|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 19 сер, 2023 10:22
По всій москві встановлюють на дахах будинків каркасні конструкції, на які встановлять всечастотні станції глушіння з метою дезорієнтації дронів та/або глушіння всіх видів звязку та інтернету. Москалі називають це захисним куполом, але є нюанс. Такі станції дають шкідливе випромінювання, що викликає у людей напади агресії та суїцидальні дії. Простіше кажучи, гірше сотових вишок разів у 200. Висновок: дезорієнтовані дрони будуть падати та вибухати там, "куди Бог послав", а москалі - стресувати й божеволіти не лише від прильотів, а ще + від агресії та суїцидів навколо. ПС. Українські дрони SkyKnight2 можуть піднімати по 2,5 кг, тихо і швидко літати та долетять до своєї цілі, навіть якщо звязок з оператором буде втрачено. 
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 19 сер, 2023 10:54
fler написав:По всій москві встановлюють на дахах будинків каркасні конструкції, на які встановлять всечастотні станції глушіння з метою дезорієнтації дронів та/або глушіння всіх видів звязку та інтернету. Москалі називають це захисним куполом, але є нюанс. Такі станції дають шкідливе випромінювання, що викликає у людей напади агресії та суїцидальні дії. Простіше кажучи, гірше сотових вишок разів у 200. Висновок: дезорієнтовані дрони будуть падати та вибухати там, "куди Бог послав", а москалі - стресувати й божеволіти не лише від прильотів, а ще + від агресії та суїцидів навколо.
Не варто тішитись. Памятаю, як тут над шахедами потішались у минулому році. Це хороше рішення для захисту центрів великих міст. Очевидно, що пристрої працюватимуть короткочасно, лише під час масованих атак, бо інакше накриється зв'язок.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 19 сер, 2023 11:16
fler написав:По всій москві встановлюють на дахах будинків каркасні конструкції, на які встановлять всечастотні станції глушіння з метою дезорієнтації дронів та/або глушіння всіх видів звязку та інтернету. Москалі називають це захисним куполом, але є нюанс. Такі станції дають шкідливе випромінювання, що викликає у людей напади агресії та суїцидальні дії. Простіше кажучи, гірше сотових вишок разів у 200. Висновок: дезорієнтовані дрони будуть падати та вибухати там, "куди Бог послав", а москалі - стресувати й божеволіти не лише від прильотів, а ще + від агресії та суїцидів навколо. ПС. Українські дрони SkyKnight2 можуть піднімати по 2,5 кг, тихо і швидко літати та долетять до своєї цілі, навіть якщо звязок з оператором буде втрачено. 
Ніхто там не божеволіє. Им вообще это всё поприколу. У них ни воздушных тревог, ни стресса И вообще интересно. Сейчас нет угрозы национальной безопасности Украины, Слава богу. Страна защитилась уже весной. Осталась проблема оккупированных территорий. И сегодня идёт наступление, штурм. Данные территории орки записали в конституцию. Получается для них идёт наступление на их территории, но ни запрет на выезд ни особых мероприятий они не вводят. Как это понимать? Я всегда считал, что наша власть больше боится электорат. Получается, что наоборот, они берегут комфорт народа, типа боятся напрягать?
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 19 сер, 2023 11:24, всього редагувалось 3 разів.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 19 сер, 2023 11:21
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 19 сер, 2023 11:29
beee написав:Я всегда считал, что наша власть больше боится электорат. Получается, что наоборот, они берегут комфорт народа, типа боятся напрягать?
любая власть боится бунтов, здесь разницы с рф или сша нет.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 19 сер, 2023 11:38
fler написав:Українські дрони SkyKnight2 можуть піднімати по 2,5 кг, тихо і швидко літати та долетять до своєї цілі, навіть якщо звязок з оператором буде втрачено.
Цікаво, яка вартість і дальність (схоже на зібраний з китайських комплектуючих квадрокоптер)?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 19 сер, 2023 12:40
budivelnik написав:Поясніть мені Чого закарпатці такі зашугані...Адже по закарпаттю за весь час війни ракета/дрон не прилітала, найближче ракета била в тунель ЖД
Давайте не будем узагальнювати. 128 ОГШБр думаю показала, що не шугані. Дюрі-бачі написав:не зашугані, просто ближчі до європейських цінностей. На форумах на мене досі криво дивляться, коли я пишу, що я буду краще святкувати Різдво в один день з москалями, ніж з мадярами.
Біда в тому, що таки закарпатці далі до європейських цінностей. Пів Закарпаття проголосує за кого балога скаже, а друга половина за кіло гречки.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 19 сер, 2023 12:52
Донати і збори на ЗСУ - це добре і потрібно, та це лише доповнення до основи, яке може тимчасово закрити прогалини у роботі міноборони, як от з "весільними" дронами ще донедавна. Але поки волонтерські фонди напружуються по повній - на порядки більші ресурси розкрадаються з основи. Розумію, про це потрібно мовчати, бо ж неначасі.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 19 сер, 2023 13:10
Сьогодні в 10-00 у результаті атаки бпла коптерного типу на військовому аеродромі Сольці Новгородськоїобл. палають два літаки.
ПС. За Чернігів отримають пізніше та сильніше, падлюки.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
|