| 

|   | Радабанк | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Народний рейтинг банків, що діють в Україні,  на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку

Додано: Вів 21 лис, 2023 17:42 

gda написав: Панове, хто робив валютообмін на 50000 у "Радабанк"?  Чи правильно я розумію, що можна відкрити дві депозитні картки - гривневу і валютну в рамках депозиту "Заощаджений", внести на депозити 100 грн і 10 usd відповідно, включити автопролонгацію, і далі робити валютообмін між цими двома картками без жодних комісій за поповнення, конвертацію і зняття валюти? Наперед вдячний за відповідь.
 так только вот за покупку, сиречь конвертацию, комис будет не будет только за снятие 

cohan

Повідомлень: 6497З нами з: 27.09.19Подякував: 112 раз.Подякували: 534 раз. 

Профіль

Додано: Вів 21 лис, 2023 19:31 

cohan написав:  gda написав: Панове, хто робив валютообмін на 50000 у "Радабанк"?  Чи правильно я розумію, що можна відкрити дві депозитні картки - гривневу і валютну в рамках депозиту "Заощаджений", внести на депозити 100 грн і 10 usd відповідно, включити автопролонгацію, і далі робити валютообмін між цими двома картками без жодних комісій за поповнення, конвертацію і зняття валюти? Наперед вдячний за відповідь.
 так только вот за покупку, сиречь конвертацию, комис будет не будет только за снятие
 Комисия 1.5% и все? Реальнный курс 37.30? А это так и есть я смотрю что через приложение онлайн долар можно продать банку онлайн не снимая по 37.65 а евро по 41.15 это так? Если да то выгоднее не снимать долар а онлайн продать им 

sl2023x4

Повідомлень: 72З нами з: 29.08.23Подякував: 0 раз.Подякували: 2 раз. 

Профіль

Додано: Вів 21 лис, 2023 20:10 

sl2023x4 написав: А это так и есть я смотрю что через приложение онлайн долар можно продать банку онлайн не снимая по 37.65 а евро по 41.15 это так? Если да то выгоднее не снимать долар а онлайн продать им
 Десь на гілці писали, що можна. 

novichok

Повідомлень: 3682З нами з: 31.03.13Подякував: 38 раз.Подякували: 316 раз. 

Профіль

Додано: Вів 21 лис, 2023 20:21 

novichok написав:  sl2023x4 написав: А это так и есть я смотрю что через приложение онлайн долар можно продать банку онлайн не снимая по 37.65 а евро по 41.15 это так? Если да то выгоднее не снимать долар а онлайн продать им
 я даже это делал не раз 

Wirująświatła

Повідомлень: 30855З нами з: 06.04.16Подякував: 2526 раз.Подякували: 3510 раз. 

Профіль

2

3

Додано: Вів 21 лис, 2023 22:03 

vitaliiangel написав:  novichok написав:  sl2023x4 написав: А это так и есть я смотрю что через приложение онлайн долар можно продать банку онлайн не снимая по 37.65 а евро по 41.15 это так? Если да то выгоднее не снимать долар а онлайн продать им
 я даже это делал не раз
 А снятие с карты потом этих денег без комиссии если допозитка? 

sl2023x4

Повідомлень: 72З нами з: 29.08.23Подякував: 0 раз.Подякували: 2 раз. 

Профіль

Додано: Сер 22 лис, 2023 06:41 

sl2023x4 написав:  cohan написав:  gda написав: Панове, хто робив валютообмін на 50000 у "Радабанк"?  Чи правильно я розумію, що можна відкрити дві депозитні картки - гривневу і валютну в рамках депозиту "Заощаджений", внести на депозити 100 грн і 10 usd відповідно, включити автопролонгацію, і далі робити валютообмін між цими двома картками без жодних комісій за поповнення, конвертацію і зняття валюти? Наперед вдячний за відповідь.
 Комисия 1.5% и все? Реальнный курс 37.30? А это так и есть я смотрю что через приложение онлайн долар можно продать банку онлайн не снимая по 37.65 а евро по 41.15 это так? Если да то выгоднее не снимать долар а онлайн продать им
 Хто купував по 1330,1340,1350 і є залишки по 10,20,50 доларів,можна за півгодини майже по оптовому курсу зробити гешефт 

sens

Повідомлень: 18152З нами з: 12.09.13Подякував: 34 раз.Подякували: 950 раз. 

