Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Дюрі-бачі написав:akurt про наших не цікаво. Хочеться про німців.
Так то збоченці повні. Denik їх викрив: https://www.pravda.com.ua/news/2023/11/11/7428355/ Крім того, вони досі не можуть вивчити, що Die Ehe ist bereits ein rechtlicher Mechanismus zur Festigung der Eigentumsverhältnisse.
Bolt написав:Повернення контролю на польско-німецькому кордоні.
Кінець Шенгену?
То результат, що попередня влада в Польщі нагнітала не тільки антиукраїнські але і антинімецькі настрої+візовий скандал. Думаю через деякий час устаканится. Бо, якщо по передня влада виграла б на цих виборах, взагалі все Польекситом могло закінчитися.
То результат, що попередня влада в Польщі нагнітала не тільки антиукраїнські але і антинімецькі настрої+візовий скандал. Думаю через деякий час устаканится. Бо, якщо по передня влада виграла б на цих виборах, взагалі все Польекситом могло закінчитися.
"африканцькі візи" (бо не корупція ж)
В ЄС корупції не може бути апріорі 😏 Пи. Си Коли ми долучимось до ЄС в нас її теж моментально не стане. 😎
Востаннє редагувалось Bolt в Суб 11 лис, 2023 20:50, всього редагувалось 1 раз.
Denik написав:відійшовши від цінностей традиційної сім'ї до сім'є як механізму заробляння грошей
можете объяснить? неужели ради пособий выходят замуж и рожают детей?
Денік скоріше за все що нема духовних скрепів, однополі партнери, аборти, ювенальна юстиція, паради гордості і таке подібне (з ольгинської методички але мовою) і крах долара незабаром
flyman написав:Денік скоріше за все що нема духовних скрепів, однополі партнери, паради гордості і таке подібне
Це все їх особиста справа. Я про те, що до шлюбу ставляться як до бізнесу а не до інтимних речей. Через це зайняті майном, а не один одним та дітьми. Зате в Німеччині один з найновіших автопарків.