Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ко мне на днях плиточник приехал на варшавский. Типа такого персонаж. Ходит на все конференции, обучалки, знает все тех карты. Разложился на всю квартиру. И столы специальные и несколько станков для разного формата, лазерное оборудование разное. Кароч фанат блин
А есть другой - Гена. Гена всю жизнь работает с болкаркой без защиты, отвёртка и советские пассатижи. Всё. Завершает образ - шлепанцы. Итоговое качество одинаковое))
Не по теме. Силтек красавцы. В переди всех. Церезит нервно курит
antey1969 написав:Кстати, первые группы наших беженцев в Германии сдали В2 для профессии. Посмотрим теперь, как будут осваивать рынок труда.
напевне є статистика, скільки почало вчитися, скільки отримало А2, скільки В1, скільки В2? було б цікаво глянути.
я так розумію, далеко не всім дозволили вчити В2 за рахунок держави.
Не знаю, сколько наших учит сейчас язык, знаю точно, что очередь на интеграционные курсы стоит на год вперёд. Школы даже учителей-пенсионеров 70-80 летних задействовали по полной, и все равно учителей не хватает. Мне сложно сказать, сколько было допущено до В2. По статистике интеграционных групп, В1 через 9 месяцев обучения получают 20-30%, еще примерно 60% получают А2, остальные "участвовали". Кто не сдал на В1, имеет право пройти еще один повторный курс В1 бесплатно. После повторного сдают В1 порядка 80%. Тем, кто проходил повторно В1, дают направление на В2 с неохотой. После успешной сдачи В2 направляют на С1 учителей, медиков, студентов ВУЗов. Но пока из наших эти группы только формируются. Если не сдал экзамен на В2, дают возможность пройти его или весь курс повторно (зависит от того, сколько пунктов не хватило).
вже на В2 направляють лише тих, у кого відповідна освіта та досвід роботи - а так орбайтен
gonchik74 написав:Дуже завчасно говорити про повернення. Та, врешті-решт, ніхто нікого і не повертатиме. Закінчиться термін дії тичасового захисту і все. Хто не зміг прилаштуватись - повернеться.
Теж так вважаю. По Мико бачу, що все більше повертаються бізнес-леді, щоб не втратити свій бізнес або ринкову нішу. На днях приїхала ще одна, з Болгарії. Її чоловік як міг виконував її вказівки, підтримував роботу чотирьох магазинів. Двічі отримував повістки до воєнкомату, але якось "порішав". Тепер вона активно включилася у роботу, буквально "живе" в тих магазинах - переписує товар, міняє ціни тощо. У Болгарії вона була з двома синами, один - шкільного віку, інший на момент виїзду закінчив школу, а зараз студент у Дніпрі. Вони мешкали в якомусь готелі, безкоштовно, але дуже далеко від моря. Жінка працювала у штабі волонтерів. Останні два місяці просто відпочивала з синами на морі.
Shaman написав:ЛАД, лише 15 хвилин вивчення, але вже встигли так подати дані, що дійсно виникають сумніви - оце талант раніше я гадав, що ви щиро вірите в СРСР, але зараз майже впевнений, що ви свідомо маніпулюєте цифрами. щоб не було плутанини спиратимусь на ваші ж статті.
з приводу цитати - так є - пшениця та ячмінь лише досягли рівня УРСР в 2021 році. а що з кукурудзою де ви бачите деякі успіхи? що там ваш автор пише
Урожай кукурузы ожидается на рекордном уровне в 39 млн тонн, но Украина уже несколько лет собирает больше этой культуры, чем при УССР, уточняет Нивьевский.
а скільки ж збирали в 1990 чомусь не пише - а це 600 т тонн. так, деякий успіх - з менш 1 млн до 39 млн т.
а загалом в 1990 році зібрали 51 млн т зернових - так от, з 2015 року ми менше 60 млн не збирали. рекорд - 2021 рік - 84 млн т. плани на 2022 були під 100 млн т, але дещо сталося, тому 2022 рік - знову 50 млн.
тобто воююча країна зібрала врожай, як всі УРСР в 1990 році - що там про ефективність?
й так, з приводу пшениці - ми споживаємо всередині країни лише 20%, інше експорт. а ячмінь куди взагалі експортується знаєте? більшість саудитам, вони там своїх скакунів ним годують, можуть собі дозволити
що ще - олія. експортер №1 у світі - біля 50%.
всілякі рапси та сої - теж є, але це не настільки масшабно.
а ось по кількості свиней та ВРХ дійсно цікавинка - кількість поголів'я знизилася в рази. але диво - по наявністю м'яса ми можемо обирати - біла курятина, яловичина - кому що подобається. а от в 1990 році вибір був між синьою птицею та кістками. й м'яса можна було собі дозволити набагато менше за зп.