Профіль

3

Додано: Сер 22 лис, 2023 13:16 

cohan написав:  gda написав: Панове, хто робив валютообмін на 50000 у "Радабанк"?  Чи правильно я розумію, що можна відкрити дві депозитні картки - гривневу і валютну в рамках депозиту "Заощаджений", внести на депозити 100 грн і 10 usd відповідно, включити автопролонгацію, і далі робити валютообмін між цими двома картками без жодних комісій за поповнення, конвертацію і зняття валюти? Наперед вдячний за відповідь.
 Хм, дякую за відповідь. Це актуальна інформація і для обміну на 50 000, без депо?  В конвертаційній таблиці на 50 000 є примітка для "Радабанку", що купувати треба "з депозитки". В чому тоді вигода відкривати саме депозитку, поповнювати її гривнею і саме з неї купляти валюту? А не наприклад з «RADAcard» - там, судячи з тарифів, відкриття безкоштовне, поповнення через касу - безкоштовне. 

gda

Повідомлень: 8З нами з: 23.10.23Подякував: 3 раз.Подякували: 0 раз. 

Профіль

Додано: Сер 22 лис, 2023 19:08 

gda написав:  cohan написав:  gda написав: Панове, хто робив валютообмін на 50000 у "Радабанк"?  Чи правильно я розумію, що можна відкрити дві депозитні картки - гривневу і валютну в рамках депозиту "Заощаджений", внести на депозити 100 грн і 10 usd відповідно, включити автопролонгацію, і далі робити валютообмін між цими двома картками без жодних комісій за поповнення, конвертацію і зняття валюти? Наперед вдячний за відповідь.
 Хм, дякую за відповідь. Це актуальна інформація і для обміну на 50 000, без депо?  В конвертаційній таблиці на 50 000 є примітка для "Радабанку", що купувати треба "з депозитки". В чому тоді вигода відкривати саме депозитку, поповнювати її гривнею і саме з неї купляти валюту? А не наприклад з «RADAcard» - там, судячи з тарифів, відкриття безкоштовне, поповнення через касу - безкоштовне.
 скажу более - даже безнал на РадаКард безкоштоний прроблемы начнутся при обмене )), причем их хрен увидишь - он честно напишет комис за обмен 750, вы его проведете, а потом еще спишет за нецелевое зачисление       так что Рада остается дедовским методом - "деньги в кассу - деньги из кассы" якобы есть что-то за 200 грн разово что позволяет "деньги в кассу" выполнять безналом, не открывал так как то невыгодно, то проще 200 оттащить в кассу чем дразниить финмон соседей и т.п. 

cohan

Повідомлень: 6497З нами з: 27.09.19Подякував: 112 раз.Подякували: 534 раз. 

Профіль

Додано: Сер 22 лис, 2023 20:46 

sl2023x4 написав:  cohan написав:  gda написав: Панове, хто робив валютообмін на 50000 у "Радабанк"?  Чи правильно я розумію, що можна відкрити дві депозитні картки - гривневу і валютну в рамках депозиту "Заощаджений", внести на депозити 100 грн і 10 usd відповідно, включити автопролонгацію, і далі робити валютообмін між цими двома картками без жодних комісій за поповнення, конвертацію і зняття валюти? Наперед вдячний за відповідь.
 В долларах депо у них вижу минимальный от 100$ - как вы 10 положите ? 

Rack

Повідомлень: 719З нами з: 29.01.09Подякував: 57 раз.Подякували: 99 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Зараз переглядають цей форум: alibob , S i m , Stringer  і 2 гостей 
      Модератори:
      Ірина_, ShtormK, Модератор
     | 

| 

Топвідповідей

Топкористувачів

Найкращі відповіді за минулий тиждень |