Ви ж наче підтримували законні методи, чи я помиляюся?
Нічого не змінилось. Моє питання просте, я його повторюю: чому він помічає лише злочини і правопорушення «системи», але не бачить і ігнорує такі ж від громадян? Де оця нетерпимість: «хлопці, що ж ви за люди такі, пливете через Тису як Чапай , ховайтесь від повісток, не хочете ставати на облік ?» ну і т.д.
Шось Ви напевно занадто багато у відповіді авторство інших людей мені приписали...
Так нетерпимість не повинна ж переходити в злочин, чи не так?
Є порушення з боку "плавців через Тису", за це є ЗАКОННЕ покарання, і воно НЕ включає тортури, побиття і погрози вбивством. Якщо це покарання занадто м'яке, то це питання до законодавців, а не на вибір конкретної "людини" з поліції чи ТЦК, силовики ж це про ДОТРИМАННЯ законів, а не про їх ПОРУШЕННЯ. Це ж основа правової держави, за яку ми воюємо. І такі дії підривають віру і мотивацію щодо захисту держави. Це зашквар.
Порушення першим кордону, ніяк не пов'язано зі злочином і садизмом другого. Це РІЗНІ злочини, і РІЗНА відповідальність кожної ОКРЕМОЇ особи. Виправдання дій другого, тим що вчинив перший, це не про закон, а про анархію.
_Mykola_ , о богі… навіщо ці кепочевидні речі?? Я інакше як злочин оті дії ТЦК не називаю. Де ви побачили інше?? Я питаю, чому всі бачать лише ці злочини, і не бачать попередні?? Чому толерантні до тих злочинів та правопорушень, здійснених ухилянтами, а до цих нетерпимі?? І навіть не у вас це питав.
Розташовані в Карабаському районі "формування збройних сил Вірменії та незаконні вірменські збройні формування" складають зброю. Азербайджан зупинив проведення "антитерористичних заходів" у Нагірному Карабасі. Про це повідомило Міноборони країни у середу, 20 вересня.
Hotab Може бачать, тому що це занадто зашкварна і гіпертрофована дія, яка дико обурила суспільство і яку намагаються виправдати в стилі дітей, а це тому що він раніше...?
ІМХО. Якщо такі дії будуть толеруватися і виправдовуватися, то я, особисто, не хочу жити в такій країні, і різниці з москалями не бачу.
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Сер 20 вер, 2023 13:23, всього редагувалось 1 раз.
Bloomberg: Египет купит почти 500 тыс. тонн пшеницы из Франции и Болгарии после того, как Москва заблокировала поставки российского зерна. По словам собеседников, Россию не устроила цена. В начале сентября министр снабжения Али Эль-Мосильхи Египта заявил, что страна договорилась о закупке 480 тыс. тонн российской пшеницы. Эта сделка была заключена по цене 270 долларов за тонну с учетом фрахта, что ниже неофициального ценового минимума, который в то время пытались установить российские официальные лица. Несколько дней спустя Египет заявил, что компания Solaris, торгующая зерном, получит право поставлять зерно любого происхождения. Российские зерновые порты переполнены после двух подряд рекордных урожаев.
Якщо такі дії будуть толеруватися і виправдовуватися
А де і ким вони толерується? Там трохи БобЮа різкуватий, готовий стріляти в ухилянтів, але у нього своє наболіле. А так то нема толерантності. Зате є прекрасна толерантність до пловців через Тису, до «дєло потірялось», до липової інвалідності, до «хай краще виборці опзж (слуг народу, не важливо) , хай якась окрема багатотисячна соціальна група (прокурори, поліцейські, депутати селищних і райрад, тощо) а потім може і зєбра вже (ні!, не буде там ніколи Зєбра, поки рахунки не заблокують) ) .. Тут всіх все влаштовує, нема порушень.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 20 вер, 2023 13:37, всього редагувалось 1 раз.
💥 Невідомі диверсанти підірвали два літаки та гелікоптер у підмосковʼї 🛫 На аеродромі чкаловський група слідчого комітету рф розслідує диверсію, внаслідок якої 18 вересня 2023 року було суттєво пошкоджено два літаки та один гелікоптер. Подія викликала неабияку істерику у вищих військових коридорах — на аеродромі базуються урядові літаки, так звані «літаки судного дня» та спеціальні літаки (літаки-розвідники). 👥 Невідомими особами на аеродромі, який ретельно охороняється, було закладено вибухівку та підірвано літаки АН-148 та ІЛ-20 (обидва відносяться до 354 авіаполку спеціального призначення), а також вертоліт МІ-28Н, який до цього активно залучався до збиття ударних дронів над Московською областю. ☝️ Пошкодження літаків не дозволять розраховувати на їх швидке відновлення. У гелікоптера вибухом пошкоджено хвостову частину. Ще один АН-148, який перебував поруч з іншими на стоянці, отримав незначні ушкодження. 😶 Каральними органами рф проводяться заходи з пошуку диверсантів та обмеження поширення в місцевих ЗМІ інформації про подію.