Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
+ ще слід врахувати самотніх людей, на яких забили діти і які навіть з внуками спілкуються, в кращому випадку, раз в рік...
В контексті даної гілки - бачити онуків раз в рік це ще за щастя. Один з чинників, чому я за кордоном - щоб частіше бачитись з донькою-студенткою. Логістика Західна Європа - Київ в поточних умовах сама по собі є певним випробвовуванням. Не говорячи про інші континенти.
Denik написав:відійшовши від цінностей традиційної сім'ї до сім'є як механізму заробляння грошей
можете объяснить? неужели ради пособий выходят замуж и рожают детей?
Посмотрим, как объяснит человек, который никогда не имел к Германии никакого отношения. Даже интересно. Я имею хороших друзей в Германи (Дюссельдорф и Берлин) и был всего пару месяцев назад в Лейпциге и в Дортмунде - а в июне в Нюрнберге - прочитал - думаю полный бред - как всегда от Denik - но даже интересно.
akurt написав:Посмотрим, как объяснит человек, который никогда не имел к Германии никакого отношения. Даже интересно.
Працював на німецьку ІТ контору певний час. Інтернет магазин, публічна компанія, котування на біржі, велика виручка. Але весь рівень ІТ не далеко пішло від совка та технічний директор - турок. Ментальність народу не вивчав. Ходять байки, що про ресторан пополам, чи проживання та оренду пополам. Ну і реальне опитування німців з ким би вони пішли на побачення - з тим в кого є нерухомість https://www.dw.com/ru/%D0%BF%D0%B5%D1%8 ... a-51568441
Denik написав:Ходять байки, що про ресторан пополам, чи проживання та оренду пополам.
Звісно, найкраще заняття в житті - вчити монгола, як йому ставити юрту, бєдуіна - як навантажити верблюда, а німця - як йому пити пиво. В багатьох країнах саме так: "шари" немає і "дурняк" не завезли: чек в ресторації оплачують навпіл. За оренду квартири платять навпіл. Щось не так? Звісно, приємно мешканцям Таїланду підказувати, як відкрити кокос...
"Ходять байки" - реально класно звучить....
P.S. Ну і німці - збоченці справжні: "...Ну і реальне опитування німців з ким би вони пішли на побачення - з тим в кого є нерухомість". Ні щоби дівчина вискочила заміж легко та швидко за наркомана... Такий веселий та вмілий... А можна і не за наркомана: на другому курсі один наш студент оженився - ми пішли в гості. Білена хата бабусі - лендлорда (!). В кімнаті орендаря - матрац на чотирьох ящиках з під яблук. Більше реально у великій біленій кімнаті нічого не було. На матраці: голубки улюбльоні. Кохання до безтями. Ми постояли - сісти ж немає де - вручили якийсь подарунок та пішли. Через пару тижнів їду в трамваї та бачу ту "молоду" на зупинці тролейбуса. Одиноку. Дивно одягнену. - мабуть в джинсах від "молодого": джинси коричньові, "не того" розміру та фасону... В університеті в той жде день зустрів "молодого" та обережно питаю, де жінка його молода Тетяна. - А я не знаю, вже тиждень немає вдома...
От же ж німці збоченці, все не по-людськи роблять... Слава Богу є кому помітити, що збоченці... Неправильно живуть. Не по-людські.
Дюрі-бачі написав:Звісно я не Денік, але від деяких знайомих чув , що "вигідніше укласти фіктивний шлюб без дітей, бо так менше платити податків, ніж 2 холостим"
Навіщо слухати від знайомих, послухайте від мене: гарний хлопець Сашко, Запоріжжя. Гарна роботяща родина. Реально батьки пахали все життя і працюють досі. Сашко оженився на гарній дівчині. Ну як оженився: дитину зробив - шлюб не укладали. Так і сказали батьки: "Щоб була субсидія - треба не женитися". Крім того - матері-одиночці - віртуальній дружині Сашка - щось держава платить/платила на дитину. Це теж підкреслювали, коли я задавав дурні питання, чого це Сашко не жениться, тримаючи дитину на руках. Сашко роботящій і має відношення до ІТ. Цілих 15 років економили на субсидію. Та скількись років отримували гроші для "матері - одиночки" (хі-хі). Ну як економили: Сашко вже на другому новому авто їздить. Сам я не повірив - не так давно - через 15 років після того, як "оженився" - нарешті уклали шлюб. Так це не бомжі, не наркомани, не алкаші, Сашко навіть аспірантуру закінчив...
В Німеччині він точно не був, дурного точно від німців НЕ набирався.
akurt написав:А можна і не за наркомана: на другому курсі один наш студент оженився - ми пішли в гості. Білена хата бабусі - лендлорда (!). В кімнаті орендаря - матрац на чотирьох ящиках з під яблук. Більше реально у великій біленій кімнаті нічого не було. На матраці: голубки улюбльоні. Кохання до безтями. Ми постояли - сісти ж немає де - вручили якийсь подарунок та пішли. Через пару тижнів їду в трамваї та бачу ту "молоду" на зупинці тролейбуса. Одиноку. Дивно одягнену. - мабуть в джинсах від "молодого": джинси коричньові, "не того" розміру та фасону... В університеті в той жде день зустрів "молодого" та обережно питаю, де жінка його молода Тетяна. - А я не знаю, вже тиждень немає вдома...
От же ж німці збоченці, все не по-людськи роблять... Слава Богу є кому помітити, що збоченці... Неправильно живуть. Не по-людські.
Це 2 крайноші. І з іншою статтю треба зустрічатися задля інтиму, а не заради наявності нерухомості. Шлюб - це вже правовий механізм закріплення майнових відносин.
akurt написав:Ну як оженився: дитину зробив - шлюб не укладали. Так і сказали батьки: "Щоб була субсидія - треба не женитися". Крім того - матері-одиночці - віртуальній дружині Сашка - щось держава платить/платила на дитину. Це теж підкреслювали, коли я задавав дурні питання, чого це Сашко не жениться, тримаючи дитину на руках. Сашко роботящій і має відношення до ІТ. Цілих 15 років економили на субсидію. Та скількись років отримували гроші для "матері - одиночки" (хі-хі). Ну як економили: Сашко вже на другому новому авто їздить. Сам я не повірив - не так давно - через 15 років після того, як "оженився" - нарешті уклали шлюб. Так це не бомжі, не наркомани, не алкаші, Сашко навіть аспірантуру закінчив...
Я думаю, що справа в тому, що батьки Сашка не хотіли щоб дружина Сашка отримувала право на користування нерухомістю батьків Сашка, бо вона б тоді зареєструвала дитину по місцю їх проживання. В мене в знайомого був такий самий прикол одружився, народила йому дитину, але він дружину в квартиру його і батьків не прописував. Певно прописав через 10+ років як переїхали в трикімнатну з 2-х, але тут війна і вона майже 2 роки в Польщі. І вони навіть в церкві вінчалися. Ще один прикол. Стандартний. Дівчина вийшла заміж тут за хлопця. Батьки хлопця купили їм квартиру біля Києва (бо на неї третину записали, мабуть там її грошей ще менше було). Дітей в них не було бо якось не виходило. Початок війни. Те-се. Вона їде в Німеччину, знаходить там собі місцевого хлопця, зустрічається з ним навіть справи йде до шлюбу. Але ж треба розлучитися і майно поділити... Про її одиноку хвору маму тут вже мовчу...