых. Которых нет ни у нас ни на рф. Так что даже найми 200тыс африканцев, погоды они не сделают. Результат войны напрямую зависит от Западной помощи.
Підписуєш контракт, де чітко визначені обов'язки і покарання за невиконання наказу!(будь ти англійцем, чи з племені тумба-юмба)
реши кейс, дезертировал наёмник в свою Африку, как к нему применить наказание? Послать в Африку группу захвата? Сколько это стоит? Местные законы захват не разрешат и с точки зрения международного права этот наемник никаких преступлений не совершал. Поработал неделю, передумал и вернулся.
в условиях войны права и свободы трактуются иначе. Это в Украине дезертир - преступник. А за её пределами нет. Не может весь мир подстроиться под наши проблемы и реалии.
Успіх написав:Простіше ж загнаних коней(в стійло?) ганяти батогом по колу/змушувати крутити "жорна війни"...
не столько проще сколько дешевле. Стараются экономить. Одеяла на всех нехватает.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 04 сер, 2023 08:47, всього редагувалось 7 разів.