Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 51435144514551465147 ... 14508>
Повідомлення Додано: Нед 24 вер, 2023 14:57

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Bobua написав:От наразі я відчуваю, що платив податків за рік більше аніж 3/4, чи 2/3 працівників (20млн?) То де ті кляті 13-15млн слабоподаткових ухилянтів, і чому вони й досі нас не замінять у війську?
І разом з тим, відчуваю з цін на нерухомість і засилля авто на вулицях, що існуть мільйони людей з активами більшими за мої. Або -- і значно більшими. Де їхній вклад у війну? Як вони платять за захист своїх активів (крім хабарів у тцк, влк, „шляхах”, і на митницях... -- але ж то лише за безпеку своєї тушки).
1 Всього платять податки 10-12 млн працівників
2 Пенсіонерів 13 млн - вони ні не платять ні не можуть воювати
3 З тих 10-12 млн платників - всього 7 млн чоловіки , з яких
- 1 млн дає 30% від абсолютних надходжень
- 2 млн дають ще 30%
- 4 млн дають 40%
Таким чином , розглядати на заміну ( якщо крізь призму економіки ) можна тільки останню групу
Як бачите ваших фантазійних 12-20 млн - перетворились всього в 4 млн
4 Якщо Ви не погодитесь розглядати досягнення людей до війни - то чому Ви вважаєте що ті хто РЕАЛЬНО працював на Державу в рази краще від Вас останніх 30 років - погодяться з вашою трактовкою справедливого обміну місцями
Ви ж не в стані скомпенсувати наприклад мені тих 30 років( нехай навіть з якимось понижуючим коефіцієнтом) в які я платив в рази більше від Вас?

Тому враховуючи що порівнювати треба тільки порівнювальне- то порівнюємо гроші..
Ви 19 місяців платите по 30000 грн в місяць = 570000 грн податків+? в мирний час
Долярчик 10 років платив 2000 грн/місяць+15 місяців по 20000=540000 грн податків
Я за останні 5 років заплатив більше 1 млн...

Ми можемо сказати що нашу діяльність оплачували сумами які вважались нашими контрагентами доцільними..
То виходить що людина яка за 5 років сплатила 1 млн і при цьому навіть не будучи на фронті для оточуючих( Держава/Громадяни) ціниться в 2 рази більше ніж воюючий 1,5 року долярчик?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 24 вер, 2023 15:01

Hotab написав:ЛАД , сказати, що ви в статтях знаходите і подаєте «все пропало, не зроблять».
З якою метою така подача? І не треба розказувати «йдіть читайте всю статтю». Один не полінився і витяг вашу «зраду» наверх. Але ж більшість сприйме як подали ви. Яка мета? «Цель заброски ?»

"Не читал, но осуждаю"?
Вот из моей цитаты:
«Существует риск того, что мы не достигнем поставленной цели, но в долгосрочной перспективе, я думаю, шаги будут сделаны в правильном направлении», - сказал г-н Салм. Он сказал, что постановка цели в один миллион «была амбициозной, но достижимой» и необходима для того, чтобы подтолкнуть государства Европейского Союза и оружейную промышленность к наращиванию производства

Где Вы увидели: «все пропало, не зроблять»?
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 24 вер, 2023 15:09, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 24 вер, 2023 15:07

Ой+ написав:
  budivelnik написав:Тому коли долярчики питають чому я сьогодні не на фронті- в мене до них зустрічне питання
чому вони в 2014-2022 платили в 15 разів менше податків ніж я?
Взагалі найкраще це створення віртуального рахунку для всіх громадян України від народження в який вносити як витрати Держави на ті чи інші товари/послуги для цього громадянина- так і розмір сплачених податків..
А по балансу між цими рахунками - розраховувати коефіцієн його голосу.
Якщо оцінювати тільки податки, то вийде, що найкорисніші для держави топи держкомпаній типу нафтогазу, судді, прокурори і т.д.
Як завжди дявол криється в деталях
Кожна система має якийсь рівень правильності...
Тому навіть якщо 1000 Топів Держпідприємств+1000 найбагатших+10 000 прокурорів+5000 суддів - при використанні правила виглядають неадекватно переоціненими - то все одно їх переоцінка буде нівельованою 99,99% населення яке не потрапляє в цю категорію
  Ой+ написав: Якщо оцінювати скільки на них витратили коштів і скільки отримали як в торентах, то навпаки, всі бюджетники получаться вкрай збитковими.
Так може у нас забагато бюджетників?
Може після того як вони будуть мати менший відсоток голосів у співвідношенні до їх кількості - їх кількість буде зменшуватись завдяки Законам які будуть враховувати інтереси всього населення а не тьльки групки в 5%
  Ой+ написав: Ну але наразі в нас просто не має обліку всіх наявних людей і з деклараціями пробуксовка, а тим більше так в деталях вирахувати коефіцієнти видається сумнівним, навіть на рівні бажання це втілити зацікавленість навряд чи буде.
Ще раз
Навіщо нам точність 99,99%
Наприклад в туалеті в Англії частенько можна побачити напис
Вхід - вільний
Для джентельменів і леді - 1 шилінг

