| 

|   | Радабанк | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Народний рейтинг банків, що діють в Україні,  на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку

Додано: Нед 05 лис, 2023 09:58 

посетитель написав: Рада кредитний ліміт дає?Сенс є йти у відділення замовляти кредитну карту?
 не дает, но попробуйте 

cohan

Повідомлень: 6497З нами з: 27.09.19Подякував: 112 раз.Подякували: 534 раз. 

Профіль

Додано: Нед 05 лис, 2023 13:45 

cohan написав:  посетитель написав: Рада кредитний ліміт дає?Сенс є йти у відділення замовляти кредитну карту?
 не дает, но попробуйте
 да ну, тоді не піду    Я так зрозумів якщо і дасть то маленький в кращому випадку. 

посетитель

Повідомлень: 1543З нами з: 22.12.18Подякував: 5 раз.Подякували: 233 раз. 

Профіль

Додано: Нед 05 лис, 2023 16:14 

посетитель написав: Рада кредитний ліміт дає?Сенс є йти у відділення замовляти кредитну карту?
 Дає, але запитували доки про джерала доходів, потім їх розглядає спеціальний комітет і через пару годин потрібно знову прийти у відділення за карткою. 

Maxwe11

Повідомлень: 193З нами з: 04.09.22Подякував: 24 раз.Подякували: 25 раз. 

Профіль

Додано: Нед 05 лис, 2023 23:28  Підскажіть, будь ласка, хто зіштовхувався, чи активується фін мон, якщо з серпня по жовтень 2023 було відкрито конверт депозитів на $13000? Думаю, в цьому місяці відкрити конверт депо на $5000 і не впевнений чи варто це робити, враховуючи можливий фін мон 

maximus4999

Повідомлень: 20З нами з: 17.04.23Подякував: 9 раз.Подякували: 0 раз. 

Профіль

Додано: Пон 06 лис, 2023 21:48 

maximus4999 написав: Підскажіть, будь ласка, хто зіштовхувався, чи активується фін мон, якщо з серпня по жовтень 2023 було відкрито конверт депозитів на $13000? Думаю, в цьому місяці відкрити конверт депо на $5000 і не впевнений чи варто це робити, враховуючи можливий фін мон
 У кожного свій ліміт для фін.мона згідно анкети. Наприклад я став клієнтом банку у вересні цього року й мій ліміт до кінця року 500 000грн., його розмір та скільки використано/залишилось може подивитися спеціаліст у відділенні за хвилину. 

ГеннадийUA

Повідомлень: 279З нами з: 01.04.14Подякував: 13 раз.Подякували: 87 раз. 

Профіль

1

1

Додано: Пон 06 лис, 2023 22:07 

ГеннадийUA написав: У кожного свій ліміт для фін.мона згідно анкети. Наприклад я став клієнтом банку у вересні  цього року й мій ліміт до кінця року 500 000грн ..
 цікаво виглядає як  до кінця року 500к = 400к на ІV квартал + 100к на вересень ? 

flysoulfly

Повідомлень: 6009З нами з: 13.01.09Подякував: 1913 раз.Подякували: 330 раз. 

Профіль

1

Додано: Пон 06 лис, 2023 23:55 

flysoulfly написав:  ГеннадийUA написав: У кожного свій ліміт для фін.мона згідно анкети. Наприклад я став клієнтом банку у вересні  цього року й мій ліміт до кінця року 500 000грн ..
 цікаво виглядає як  до кінця року 500к = 400к на ІV квартал + 100к на вересень ?
 Можливо й так, але скоріш за все чисто математично, 500к/4=125к на місяць в середньому, але хоч за місяць їх вибери й більше не заходь, тобто на цілий рік 1 500 000, у січні перепитаю новий. 

ГеннадийUA

Повідомлень: 279З нами з: 01.04.14Подякував: 13 раз.Подякували: 87 раз. 

Профіль

1

1

Додано: Вів 07 лис, 2023 00:28 

ГеннадийUA написав: Можливо й так, але скоріш за все чисто математично, 500к/4=125к на місяць в середньому, але хоч за місяць їх вибери й більше не заходь, тобто на цілий рік 1 500 000, у січні перепитаю новий.
 щось я чув саме про 400к на квартал. Але може не в радабанку 

flysoulfly

Повідомлень: 6009З нами з: 13.01.09Подякував: 1913 раз.Подякували: 330 раз. 

Профіль

1

Додано: Вів 07 лис, 2023 19:05 

Підкажіть, пліз, як відбувається розірвання вкладу "Тижневий" за ініціативи вкладника:у відділенні, дзвінком на гарячу лінію чи у мобільному застосунку ?

Философ

Повідомлень: 779З нами з: 30.07.09Подякував: 267 раз.Подякували: 15 раз. 

Профіль

Додано: Сер 08 лис, 2023 10:13  Підкажіть хто відкривав чи відкриває гривневий вклаж в цьому банку.Чи є можливість безкоштовно поповнити а потім після закінчення депозиту зняти переведенням на карту іншого банку гроші?
 Відвідування відділення виключаєтсья оскільки відділення банку відсутні в моєму регіоні

ytaras

Повідомлень: 33З нами з: 30.09.22Подякував: 11 раз.Подякували: 2 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостейМодератори:
      Ірина_, ShtormK, Модератор
 | 

| 

Топвідповідей

Топкористувачів

Найкращі відповіді за минулий тиждень |  
                        |  |  |