vitaliiangel написав:Ты не вложил ни в свою организацию ни в вертолёт ни копейки, и не несёшь никаких финансовых рисков. А я несу. Но ты их в упор не замечаешь, .
Віталік, тобі Франт казав, що таблетки для памʼяті пропускати не можна?
Тебе оленю невдомек что такое машина на несколько лямов долларов в руках. Где один только винт, которым можно ударить в куст, стоит сотни тысяч долларов. Потому что ты тупень.
Якби ти справді був у бізнесі, а не оте понарошечне твоє, то знав би , що у комерції ніхто такі збитки не пробачить і не спише пілоту. І що висока платня - саме за високі ризики фінансової і кримінальної відповідальності.
vitaliiangel написав: Дам подсказку, всю коммерцию периодически проверяет налоговая. Не платить = подставляться под штрафы. Откуда пилоту знать эти детали, да? проще нафантазировать полубредовую куйню и нести её в массы. Муха айтишник и тот догадался, что так наверное нельзя.
Росія намагається розпалити війну на Балканах, аби всі забули про Україну, – генсек НАТО
Москва відкрито підтримує сепаратистського, проросійського президента боснійських сербів Мілорада Додіка, який неодноразово закликав до розпаду країни та приєднання контрольованої сербами половини Боснії до сусідньої Сербії.
Підтримувані Іраном єменські хусити захопили вантажне судно Galaxy Leader із міжнародним цивільним екіпажем, в тому числі українським, у Червоному морі.
Раніше речник пов'язаного з Іраном військового угруповання "Хуті" Ях'я Сареа заявив, що в неділю угруповання націлиться на всі кораблі, що належать або експлуатуються ізраїльськими компаніями чи несуть ізраїльський прапор.
Речник закликав усі країни відкликати своїх громадян, які працюють у складі екіпажів таких кораблів(це повна маячня) до речі, перший випадок в історії захвату судна такого типу, бо потрапити з води на судно майже неможливо завдяки високому надводному борту (більше 10м до кормової щвартової палуби (але там ми все наглухо скрізь перекривали колючим дротом, типу Гюрза)
fler написав:Запад зрозумів, що якщо зараз Україну не втримати, то наступною буде Литва. На карту гляньте. З ким межує Литва? Про що це вам говорить?
А степень озабоченности судьбой АЖ Литвы можно прикинуть по скорости вхождения Швеции в нато
Ясно, ні про що. Поясню. Минулого року розвідка повідомила, що кацапія планує швиденько завершити свої справи в Україні та почати в Прибалтиці в лютому 2023. Ми вже знаємо, що з цього вийшло. Але ми також знаємо, що кацапи від своїх планів не відмовляються. Якби "все сталося, як гадалося" і рф вдерлася в Прибалтику в лютому 2023, то ситуація була б такою: Латвію вони б проскочили за 2-3 дні, Литву десь за місяць, а в Естонії були б серйозні бої з військами НАТО. Чому так? Тому що прибалти не встигали підготуватися за такий малий час (3-4 місяців) до масштабного наступу. Щодо Латвії було прийнято рішення про план евакуації населення. Ніяких окопів і бліндажів ніхто не збирався там робити, бо не вистачало часу все обладнати, стягнути техніку, підготувати людей і т.п. Проте в Естонії та Литві підготовку розгорнули максимально можливими темпами. На цей час ситуація змінилася. Військові бюджети країн ЄС значно збільшилися, військові бази НАТО в Прибалтиці (і напевно не тільки там) посилені технікою та живою силою. Постійно тривають різні навчання на полігонах і т.д. Багато досвіду отримують від наших військових, які приїжджають туди на навчання. Так ось, до чого це я? За рік часу загроза війни для Естонії фактично була зведена до мінімуму, тепер виснажливі бої можуть бути в Литві, а ще через рік (якщо Україна зможе стримувати кацапню) може й Латвію перетворять на неприступну фортецю. Тому нас будуть підтримувати, поки загроза для інших країн не зникне. А це можливо тільки якщо Україна переможе.
Є на цих сторінках парочка любителів простих рішень При цьому ці любителі такі самі любителі як спортсмени в срср... Помічають все І як ображають в тилу і як погано керують на фронті Але чомусь всі їх пропозиції сформовані таким чином , що виконавши їх - ситуація тільки погіршиться... Тому я безкоштовно ( в України на відміну від педераціє немає зайвих грошей на контрпропоганду) їм пробую протистояти. Тому й пропоную варіанти які НА МОЮ ДУМКУ покращать ситуацію.. Отже у нас є умова задачі Армія 1 млн осіб в якій служать наступні категорії (поділ по ефективності ) ті які однаково потрібні як в армії так і в тилу - як на мене 10%=100 000 ті від яких більше користі в тилу ніж в армії - як на мене ще 10% = 100 000 ті від яких більше користі в армії ніж в тилу - як на мене 70% = 700 000 ті які не потрібні ні в тилу ні в армії - також 10% = 100 000 Є тил 10 млн осіб в якому так само по розподілу по ефективності ті які однаково потрібні як в тилу так і в армії - 5% = 500 000 ті від яких більше користі в тилу ніж в армії -10% = 1 000 000 ті від яких більше користі в армії ніж в тилу - 50% =5 000 000 ті які ніде не потрібні - 35% = 3 500 000
Так от На мою думку З першої категорії що з Армії що з Тилу - переміщати між собою треба виключно по бажанню, не залежно від того яка кількість бажаючих в кожній категорії Другу категорію Армії по бажанню перемістити в тил - бо там від них більше користі З третьої категорії тилу перемістити в Армію таку кількість яка замінить а -бажаючих переміститись в тил з першої , б - потім якщо вистарчить другої , в - потім якщо вистарчить з третьої(умова повинні відслужити не менше 12 місяців) г - потім замінити четверту ...
Ті хто був в 4-ті категорії ТИЛ - в подальшому не мають права обиратись/призначатись в органи влади Ті хто будучи в 4 категорії Армія не був замінений і відслужив більше 12 місяців - ті в подальшому не будуть мати жодних обмежень
Це називається Від кожного по можливостям - кожному по праці.
Hotab написав:За тебе ніхто не буде по 5 років сидіти на війні.
На другий рік - одне з головних питань: а за яку зарплату сидіти на війні?
Спробуйте на це подивитись не тільки крізь призму абсолютних цифр..а й врахувати їх можливу вагу. Зараз зарплата на фронті - нехай 2000 доларів ( 1000 на відпочинку+3000 на передку) При цьому , за гроші виплачені військовим в тилу не створено жодного товару послуги... Звичайно що допомагає Захід вливаючи по 50 млрд в рік (з яких 40 млрд це те що летить в сторону москалів і там залишається) Тому якщо тил з зарплатою в 15000 грн не виготовить достатню кількість товарів/послуг - то буде дика інфляція , яка обезцінить гроші які військовий отримує за свою працю на фронті...Далі автоматично - погіршення матеріальної мотивації приведе до зменшення кількості бажаючих служити... От і виходить Якщо погіршити справи в тилу - на фронті вони погіршаться автоматично.
budivelnik написав:Мені всього на пару років менше від тебе
умовно на 9-10 років від ЛАДа
Тобто в 2015 році , ЛАД був мого сьогоднішнього віку...але чомусь не рвався послужити на благо Державі яка до сьогодні забезпечує його пенсією. Як все легко можна обернути...