budivelnik написав:Це хоч зрозуміло? Крім людей - воюють гроші у вигляді технологій/зброї/знань...
я одне не розумію, для чого ви мені почали це все писати)) до чого тут ракети і цивільні? чи ви ствержуєте що вони ракетами/дронами полюють не за електростанціями/аеродромами а за самотніми бабулями в селі
Таким чином , для педераційників смерть українця від дрона/ракети коштує від 1 млн доларів...
набагато більше смертей від мін, снарядів та патронів
budivelnik написав:З тих що долетіли не всі вбивають...якщо ракета в середньому одного , то десять долетівших нехай також в середньому одного громадянина України
А тепер уявіть іншу ситуацію: 100 дронів повністю покладе енергосистему, а на вулиці -20 і від морозу загине 100 тис. людей.
budivelnik написав:З тих що долетіли не всі вбивають...якщо ракета в середньому одного , то десять долетівших нехай також в середньому одного громадянина України
А тепер уявіть іншу ситуацію: 100 дронів повністю покладе енергосистему, а на вулиці -20 і від морозу загине 100 тис. людей.
1 Вже пройшло 500+ днів війни Скільки було випущено дронів? Ракет близько 3000...дронів нехай 10 000 Чи лягла енергосистема? 2 Нагадайте мені коли останній раз в Україні було мінус 20 довше ніж пару днів 3 Навіть минулого року, я став автономним на 10 день дроно-ракетних атак по енергоструктурі...Тобто мені достатньо було щоб була електрика 5 годин на добу- щоб в мене ні на роботі, ні дома не було перебоїв з енергією 4 При цьому мені жодного разу не потрібно було заводити бензогенератор ( який до речі в мене має адптацію під метан(природний газ)
І останнє Поясніть мені Чого закарпатці такі зашугані...Адже по закарпаттю за весь час війни ракета/дрон не прилітала, найближче ракета била в тунель ЖД
budivelnik написав:Чого закарпатці такі зашугані...Адже по закарпаттю за весь час війни ракета/дрон не прилітала, найближче ракета била в тунель ЖД
не зашугані, просто ближчі до європейських цінностей. На форумах на мене досі криво дивляться, коли я пишу, що я буду краще святкувати Різдво в один день з москалями, ніж з мадярами.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в П'ят 18 сер, 2023 18:34, всього редагувалось 2 разів.
Боріться з демографічною кризою... При цьому - коли Україна боролась з ковідом і спасала додаткових 3 місяці життя в групі 60+...ми втратили 100 000 мінус немовлят... І нічого , ковід зник, москалів нищим... закарпатців-виховуємо і прививаємо їм що Україна це Держава посильніша орбанівської Угорщини...Так для довідки Мукачевська гірськоштурмова бригада - більша за всю угорську армію... Тому угорці можуть вішати вам, сербам, румунам - лапшу на вуха про велику Угорщину, чудово усвідомлюючи що вони маленьке захолустья в горах.
Помічено зі стамбульського бюро сьогодні вранці: флагман 6-го флоту США USS Mount Whitney прибуває в порт під час високої напруги в Чорному морі. ID судна від @YorukIsik
Letusrock написав:P.S. Ви теж із секти "ракети закінчаться в травні 2022" ?
Я наприклад з секти Якщо ракета вартістю в 1 млн в середньому вбиває 1 громадянина України - то в педераційників і ракети і гроші на ракети і гроші на підтримку штанів населення закінчаться швидше ніж в Україні ракети педераційників зменшать населення на 1 %
Будете заперечувати?
Минулої зими менше тисячі ракет зменшили наш ВВП на 10%. Можете порахувати ефективність. Добре, що суровікин під домашнім арештом, він був самим адекватним.