ЛАД написав:.............. Согласен. Я просто к тому, что смерть Путина, к сожалению, не обязательно означает конец войны. Возможны варианты как в лучшую, так и в худшую стороны.
Наведіть приклад гіршого варінту, будь-ласка.
Я дал ссылку на статью. Худший вариант - радикалы типа Гиркина.
Ви скажіть, що гіршого стане для України, коли прийде Гіркін до влади. Своїми словами. P.S. По лінці просить заводити аккаунт.
prodigy написав:-а вот хто поза реальністю (нажаль)-це більше 70% нашого народу, тим кому 50+ важко вправити мізки (що жінкам що чоловікам однаково)-"скоріше вже кінець війни"
Я, после 2004 года , для себя принял решение. С 50+ не участвовать в выборах. Вообще ни каких. Я не желаю, что бы обо мне так думали. Пусть молодежь сама решает свою судьбу. Им тут жить, наверное...
а я з 23 рішив в виборах не участвувати.)))) Тож в 2004. забавні тут роздуми - чи закінчиться війна з смерттю путіна? А з смерттю Зеленського закінчиться? А Байдена? які шанси що хтось з них вмре найближчим часом? Чи відіграють окремі особи важливу роль в історії? Чи має значення тільки двіжєнія мас? Мож закінчиться тільки коли вмре достатня маса армії? Взагалі цікаво якими засобами вирішується питання війни чи намагаються обезглавити противника чи тіки лишити його армії, щоб як після шахматної партії гречно пожати одне одному руку? Або поставим питання інакше чи хтось з світових лідерів застрелиться після програної війни? Як гадаєте Путін може? а Зеленський ? А Байден? Питання серйозне, чи несе лічность лічностну відповідальність?
Війна закінчиться через два-три тижні. Максимум - п'ять. Фєєріческиє успєхі в Криму. ВСУ воює проти дибілів. То скажіть, нашо своє виробництво, якщо залишилось трохи потерпіти на натовському, а там вже і перемога?
Це до західних спецслужб які давали максимум 72 години і Київ має впасти під натиском орди.
10.02.2022
Кількість публікацій у західній пресі, а особливо в минулі вихідні, про те, що для України, мовляв, «все пропало» – просто зашалювала. Fox News з посиланням на кілька анонімних джерел у Конгресі повідомив: «Голова Об'єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі заявив на закритій зустрічі з американськими законодавцями, що Київ може впасти протягом 72 годин, якщо відбудеться повномасштабне вторгнення Росії в Україну». Перед цим з аналогічною статтею вийшла і The Washington Post, щоправда, у ній не вказувалося імені чиновника, який зробив цей панічний прогноз, і де це відбувалося: «Росії для того, щоб увійти до Києва, буде потрібно два дні». https://www.ukrinform.ua/rubric-uarazom ... etesa.html
ЛАД написав:.............. Согласен. Я просто к тому, что смерть Путина, к сожалению, не обязательно означает конец войны. Возможны варианты как в лучшую, так и в худшую стороны.
Наведіть приклад гіршого варінту, будь-ласка.
Ради что ?
Это пугалка ФСБ про каких-то радикалов Это не более чем ярлык - радикал Гиркин
Гиркин без ведома ФСБ и пукнуть не посмеет. Он в системе ФСБ, поэтому он и в тюрьме, а не как Пригожин, который был вне системы ФСБ и минобороны РФ
Війна закінчиться через два-три тижні. Максимум - п'ять. Фєєріческиє успєхі в Криму. ВСУ воює проти дибілів. То скажіть, нашо своє виробництво, якщо залишилось трохи потерпіти на натовському, а там вже і перемога?
Це до західних спецслужб які давали максимум 72 години і Київ має впасти під натиском орди.
10.02.2022
Кількість публікацій у західній пресі, а особливо в минулі вихідні, про те, що для України, мовляв, «все пропало» – просто зашалювала. Fox News з посиланням на кілька анонімних джерел у Конгресі повідомив: «Голова Об'єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі заявив на закритій зустрічі з американськими законодавцями, що Київ може впасти протягом 72 годин, якщо відбудеться повномасштабне вторгнення Росії в Україну». Перед цим з аналогічною статтею вийшла і The Washington Post, щоправда, у ній не вказувалося імені чиновника, який зробив цей панічний прогноз, і де це відбувалося: «Росії для того, щоб увійти до Києва, буде потрібно два дні». https://www.ukrinform.ua/rubric-uarazom ... etesa.html
А тобі не цікаво чого вони так казали ?
Бо, коли західні спец.служби волали, що напад буде. Показували напрямки У нас з Гостомеля відводили НГУ та щось казали про шашлики
Тому і були такі оцінки в лютому. Якщо напад неминучий, а підготовки немає, то результат прогнозований
Але ... в Гостомелі стався Кривонос (на якого потім за це завели кримінальну справу) А в Чернігові і Харькові теж щось сталось ...
10.02.2022
Бо, коли західні спец.служби волали, що напад буде. Показували напрямки У нас з Гостомеля відводили НГУ та щось казали про шашлики
Тому і були такі оцінки в лютому. Якщо напад неминучий, а підготовки немає, то результат прогнозований
Але ... в Гостомелі стався Кривонос (на якого потім за це завели кримінальну справу) А в Чернігові і Харькові теж щось сталось ...