Може саме бажання виглядати джентельменом/леді - буде спонукати більше платити
Адже таким чином краще буде реалізоване правило
Той хто краще виконує свій обовязок - в того більше прав.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 24 вер, 2023 15:41

Hotab написав:
Bobua ,

От наразі я відчуваю, що платив податків за рік більше аніж 3/4, чи 2/3 працівників (20млн?)

У вас якийсь бізнес є в мирному житті, чи про які податки за останній рік ви говорите?

І ще одне питання: ви зараз (недайбог) поранені, чи у відпустці? Бо навіть артилерист долярчик не був настільки prolific writer.

Ні. То ми з Будівельником копаємо вглиб десятиліть...
Увесь-увесь вклад людей в Україну досліджуємо.
Я от орієнтуюсь на “індивідуальний коеф.зарплати”. Ще до військ.зарплат він у мене був більшим двійки. А навіть на одиниці людина платить більше податків, аніж понад половина працівників країни. Напр., аби середня зарп. була 10.5, треба трьох по 7 і лише одного на 21... Середній, з 10.5 -- явно у набагато меншій половині буде...

Щодо врайтингу -- то я й 20тис знаків з пробілами можу за день...
Але не буду. Бо плакатимете.
Тому це я ще на мінімілках.
У військ.частині, але нам таки ж дають час присісти й стерти піт зі згорьованих неволею лиць.. Правда не всім допомагає, я тут писав про обличчя солдатів на днях, що не все з ними добре...

Крім того, у мене цифр.детокс. Жорстко обмежений трафік, і я перейшов у текстовий режим. Корисна річ, бо відчуваю, що відосики вкінець виносять людям мозок... :(
Таке пишуть, що в голову не вкладається.

_Mykola_ написав:
  Bobua написав:А коли кажу, що копайте укріплення на зручному Дніпрі, на правому березі, бо ж гра на сюрних правилах не зможе тривати довго -- то чомусь хихочуть. Дивні якісь. І „дєнюх нє імєють”, і чомусь аж отакі сміхотуни.
.....
Ще цікаво про страхування було у циклі анкап-статей під назвою „Страхова компанія „Сонечко” проти московського царства”. Суспільство без держави і без податків. Але із всюдисущими страховими компаніями, які й регулюють життя. І от вони би і воювали(?) аби не виникло потреби платити страхові компенсації. Чи когось наймали? (укр.народ пищить від радості). Чи може тягнули би на війну всіх, хто не сплачує належні страх.внески? (укр.народ різко припинив пищати і поховався в щілинах...)
Завіса.

Цікаво, як трактує кримінальний кодекс неодноразові заклики до зміни територіальної цілісності України через повну здачу лівобережної України, а також заклики до зміни влади шляхом збройного перевороту від військовослужбовця збройних сил?
А також неодноразові заклики до дій, які призведуть до протестів проти влади та розвалу країни?

Чи дійсно не розумієш, що твої заклики і пропозиції, якщо навіть четвертина чи половина була б впроваджена в життя, ставить нашу країну на межу, навіть за межу розвалу і повне перетворення у Північну Корею зі всіма наслідками.

Завіса.

Справді.
Цікаво.
Питання потребує ретельнішого дослідження.

Спочатку треба знайти ті заклики.
Потім кудись, комусь їх здати.
Далі чекати результату.

