Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Схоже, що шось-десь не активувалося В мене після першого не нарахованого КБ за ОККО місяць тому і заявці в Чаті далі все стало чікі-пікі, в т.ч. і по Дім і будівництво -- всі КБ зразу відображаються в П24.
Схоже, що шось-десь не активувалося В мене після першого не нарахованого КБ за ОККО місяць тому і заявці в Чаті далі все стало чікі-пікі, в т.ч. і по Дім і будівництво -- всі КБ зразу відображаються в П24.
Visky написав:Колеги, раніше була можливість переказів без комісії на Конкорд, який тепер ліквідується, ще колись - на А-банк. Чи є зараз така можливість переказів без комісії в інший банк?
Юнекс
Дуже дякую! Це все, лише Юнекс? Здається, там дистанційно можна карту відкрити навіть новому клієнту. Яку, щоб далі без коміса пересилати?
Ferlakur написав:Оплата комуналки в Приват24 прокатує як Дім і будівництво?
Думаю, що ні. Оплата тестова через пройшла без кешбеку. Не забуваєм про ліміти: Платежі за кредитні кошти: до 10 000 грн на календарний місяць – без додаткової комісії за наявності договору з отримувачем (враховуються всі платежі за комунальні послуги: карткою та готівкою);
Visky написав:Колеги, раніше була можливість переказів без комісії на Конкорд, який тепер ліквідується, ще колись - на А-банк. Чи є зараз така можливість переказів без комісії в інший банк?
Юнекс
Дуже дякую! Це все, лише Юнекс? Здається, там дистанційно можна карту відкрити навіть новому клієнту. Яку, щоб далі без коміса пересилати?
там лише одна, не помилитесь
КБ не забудьте підключити (він через веб сайт підключається самостійно)