Яким боком Кривонос до Гостомелю ? Генерал-майор Сергій Кривонос твердить, що Державне бюро розслідувань порушило проти нього кримінальну справу щодо оборони київського аеропорту "Київ" (Жуляни) у перший місяць повномасштабного вторгнення Росії. У ДБР також додали, що досліджують "правомірність наказу здійснити пошкодження злітно-посадкових смуг аеропорту, що не обумовлювалось військовою необхідністю". Сам Сергій Кривонос у коментарі Юрію Бутусову пояснив, як для оборони аеропорту "Київ" вжив заходів відповідно до ситуації. Зокрема, за його словами, "злітна смуга була залита машинним мастилом та перегороджена технікою, усі об'єкти та периметр були підготовлені до протидесантної оборони". Напад на аеродром так і не відбувся. https://www.bbc.com/ukrainian/news-62712911
prodigy написав:....... може я помиляюсь, але здається враження, що гарант трохи втомився і не тільки від поїздок до лідерів ЕС/США (але і від війни загалом)
Вообще-то, это естественно. На его посту втомився бы любой человек. Точно так же, как втомилися Успих, Бобюа, фриз и другие бойцы.
-а вот хто поза реальністю (нажаль)-це більше 70% нашого народу, тим кому 50+ важко вправити мізки (що жінкам що чоловікам однаково)-"скоріше вже кінець війни", "Байден і Зеленьский заробляють на війні" і жодного слова про путіна(це сьогодні я почув в магазині),вони роками обирали во В.Раду комуняк/ригів/опзж/зе і такими вони помруть(хоча у деяких з них діти зараз на війні)
О том, что "Зеленьский заробляє на війні" порой пишут и у нас на форуме. И это не вызывает возражений у многих.
Зеленский точно ничего не заробляет, але заробляють люди на закупках для армії (аудіт показав більше 40 млрд ) То, что "скоріше вже кінець війни" - естественное желание любого нормального человека.
А Вы этого не хотите?
а ви розумієте, що моє чи ваше бажання невиконується раптово
Если Вы правы насчёт "більше 70% нашого народу" (я очень сомневаюсь в такой оценке), то получается, что Вы придерживаетесь принципов проклинаемых Вами коммунистов: "Железной рукой приведём человечество к счастью!"
По-вашему, больше 70% не поддерживают сегодняшнюю политику
,зовсім погано з логікою , до чого політика сегодення до того, что люди бажають миру (за будь яку цену, особливо ті у кого син на війні), а потім вони як ви скажуть: ні, я не вимогав того, що 4 області (і Крим) передали россіянам, я тілько хотів сина повернути з війни (все припинив діскусію, надобраніч) но на это плевать.
говоря про конец войны люди называют неверную причину начала войны : Зеленский и Байден (странно, что вам надо все разжовывать) может даже 80% люди просто не видят дальше своего носа- молодежь гульбанит по дискотерам/ресторанам(мы в свое время тоже по дискотекам, но война в Афгане была за 3т км от Одесы, а тут на твоей территории) а старики, просто тупые люди по жизни, путина не называет основным виновником, это о чем говорит?
ЛАД написав:Тут часто некоторые надеются на смерть Путина. Проблема в том, что после него может прийти ещё худший лидер. Мы как-то подзабыли о Гиркине-Стрелкове, но он никуда не исчез. "Арест бывшего агента ФСБ сигнализирует о суровых мерах Кремля против российских ястребов" - https://www.washingtonpost.com/world/2023/11/05/russia-fsb-strelkov-kremlin-putin/. Не думаю, что у него есть какие-то шансы стать президентом, но он не единственный с такими взглядами на войну.
смерть хутина вирішує багато питань: війна стає особистою помилкою одного х... і більше нікого, все звалять на небіжчика , не моя особиста думка
kyk написав:................ Наведіть приклад гіршого варінту, будь-ласка.
Ви скажіть, що гіршого стане для України, коли прийде Гіркін до влади. Своїми словами. P.S. По лінці просить заводити аккаунт.
Статья в бесплатном доступе. Но вообще взгляды Гиркина давно известны. Он постоянно критиковал Путина за "слишком мягкое" ведение войны. В принципе, там ничего нового.
«Нынешний президент слишком добр, — продолжил он, — и его водили за нос не только его уважаемые западные и киевские партнеры, но и руководители наших силовых структур, разведки и военно-промышленного комплекса».
Ukrainian написав: Це до західних спецслужб які давали максимум 72 години і Київ має впасти під натиском орди.
10.02.2022
Яким боком Кривонос до Гостомелю ? Генерал-майор Сергій Кривонос твердить, що Державне бюро розслідувань порушило проти нього кримінальну справу щодо оборони київського аеропорту "Київ" (Жуляни) у перший місяць повномасштабного вторгнення Росії. У ДБР також додали, що досліджують "правомірність наказу здійснити пошкодження злітно-посадкових смуг аеропорту, що не обумовлювалось військовою необхідністю". Сам Сергій Кривонос у коментарі Юрію Бутусову пояснив, як для оборони аеропорту "Київ" вжив заходів відповідно до ситуації. Зокрема, за його словами, "злітна смуга була залита машинним мастилом та перегороджена технікою, усі об'єкти та периметр були підготовлені до протидесантної оборони". Напад на аеродром так і не відбувся. https://www.bbc.com/ukrainian/news-62712911
Перепутал аэродром в Гостомеле и аэродром Жуляни. Признаю
Но сути это не меняет Когда, примерно с осени 2021 года, западные спец.службы активно говорили, что нападение будет. А в Украине не готовились к отражению нападения, то в феврале 2022 и проявился прогноз Милли