От я теж би хотів аби кримінал.кодекс висловився про створення в тилах культу “пожаліймо ухилянтиків”, і “ніяких обмежень вільнолюдям у цькуванні ТЦК”, і “...та нема у ТЦК взагалі ніде й ніяких прав...”

А до того -- нам (військам) доводиться думати де ми змогли би надійно закріпитись (Дніпро!) якщо московія суттєво мобілізується, а укр.народ дедалі сильніше чхати хотітиме на втому ЗСУ...
А також думати як би простими, доступними реал.фін.числами показати людям, що їхнє наполегливе ухилення від життя держави -- руйнує її.

Анкапи (чи їхні статті) реал. існували ще років 10тому. Щось змінилось відтоді? Їх заборонили? Навіть переказувати для ілюстрації ідеї регулювання за допомогою страхових компаній? :)

flyman написав:
  _Mykola_ написав:Цікаво,
А також
Завіса.

і вони ж чекають на ротацію, щоб потім качати права і закочувати лимонки у ВР, погрожуючи не тільки "повернути дуло" а і "якщо ЄС не дасть достатньо зброї, то підем самі за нею до ЄСа разом з комбатантами"

Та ні. Демобілізації. Аби нарешті побути вдома... А ото все -- якісь нездорові фантазії.
ЄС? І знову ні. Зовсім щось нездорове.
Це ж тили постійно щось там вимагають у ЄС. І не лише в ЄС, а і в ЗСУ! А от це вже взагалі паскудство. Не подобається щось у діях ЗСУ -- мобілізувались, прийшли, прогнали всіх додому, позаймали всі місця, і робіть все правильно, вшитко як має бути. Чекаємо з нетерпінням. :)
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 24 вер, 2023 16:22

konstantin kirovograd написав:antey1969
Он ещё год назад говорил что его ютюб канал приносит ему 30 штук баксов в месяц,это 40 000 грн в день.За эти деньги гнать можно всё что хочешь лишь бы просмотры были .Короче :D монитизация просмотров и лайки погубят этот мир
Достаточно посмотреть на заголовки: каждый день умирает путин, каждый день прорыв или наоборот зрада. Каждый день интервью воюющих фронтовиков.
Опомнитесь. Перестаньте делать просмотры всем эти блогерам и каналам. Для них война - чистые бабки.
Трепло это Жданов. По работе его помню, щас сплетником пристроился
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 24 вер, 2023 17:19

Bobua написав:Ні. То ми з Будівельником копаємо вглиб десятиліть...

Жду когда же Вы с Будивельником таки посмотрите на западную модель дифференцированного налогообложения и контроля доходы/расходы. На каком столетии остановились? )
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 вер, 2023 17:20

beee написав:Перестаньте делать просмотры всем эти блогерам и каналам. Для них война - чистые бабки.

+100000
И фонды, кроме государоственных. Там хоть и тоже разворуют, но хоть пиарится и лезть во власть не будут.
fox767676

Подякував: 408 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 вер, 2023 17:20

Дуда заявив, що Польща підготувала транзитні коридори для українського зерна
"У Польщі підготували транзитні коридори, завдяки яким українське зерно може проходити через Польщу та експортуватися куди потрібно. Ми намагаємося допомогти Україні й тим державам, які потребують цієї допомоги", – сказав він.
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 24 вер, 2023 17:22

fox767676 написав:
  beee написав:Перестаньте делать просмотры всем эти блогерам и каналам. Для них война - чистые бабки.

+100000
И фонды, кроме государоственных. Там хоть и тоже разворуют, но хоть пиарится и лезть во власть не будут.

А назовите государственные фонды, пожалуйста?
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 вер, 2023 17:25

stm написав:
  Bobua написав:Ні. То ми з Будівельником копаємо вглиб десятиліть...
Жду когда же Вы с Будивельником таки посмотрите на западную модель дифференцированного налогообложения и контроля доходы/расходы. На каком столетии остановились? )
Нє читала- но осуждаю ???
1 Ми не обговорюємо зміну систем оподаткування
2 Ми обговорюємо варіанти врахування всього що зробила Людина для Держави( це і оподаткуванні і служба в ЗСУ) - для того, щоб тим хто більше зробив - надати більше прав в прийнятті рішень по законодавству і так далі.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 24 вер, 2023 17:26, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 51435144514551465147 ... 14508>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему