Hotab написав:prodigy , Я думаю що про ті теж говорять. А ще снаряди до них. Їх витрачається багато, а про виробництво я якось не чув.
хіба так і багато? я бачив як воно працює, та і відео були. черги по 5-10 снарядів, 1-2 коригування і готово (або ураження, або ціль вже вийшла за межі досяжності).
Востаннє редагувалось trololo в Вів 14 лис, 2023 12:07, всього редагувалось 1 раз.
Погибший помощник Залужного Частяков был фигурантом антикоррупционных расследований и имел совместный бизнес с белорусами и россиянами Больше информации на портале Антикор: https://antikor.com.ua/ru/articles/6652 ... iznes_s_be
антікор вонюча помийка яка шо хочеш за 500 доларів надрукує
hume написав:Неплохое видео от Бутусова вышло, вроде как последнее. Военный рассказал про фпв дроны, на одного оператора в день нужно от 8 штук. Эти вещи реально меняют правила современной войны. К сожалению кацапы тоже начали активно их применять.
На жаль, як показав поточний розпродаж у Китаї, так і є, комплектуючі викупаються дуже швидко, і, ми програємо навіть у цьому москалям, тому що крім митних обмежень, які у рази штучно обмежують кількість вироблених дронів, є деякі проблеми з спеціфічними комплектуючими.
Наприклад, можна було закупити на 500 у.е, отримати купоном 100 у.о, + знижки від продавців за кількість, а потім на ці 100+ у.о закупити ще деталей, але НІТ, максимум під 160 у.о, зі знижкою в 15 у.о, які вже не можна повторно використати, тому що буде 30% мито при ввезенні в Україну. Ось так, у нас це працює через сраку.
І, є ще один прикол від наших місцевих поштових операторів, який значно збільшує можливість попасти на мито, це консолідація посилок у Китаї на складах, це коли поштовий оператор тиждень не відправляє відправлення, а чекає чи не прийде ще щось. Таким чином перед наступним замовленням треба чекати мінімум 10 днів, щоб гарантовано не попасти на 30% мито.
От так і виходить так що вдвох, можна втягнути в Україну всього 2 дрони в місяць, і все, замість 5, ось така невтішна математика з виробництвом дронів фізособами для нашого війська. І, якщо деякі особи наближені до, вважають це дрібницями і недоцільним, то скажу так, ці "дрібні" спільноти, наразі, кожна, без допомоги держави, вже забезпечують сотнями дронів додатково у місяць на фронті, але вже поступово малюється стеля пропускної спроможності із-за митних обмежень на ввезення деталей для виробництва дронів.
hume написав:Скромный парень из группы м2 подразделения ахилесс, которые вжарили более 300 единиц техники. Интересное видео про фпв https://m.youtube.com/watch?v=uAfZWcwRZ0Y
Человек без пафоса рассказывает как их группа планомерно делает свою работу. В отличии от человека, который может выпустить 20ти минутное видео как они разнесли 4ри кацапких буханки.
ПС Кстати, парень интересно рассказал про производство... -собираем из комплектующих? -да, но в основном закупаем
-сколько максимально вжаренной техники в день? -23 единицы.
Но я не видел от них пафосных видео в стиле мадяра. Вжарили и Тор и солнецепёк и взяли в плен орка с помощью дрона и тд и тп
я на мадяра перестав донатити після того як він почав пушити тему із говнопанішером (хто не знає, це маркетингова параша, яка не працює толком але дає відкати за закупки).
якщо на фпв - то стерненко, притула та іноді ПЖ (був цільовий збір)
Примат написав:Я думал, что там автоматически происходит наведение и поражение целей, а оказалось всё в ручном режиме.
Дивлячись що ви вкладає в слово «ручний». Там є обчислювачі, які показують, куди накладати марку (в випереджену точку). А то може хтось подумає, що оператору треба прогнозувати самому, куди стріляти..
trololo написав:я на мадяра перестав донатити після того як він почав пушити тему із говнопанішером (хто не знає, це маркетингова параша, яка не працює толком але дає відкати за закупки).