Bobua написав:От наразі я відчуваю, що платив податків за рік більше аніж 3/4, чи 2/3 працівників (20млн?) То де ті кляті 13-15млн слабоподаткових ухилянтів, і чому вони й досі нас не замінять у війську? І разом з тим, відчуваю з цін на нерухомість і засилля авто на вулицях, що існуть мільйони людей з активами більшими за мої. Або -- і значно більшими. Де їхній вклад у війну? Як вони платять за захист своїх активів (крім хабарів у тцк, влк, „шляхах”, і на митницях... -- але ж то лише за безпеку своєї тушки).
1 Всього платять податки 10-12 млн працівників 2 Пенсіонерів 13 млн - вони ні не платять ні не можуть воювати 3 З тих 10-12 млн платників - всього 7 млн чоловіки , з яких - 1 млн дає 30% від абсолютних надходжень - 2 млн дають ще 30% - 4 млн дають 40% Таким чином , розглядати на заміну ( якщо крізь призму економіки ) можна тільки останню групу Як бачите ваших фантазійних 12-20 млн - перетворились всього в 4 млн 4 Якщо Ви не погодитесь розглядати досягнення людей до війни - то чому Ви вважаєте що ті хто РЕАЛЬНО працював на Державу в рази краще від Вас останніх 30 років - погодяться з вашою трактовкою справедливого обміну місцями Ви ж не в стані скомпенсувати наприклад мені тих 30 років( нехай навіть з якимось понижуючим коефіцієнтом) в які я платив в рази більше від Вас?
Тому враховуючи що порівнювати треба тільки порівнювальне- то порівнюємо гроші.. Ви 19 місяців платите по 30000 грн в місяць = 570000 грн податків+? в мирний час Долярчик 10 років платив 2000 грн/місяць+15 місяців по 20000=540000 грн податків Я за останні 5 років заплатив більше 1 млн...
Ми можемо сказати що нашу діяльність оплачували сумами які вважались нашими контрагентами доцільними.. То виходить що людина яка за 5 років сплатила 1 млн і при цьому навіть не будучи на фронті для оточуючих( Держава/Громадяни) ціниться в 2 рази більше ніж воюючий 1,5 року долярчик?
Hotab написав:ЛАД , сказати, що ви в статтях знаходите і подаєте «все пропало, не зроблять». З якою метою така подача? І не треба розказувати «йдіть читайте всю статтю». Один не полінився і витяг вашу «зраду» наверх. Але ж більшість сприйме як подали ви. Яка мета? «Цель заброски ?»
"Не читал, но осуждаю"? Вот из моей цитаты:
«Существует риск того, что мы не достигнем поставленной цели, но в долгосрочной перспективе, я думаю, шаги будут сделаны в правильном направлении», - сказал г-н Салм. Он сказал, что постановка цели в один миллион «была амбициозной, но достижимой» и необходима для того, чтобы подтолкнуть государства Европейского Союза и оружейную промышленность к наращиванию производства
Где Вы увидели: «все пропало, не зроблять»?
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 24 вер, 2023 15:09, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Тому коли долярчики питають чому я сьогодні не на фронті- в мене до них зустрічне питання чому вони в 2014-2022 платили в 15 разів менше податків ніж я? Взагалі найкраще це створення віртуального рахунку для всіх громадян України від народження в який вносити як витрати Держави на ті чи інші товари/послуги для цього громадянина- так і розмір сплачених податків.. А по балансу між цими рахунками - розраховувати коефіцієн його голосу.
Якщо оцінювати тільки податки, то вийде, що найкорисніші для держави топи держкомпаній типу нафтогазу, судді, прокурори і т.д.
Як завжди дявол криється в деталях Кожна система має якийсь рівень правильності... Тому навіть якщо 1000 Топів Держпідприємств+1000 найбагатших+10 000 прокурорів+5000 суддів - при використанні правила виглядають неадекватно переоціненими - то все одно їх переоцінка буде нівельованою 99,99% населення яке не потрапляє в цю категорію
Ой+ написав: Якщо оцінювати скільки на них витратили коштів і скільки отримали як в торентах, то навпаки, всі бюджетники получаться вкрай збитковими.
Так може у нас забагато бюджетників? Може після того як вони будуть мати менший відсоток голосів у співвідношенні до їх кількості - їх кількість буде зменшуватись завдяки Законам які будуть враховувати інтереси всього населення а не тьльки групки в 5%
Ой+ написав: Ну але наразі в нас просто не має обліку всіх наявних людей і з деклараціями пробуксовка, а тим більше так в деталях вирахувати коефіцієнти видається сумнівним, навіть на рівні бажання це втілити зацікавленість навряд чи буде.
Ще раз Навіщо нам точність 99,99% Наприклад в туалеті в Англії частенько можна побачити напис Вхід - вільний Для джентельменів і леді - 1 шилінг Може саме бажання виглядати джентельменом/леді - буде спонукати більше платити Адже таким чином краще буде реалізоване правило Той хто краще виконує свій обовязок - в того більше прав.
От наразі я відчуваю, що платив податків за рік більше аніж 3/4, чи 2/3 працівників (20млн?)
У вас якийсь бізнес є в мирному житті, чи про які податки за останній рік ви говорите?
І ще одне питання: ви зараз (недайбог) поранені, чи у відпустці? Бо навіть артилерист долярчик не був настільки prolific writer.
Ні. То ми з Будівельником копаємо вглиб десятиліть... Увесь-увесь вклад людей в Україну досліджуємо. Я от орієнтуюсь на “індивідуальний коеф.зарплати”. Ще до військ.зарплат він у мене був більшим двійки. А навіть на одиниці людина платить більше податків, аніж понад половина працівників країни. Напр., аби середня зарп. була 10.5, треба трьох по 7 і лише одного на 21... Середній, з 10.5 -- явно у набагато меншій половині буде...
