Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 810811812813814 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Пн 04 дек, 2023 09:21

Зміни з Нового року в Туреччині на ринку нерухомості
Влада Туреччини хоче підвищити поріг отримання громадянства за інвестиції в нерухомість майже вдвічі.
Поки що офіційної інформації про зміни немає, але на думку експертів імміграційного сектору та локальних юристів та рієлторів, зміни у паспортній програмі можуть набути чинності після 31 грудня.
Поріг отримання громадянства через інвестиції в нерухомість піднімуть до 700,000-750,000 USD.
Зараз діє поріг отримання громадянства в 400 000 доларів.

Навіщо людині вкладати 400 000 доларів?
1) Ну, є люди, у яких бабла неміряно - то треба ж його витрачати. Купують собі шикарні/непогані нові квартири в нових ЖК Преміум класу - там квартири 3+1 площею в 150-200 кв. м є по 700 000 доларів.
2) Громадянство надається в прискореному режимі - як правило, не пізніше 6 місяців на всю родину - в тому числі для дітей, які не є старшими за 18 років.
3) На мій розсуд - і з того, що я знаю - громадянство надає можливість не тілкьи працювати, але і засновувати та розвивати бізнес. Я не можу все розказувати з того, що знаю, але багато наших людей вивели з України шалені гроші.
Не солити ж їх. А під грушу вже закопували: теж не метод...
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пн 04 дек, 2023 09:22

akurt писал(а):
  cherchiltank писал(а):Ви ж тільки пару місяців назад писали що потяг поїхав і дешевше 80 тисяч нічого нема - а тут 35, що прийшла полярна лисичка ринку нерухомості в Туреччині? Нема нових кацапів і іранців ?)

Ви наче мала дитина і не знаєте, що в кожній справі є свої секрети та хитрощі.
Я ж вище написав: рієлтори сидять без роботи - і їсти хочеться, і "жирувати" як раніше - теж (вже замовили собі на Новий рік в горах вілли - це наші, українські: "чорні рієлтори").
Раніше вони на об"єкти такого рівня і не дивилися, і не думали.
Зараз ПОГОДЖУЮТЬСЯ ПОЧАТИ ШУКАТИ.
Ось в чому різниця, а то ви носитеся як дурень із писаною торбою із своїми кацапами (яких вже майже всіх Туреччина вижила - я он в Барселоні частіше чув російську, ніж чую в Анталії) і з іранцями, які є звичайними сусідами Туреччини.

Ну тоді почекаємо більшого дисконту - якщо кацапів вижили то хто буде вкладатися в турецьку нерухомість?)
cherchiltank

С нами с: 31.05.20
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 04 дек, 2023 10:12

cherchiltank писал(а):Ну тоді почекаємо більшого дисконту - якщо кацапів вижили то хто буде вкладатися в турецьку нерухомість?)

Оце реально мудро!
Зараз починає повторюватися ситуація 2018 року - на балконах будинків (тут так прийнято) все більше з"являється оголошень про продаж квартир.
В квітні 2018 року прилетів приятель - ми сіли в моє авто - взяли із собою місцевого хлопця, який знав і турецьку, і англійську, їздили по вулицях привабливого району - дивилися на оголошення - той хлопець дзвонив, питав чи дійсно квартира продається, і яка ціна, уточнював деталі - ми дивилися спочатку на будинок в цілому - потім приймали рішення - варто помацати чи ні.
За тижднеь мій приятель мене "вимотав" буквально (турку хоч гроші платив непогані за роботу): ми передивилися десь 100 варіантів.
В наступний понеділок я зрозумів, що після перегляду сотні квартир мій приятель вже не може згадати, що та де йому запам"яталося або сподобалося - я зрозумів, що треба брати ініціативу на себе - виділив три варіанти із сотні - саме в понеділок передивилися ретельно тільки ці три - вибрали нову квартиру в новому будинку - і в середу він вже став власником - до п"ятниці повністю обставили меблями (квартири здаються/продаються "під ключ") - в суботу він відлітав додому.

Вчора гуляли із жінкою та пройшли повз його будинок - то жінка раптом сказала: "А у Валєри непоганий будинок..." Так і є.
В цінах квітня 2018 року все про все обійшлося десь в 54 000 доларів. Квартира 1+1 (двокімнатна) третій поверх, вид з балкона та вікон на власний плавальний басейн, вікна не впираються у вікна сусідів, орієнтація стіни квартири - на південь. В будинку - 30 квартир. У двір ведуть дві брами з електроприводом для заїзду автівок мешканців (по одній брамі з кожного боку будинка).
2 плавальних басейни (один - дитячий). Квартплата помірна: 350 лір (приблизько 420 гривень) на місяць.
Немає плати "за доставку" повітря, метеликів або газу. Платить постійно тільки квартплату та за інтернет (оптика. швидкість 100 мВ/с).
19 грудня з Великої Британії заїжджає родина його сина з дитиною - казав на три тижня...
Ось така інвестиція квітня 2018 року... Працює...
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пн 04 дек, 2023 10:42

akurt писал(а):
  cherchiltank писал(а):Ну тоді почекаємо більшого дисконту - якщо кацапів вижили то хто буде вкладатися в турецьку нерухомість?)

