Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
ramzes4 написав:То навіщо робити замість однієї операції P2P з ПУМБ на ТАС робити дві? Щоб додати ще дві потенційні точки відмови на боці Моно?
Ще одну... додати ..але ж тута проста математика Наприклад Ймовірність погашення сьогодні при прямому переказі П-Т = 0.5 (камсі-камса) Ймовірність переказу на Моню = 0.9 (ну в мене взагалі відмов не було = 0.9999) Ймовірність стягування з Моні Пімпой теж = 0.9 (десь проскакувало, що іноді у декого таки була проблема, у мене не було )... І таким чином виходить, що моя стежка П-М-Т з ймовірністю 1 - (0.1 + 0.9*0.1) = 0.81 (або 0.9*0.9))) проти 0.5 приводить до Погашення поточним днем
ПС. Можу сказати вже як зенітник, що ураження цілі з ймовірністю 0.8 цілком задовільно. Але для покращення рез-ту ПУшка зенітника випускає в такому разі ДВІ ракети, доводячи до 0.96
ramzes4 написав:То навіщо робити замість однієї операції P2P з ПУМБ на ТАС робити дві? Щоб додати ще дві потенційні точки відмови на боці Моно?
Ще одну... додати ..але ж тута проста математика
Якраз дві.
У вас буде 2 операції між двома учасниками. І в кожного може щось піти не так під час конкретної операції. 2х2=4. А точніше навіть 3 операції, якщо рахувати додавання карти Моно в TAS2U. З чого і варто почати, бо навіть тут може спіткати невдача
Приклад, з вигаданими ймовірностями навіть не коментую
ramzes4 написав:Приклад, з вигаданими ймовірностями навіть не коментую
Ну це все ж такий собі теоретичний жарт з (псевдо-)науковим підходом, який повинен був показати, що використання більшого числа точок відмов не завжди погіршує загальний результат.
Друзі, підкажіть,відкриття віртуальної карти коштує зараз 25грн. Якщо не помиляюсь,то раніше це коштувало 15грн. Не знаєте, з якого часу відбулося підвищення?
Купую на депозит долар 37,90 якщо онлайн 38.05 , і навпаки по євро на депозит 42,20 і онлайн 41,75. Попит більше на євро? Чи купляти онлайн євро і долар на депозит??
Не впевнений що ваш аргумент вірний, тому що питання що вигідніше онлайн чи депозит,в залежності від валюти ,в банку різні погляди,перевірте самі, якщо є бажання
Якщо термін дії Вашої картки ТАСКОМБАНК закінчився минулого місяця або спливає в цьому чи наступному місяці, скористайтеся цим сервісом, щоб:
перевипустити картку — рекомендуємо обрати, якщо у Вас пластикова картка (необхідно відвідати відділення Банку для отримання нової картки);
подовжити термін дії — потрібно обрати, якщо у Вас тільки віртуальна картка або Ви дійсно не можете відвідати відділення Банку (у зв’язку з технічними особливостями, пластикові картки з подовженим терміном дії у деяких випадках можуть працювати некоректно);
закрити картку — можна обрати, якщо Ви не плануєте далі користуватися карткою.