Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Sense Bank Мені консультантка в вашому банку сказала що доллар карту не обовязково відкривати. можна зняти з паспортом у касси з віртуального рахунку. це вірно? коміссії не буде?
також вона сказала що поповнення моб рахунку - не рахується як покупка. лише покупки в магазині/аптеці де напряму прикладаєш картку.
поправте що не так.
знаття готівки з білої карти можна без коміссії 20тис грн в місяць- це вірно?
дякую!
Востаннє редагувалось vladus17 в Сер 13 вер, 2023 16:11, всього редагувалось 1 раз.
Через Дію можна купити тільки гривневі й погашення відбувається на картку єПідтримка. Через Sense можна купити також і валютні -- повернення на картку, з якої покупали.
Solar_simfi написав:В Києві та інших містах присутності Yasno, можно провести в їх особистому кабінеті 10/25 оплат по 1 гривні за електрику і не треба ганьбитись в магазині, купуючи одну морквинку/картоплинку
чудовий лайфхак! уточню 10/25 це скільки? від 10 до 25? навіщо 25 якщо можна 10?
Solar_simfi написав:В Києві та інших містах присутності Yasno, можно провести в їх особистому кабінеті 10/25 оплат по 1 гривні за електрику і не треба ганьбитись в магазині, купуючи одну морквинку/картоплинку
чудовий лайфхак! уточню 10/25 це скільки? від 10 до 25? навіщо 25 якщо можна 10?
Мабуть усі ставили Додаток на телефон та реєструвалися - чи все йшло нормально? В мене вийшло що моєї адреси немає в іх базі. Я реєструюся дістанційно, бо найближче відділення - далеко ... Прийшла відповідь від оператора - що вона подасть заявку до IT та повернеться з відповіддю до 17/9 (включно). А до цього ще треба вислати скрін де видно, що адреса не знаходиться ...