Оце реально мудро!
Зараз починає повторюватися ситуація 2018 року - на балконах будинків (тут так прийнято) все більше з"являється оголошень про продаж квартир.
В квітні 2018 року прилетів приятель - ми сіли в моє авто - взяли із собою місцевого хлопця, який знав і турецьку, і англійську, їздили по вулицях привабливого району - дивилися на оголошення - той хлопець дзвонив, питав чи дійсно квартира продається, і яка ціна, уточнював деталі - ми дивилися спочатку на будинок в цілому - потім приймали рішення - варто помацати чи ні.
За тижднеь мій приятель мене "вимотав" буквально (турку хоч гроші платив непогані за роботу): ми передивилися десь 100 варіантів.
В наступний понеділок я зрозумів, що після перегляду сотні квартир мій приятель вже не може згадати, що та де йому запам"яталося або сподобалося - я зрозумів, що треба брати ініціативу на себе - виділив три варіанти із сотні - саме в понеділок передивилися ретельно тільки ці три - вибрали нову квартиру в новому будинку - і в середу він вже став власником - до п"ятниці повністю обставили меблями (квартири здаються/продаються "під ключ") - в суботу він відлітав додому.

Вчора гуляли із жінкою та пройшли повз його будинок - то жінка раптом сказала: "А у Валєри непоганий будинок..." Так і є.
В цінах квітня 2018 року все про все обійшлося десь в 54 000 доларів. Квартира 1+1 (двокімнатна) третій поверх, вид з балкона та вікон на власний плавальний басейн, вікна не впираються у вікна сусідів, орієнтація стіни квартири - на південь. В будинку - 30 квартир. У двір ведуть дві брами з електроприводом для заїзду автівок мешканців (по одній брамі з кожного боку будинка).
2 плавальних басейни (один - дитячий). Квартплата помірна: 350 лір (приблизько 420 гривень) на місяць.
Немає плати "за доставку" повітря, метеликів або газу. Платить постійно тільки квартплату та за інтернет (оптика. швидкість 100 мВ/с).
19 грудня з Великої Британії заїжджає родина його сина з дитиною - казав на три тижня...
Ось така інвестиція квітня 2018 року... Працює...

Знов за рибу гроші - знов 2018, той рік вже 5 років назад як пройшов, що нам чекати у 2024 - ось в чому питання) я теж можу багато розказати про інвестиції в Україні в 2021 і про ціну на Оболонський набережній в 230 баксів за метр і 15 тисяч за квартиру)
cherchiltank

Сообщение Добавлено: Пн 04 дек, 2023 11:02

Вам не вгодиш: все не так.
Ніхто не заважає вам накупити квартир на Оболонський набережній чи десь там ще...
Ви вже наінвестувалися на свою голову в 2021 році.

Крім того: Нерухомість - пані тендітна, ситуація, кохання та розміри кохання змінюються дуже часто.
Любима квітка Нерухомості має назву "Синусоїда". Я навів приклад нижньої точки синусоїди по одній країні, ці нижня точка була в 2018 році.
Можливо буде ще одна така точка: в минулому році ціни на оренду та нерухомість в Туреччині піднялися - в перерахунку на валюту - в 2-3 рази. Уряд Туреччини прийняв послідовні економічні та юридичні заходи до зміни цієї ситуації на користь громадян своєї країни.
Але і для інвестора є певний інтерес. Я навів приклад ОСОБИСТОГО родинного інтересу.
Не менше - якщо не більше - мене хвилює - і я ще не знаю відповіді про те - що карколомними темпами іде будівництво - нове!!! - масове - в тих мікрорайонах, які є на сьогодні "закритими" для поселення іноземців. Кожного дня нові котловани на тих місцях, які раніше були недоступними для інвесторів будівництва (належали муніципалітету). Позавчора виявив, що знесли загальнодоступні сади гранатових дерев, да я зазвичай збирав сам просто так десь по 20-30 кіло стиглих гранатів - вже котлован...
Ось це мене дивує і не можу знайти відповіді: якщо мікрорайон "закритий" - але йде масове будівництво нових дорогих будинків/квартир - то для кого це?
Один з варіантів відповіді - такий мікрорайон скоро ВІДКРИЮТЬ для іноземців - ось і буде "на коні" той, хто не прогавив та інвестував ДО відкриття мікрорайону... Можливо, у "вториний ринок" під час його руху на нову нижню точку синусоїди.