Щодо врайтингу -- то я й 20тис знаків з пробілами можу за день... Але не буду. Бо плакатимете. Тому це я ще на мінімілках. У військ.частині, але нам таки ж дають час присісти й стерти піт зі згорьованих неволею лиць.. Правда не всім допомагає, я тут писав про обличчя солдатів на днях, що не все з ними добре...
Крім того, у мене цифр.детокс. Жорстко обмежений трафік, і я перейшов у текстовий режим. Корисна річ, бо відчуваю, що відосики вкінець виносять людям мозок... Таке пишуть, що в голову не вкладається.
_Mykola_ написав:
Bobua написав:А коли кажу, що копайте укріплення на зручному Дніпрі, на правому березі, бо ж гра на сюрних правилах не зможе тривати довго -- то чомусь хихочуть. Дивні якісь. І „дєнюх нє імєють”, і чомусь аж отакі сміхотуни. ..... Ще цікаво про страхування було у циклі анкап-статей під назвою „Страхова компанія „Сонечко” проти московського царства”. Суспільство без держави і без податків. Але із всюдисущими страховими компаніями, які й регулюють життя. І от вони би і воювали(?) аби не виникло потреби платити страхові компенсації. Чи когось наймали? (укр.народ пищить від радості). Чи може тягнули би на війну всіх, хто не сплачує належні страх.внески? (укр.народ різко припинив пищати і поховався в щілинах...) Завіса.
Цікаво, як трактує кримінальний кодекс неодноразові заклики до зміни територіальної цілісності України через повну здачу лівобережної України, а також заклики до зміни влади шляхом збройного перевороту від військовослужбовця збройних сил? А також неодноразові заклики до дій, які призведуть до протестів проти влади та розвалу країни?
Чи дійсно не розумієш, що твої заклики і пропозиції, якщо навіть четвертина чи половина була б впроваджена в життя, ставить нашу країну на межу, навіть за межу розвалу і повне перетворення у Північну Корею зі всіма наслідками.
Завіса.
Справді. Цікаво. Питання потребує ретельнішого дослідження.
Спочатку треба знайти ті заклики. Потім кудись, комусь їх здати. Далі чекати результату.
От я теж би хотів аби кримінал.кодекс висловився про створення в тилах культу “пожаліймо ухилянтиків”, і “ніяких обмежень вільнолюдям у цькуванні ТЦК”, і “...та нема у ТЦК взагалі ніде й ніяких прав...”
А до того -- нам (військам) доводиться думати де ми змогли би надійно закріпитись (Дніпро!) якщо московія суттєво мобілізується, а укр.народ дедалі сильніше чхати хотітиме на втому ЗСУ... А також думати як би простими, доступними реал.фін.числами показати людям, що їхнє наполегливе ухилення від життя держави -- руйнує її.
Анкапи (чи їхні статті) реал. існували ще років 10тому. Щось змінилось відтоді? Їх заборонили? Навіть переказувати для ілюстрації ідеї регулювання за допомогою страхових компаній?
flyman написав:
_Mykola_ написав:Цікаво, А також Завіса.
і вони ж чекають на ротацію, щоб потім качати права і закочувати лимонки у ВР, погрожуючи не тільки "повернути дуло" а і "якщо ЄС не дасть достатньо зброї, то підем самі за нею до ЄСа разом з комбатантами"
Та ні. Демобілізації. Аби нарешті побути вдома... А ото все -- якісь нездорові фантазії. ЄС? І знову ні. Зовсім щось нездорове. Це ж тили постійно щось там вимагають у ЄС. І не лише в ЄС, а і в ЗСУ! А от це вже взагалі паскудство. Не подобається щось у діях ЗСУ -- мобілізувались, прийшли, прогнали всіх додому, позаймали всі місця, і робіть все правильно, вшитко як має бути. Чекаємо з нетерпінням.
konstantin kirovograd написав:antey1969 Он ещё год назад говорил что его ютюб канал приносит ему 30 штук баксов в месяц,это 40 000 грн в день.За эти деньги гнать можно всё что хочешь лишь бы просмотры были .Короче монитизация просмотров и лайки погубят этот мир
Достаточно посмотреть на заголовки: каждый день умирает путин, каждый день прорыв или наоборот зрада. Каждый день интервью воюющих фронтовиков. Опомнитесь. Перестаньте делать просмотры всем эти блогерам и каналам. Для них война - чистые бабки. Трепло это Жданов. По работе его помню, щас сплетником пристроился
Bobua написав:Ні. То ми з Будівельником копаємо вглиб десятиліть...
Жду когда же Вы с Будивельником таки посмотрите на западную модель дифференцированного налогообложения и контроля доходы/расходы. На каком столетии остановились? )
"У Польщі підготували транзитні коридори, завдяки яким українське зерно може проходити через Польщу та експортуватися куди потрібно. Ми намагаємося допомогти Україні й тим державам, які потребують цієї допомоги", – сказав він.
Bobua написав:Ні. То ми з Будівельником копаємо вглиб десятиліть...
Жду когда же Вы с Будивельником таки посмотрите на западную модель дифференцированного налогообложения и контроля доходы/расходы. На каком столетии остановились? )
Нє читала- но осуждаю ??? 1 Ми не обговорюємо зміну систем оподаткування 2 Ми обговорюємо варіанти врахування всього що зробила Людина для Держави( це і оподаткуванні і служба в ЗСУ) - для того, щоб тим хто більше зробив - надати більше прав в прийнятті рішень по законодавству і так далі.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 24 вер, 2023 17:26, всього редагувалось 1 раз.