парадокс - навіть не можу пояснити - може ви ЛАД зможете? чи може причина в тому, що були приписки - чи це неможливо в СРСР? Узбекистан не дасть збрехати.
розвиток м'ясних та молочних підприємств вже визнали. що ще є? є хліборобна - все, що забажаєте пекуть. кондитерська - рафаело ще не робимо, але більшість кондитерки на рівні - але це ж Рошен, яка неприємність
виробництво алкоголю - від пива та вина до бренді та горілки.
давайте навпаки - назвіть хоч одну галузь харчовою промисловості, яка була краща в УРСР - бо я не можу жодної згадати.
достатньо? чи релігія не дозволяє визнати успіхи України? й забув важливе - це при непорівнянних рівнях субсидій між нами та Європою - але вони все одно не можуть конкурувати з Україною.
Цукрова точно. Лінь шукати дані по спиртовій. Гадаю вона також.
цукрова так впала. але причина - в економіці. навіть в Україні частину цукру виробляють з тростини. а в світі тим паче. й взагалі, цукру треба вживати менше - й така тенденція в розвинених країнах є.
так саме й по ВРХ - де буде дешевше яловичина - у нас, коли півроку треба тримати худобу в корівниках чи десь в Бразилії, де худоба весь рік на вільному випасі
Дочка, коли вчилася в уні в Німеччині для якогось предмета проводила опрос- весь курс проводив такі самі опроси. Результати всі студенти фіксували в своїх роботах(на кшталт, курсових/ дипломних), роботи здавались, перевірялись викладачами. Частково з цим опросом і я допомагала: сама його проходила і співробітників на роботі напрягла. Дехто на роботі відмовився, бо боявся, що покаже низький інтелект. Такі опроси могли запросто проводити на мовних курсах, або ті ж джоб центри. Джоб центр кожному ( чи майже) надсилав, якщо не міг особисто поспілкуватися, анкету з 10 питань, в тому числі, там було питання про " залишитись в країні після закінчення прихистку і чим ви плануєте в Німеччині займатися, якщо залишитесь". Ця дані запросто могли передати "далі" і в т.ч. використати з якоюсь метою. Мені цей опрос прийшов від куратора на емейл.
gonchik74 написав:Дуже завчасно говорити про повернення. Умовний німець, що залишив батьківщину в 39-му, напевно, по різному відповів би на питання про повернення в 41-42 і в 45-му. Я вірю в нашу перемогу, але не вірю, в те, що повернусь в ту саму країну, якою вона була до війни. Та, врешті-решт, ніхто нікого і не повертатиме. Закінчиться термін дії тичасового захисту і все. Хто не зміг прилаштуватись - повернеться.
Теж постійно пишу, що ще рано говорити про кількість повернених і залишених, але ж тоді нічого буде обговорювати:)))
fler написав:Результати останнього опитування мережі «ОПОРА», проведеного в 7 країнах: США, Великій Британії, Ізраїлі, Іспанії, Німеччині, Чехії, Угорщині: майже дві третини українців за кордоном прагнуть повернутися додому. Більшість (67%) планують повертатися в Україну. З них 12% - найближчим часом, 20% хочуть ще почекати. 35% - після завершення війни. Не планують повертатися 18% респондентів: із них 17% хочуть залишитись у країні перебування, 1% — переїхати в іншу країну Водночас для респондентів від 18 до 35 років найвагомішим фактором є наявність роботи (45%), а для респондентів середнього (36–50) та старшого (51+) віку на першому місці стоїть безпека. Натомість рівень медицини, освіти чи соціальний статус, мають порівняно низький пріоритет для респондентів будь-якого віку.
Якщо дійсно 67% повернеться в Україну, то це буде дуже добре.
75% планують повертатись з тих, хто виїхав після 24.02.
Ко мне на днях плиточник приехал на варшавский. Типа такого персонаж. Ходит на все конференции, обучалки, знает все тех карты. Разложился на всю квартиру. И столы специальные и несколько станков для разного формата, лазерное оборудование разное. Кароч фанат блин
А есть другой - Гена. Гена всю жизнь работает с болкаркой без защиты, отвёртка и советские пассатижи. Всё. Завершает образ - шлепанцы. Итоговое качество одинаковое))
Не по теме. Силтек красавцы. В переди всех. Церезит нервно курит
Я, кстати, весь Веник Силтеком делал (хотя многого от него и не ожидал), только в клей немецкий пластификатор добавлял, Ну и грунты использовал немецкие, гидроизоляция Кодекс.