P.S. "Закритими" для поселення іноземців не так давно почали називати мікрорайони міст, в яких іноземець в разі купівлі квартири не отримає ВНП в Туреччині. Там перевищена норма проживання іноземців в 25% від кількості мешканців. Зрозуміло, що це - найбільш "солодкі" мікрорайони...
Последний раз редактировалось akurt Пн 04 дек, 2023 11:15, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пн 04 дек, 2023 11:06

Інвестуємо в нерухомість закордоном

akurt писал(а):Вам не вгодиш: все не так.
Ніхто не заважає вам накупити квартир на Оболонський набережній чи в десь там ще...

Крім того: Нерухомість - пані тендітна, ситуація, кохання та розміри кохання змінюються дуже часто.
Любима квітка Нерухомості має назву "Синусоїда".

Та ладно, Вы цену акций компаний наперед знаете ))) и тут такое...
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 04 дек, 2023 11:25

stm писал(а):Та ладно, Вы цену акций компаний наперед знаете ))) и тут такое...

Не перебільшуйте мої здібності.
Але сьогодні зранку таке дещо корисне та вагоме зробив за допомогою одного банку з іноземним капіталом, що сам здивувався: получилося і швидко, і перфектно, і стратегічно вірно.
Паралельно ще й написав пару повідомлень на цьому форумі.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пн 04 дек, 2023 11:29

akurt писал(а):Вам не вгодиш: все не так.
Ніхто не заважає вам накупити квартир на Оболонський набережній чи десь там ще...

Любима квітка Нерухомості має назву "Синусоїда". Я навів приклад нижньої точки синусоїди по одній країні, ці нижня точка була в 2018 році.
Можливо буде ще одна така точка: в минулому році ціни на оренду та нерухомість в Туреччині піднялися - в перерахунку на валюту - в 2-3 рази. Уряд Туреччини прийняв послідовні економічні та юридичні заходи до зміни цієї ситуації на користь громадян своєї країни.
Але і для інвестора є певний інтерес. Я навів приклад ОСОБИСТОГО родинного інтересу.
Не менше - якщо не більше - мене хвилює - і я ще не знаю відповіді про те - що карколомними темпами іде будівництво - нове!!! - масове - в тих мікрорайонах, які є на сьогодні "закритими" для поселення іноземців. Кожного дня нові котловани на тих місцях, які раніше були недоступними для інвесторів будівництва (належали муніципалітету). Позавчора виявив, що знесли загальнодоступні сади гранатових дерев, да я зазвичай збирав сам просто так десь по 20-30 кіло стиглих гранатів - вже котлован...
Ось це мене дивує і не можу знайти відповіді: якщо мікрорайон "закритий" - але йде масове будівництво нових дорогих будинків/квартир - то для кого це?
Один з варіантів відповіді - такий мікрорайон скоро ВІДКРИЮТЬ для іноземців - ось і буде "на коні" той, хто не прогавив та інвестував ДО відкриття мікрорайону... Можливо, у "вториний ринок" під час його руху на нову нижню точку синусоїди.

P.S. "Закритими" для поселення іноземців не так давно почали називати мікрорайони міст, в яких іноземець в разі купівлі квартири не отримає ВНП в Туреччині. Там перевищена норма проживання іноземців в 25% від кількості мешканців. Зрозуміло, що це - найбільш "солодкі" мікрорайони...

Я в 2021 нікуди не інвестував, ви мене з кимось сплутали)
Буду вдячний якщо повідомите коли буде нова точка для входу в турецький ринок нерухомості)
cherchiltank

Сообщение Добавлено: Пн 04 дек, 2023 11:32

Інвестуємо в нерухомість Канади!

Признаюсь, відео нижче є для мене дещо неочікуваним.
Але позитивним - і вам, і мені цікавим.
Мені було цікавим тим, що я про це думав - про інвестиції в нерухомість Канади - і навіть 29 травня прилетів рейсом а/к WestJet із San Francisco в Канаду.
В Канаді зустрічався з багатьма нашими людьми та наїздив за кермом орендованого Ford Edge не одну тисячу кілометрів.
Тому розумію про ще цей НАШ УКРАЇНСЬКИЙ хлопець розказує.
Рекомендую для просмотру: докладно, з подробицями, аргументовано і класно все про те, як наша людина купила будинок в Канаді.
Сам я до кінця ще не додивився, не всі цифри ще сприйняв, бо треба їхати у важливих справах.
Але рекомендую реально:
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пн 04 дек, 2023 12:27

akurt писал(а):
  stm писал(а):Та ладно, Вы цену акций компаний наперед знаете ))) и тут такое...

Не перебільшуйте мої здібності.
Але сьогодні зранку таке дещо корисне та вагоме зробив за допомогою одного банку з іноземним капіталом, що сам здивувався: получилося і швидко, і перфектно, і стратегічно вірно.
Паралельно ще й написав пару повідомлень на цьому форумі.

Не буду больше, такая радость от нажатия кнопочек в клиент-банке, явно учитесь )))
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

#<1 ... 810811812813814 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор