Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
lel Я з ними вів розмови вже з 9,09. Їх відповідь була ми не бачимо вашої реєстрації в акції. хоч я їм надав всі скріни. Вчора подзвонили, назвали суму кешбеку , сказали що все виплатять, хоч я ніяких змін у відображені в приват 24 не бачу.
WallNutPen написав:Amethyst нет. Я вчера тестил. Дали только 3% от привата и то что по умолчанию ОККО персонально по фишке наливает (у меня 4грн/л)
Де було видно що дали?
Фишку - в фишке, кешбек - в разделе кешбек старого веб-п24 + если в мобайле п24 тапнуть на карту в открывшейся выписке под суммой оплаты будет желтый кружочек с буквой "с" и суммой - это и есть сумма кэшбека грязными. Ну и если тапнуть на эту операцию то в открывшемся окне под суммой оплаты будет надпись "за цю операцию ви отримали кешбек" и указана та же сумма что возле желтого кружочка
Колеги, раніше була можливість переказів без комісії на Конкорд, який тепер ліквідується, ще колись - на А-банк. Чи є зараз така можливість переказів без комісії в інший банк?
Visky написав:Колеги, раніше була можливість переказів без комісії на Конкорд, який тепер ліквідується, ще колись - на А-банк. Чи є зараз така можливість переказів без комісії в інший банк?
WallNutPen написав:Amethyst нет. Я вчера тестил. Дали только 3% от привата и то что по умолчанию ОККО персонально по фишке наливает (у меня 4грн/л)
Де було видно що дали?
Фишку - в фишке, кешбек - в разделе кешбек старого веб-п24 + если в мобайле п24 тапнуть на карту в открывшейся выписке под суммой оплаты будет желтый кружочек с буквой "с" и суммой - это и есть сумма кэшбека грязными. Ну и если тапнуть на эту операцию то в открывшемся окне под суммой оплаты будет надпись "за цю операцию ви отримали кешбек" и указана та же сумма что возле желтого кружочка
В тому і проблема, що майбутній кешбек ніде не видно. Ні за Окко ні за Дім і будівництво. Зараз МСС 4900 входить по новим умовам в Дім і будівництво, але теж не нараховано. Спробую інший акк. Або буду платити комуналь іншим, перевіреним банком. За Окко видеру, не в перше, а от комуналь, не так однозначно.